Şimdi Ara

evkurdan telefon alırken nelere dikkat etmeliyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim aklımda evkur hep dandik mal satar diye aklımda kaldı şimdi kredi kartım olmamasından dolayı evkura muhtaç kaldık ve sizlerden cevap istediğim konu şu telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim yani mesela garanti firması ne olmalı kvk mı genpa mı sitesinde sony türkiye garantisi'nde yazıyor ama ben mağaza'ya gidip soracağım bana ne derse alayım ne derse almayayım yardımcı olurmusunuz birde rev 3 mü rev 4 mü almalıyım?

• miracacar M kullanıcısına yanıt
    evkurdan telefon alınmaz çok pahalı satıyorlar
  • Miracacar konusunu farklı yere çekmek istemiyorum ama, Arkadaşım Evkurdan'telefon almaya gidiyor evrakları imzalıyor dairenize gelinip onay alıncak diyorlar daireye gelen yok aradan 1 hafta geçiyor arkadaşım'da telefonu almaktan vazgeçiyor onun sebebi ise evkurdan alıcağı telefon 1400 TL vatanbilgisayar'da aynı telefon 932 tl. Geçen Cumartesi evkurdan arıyorlar gelin telefonu alın' iptal ettik diyorlar aldığı mağazaya gidiyor artık iptal edemessiniz telefonu almak zorundasınız diyorlar.
  • miracacar M kullanıcısına yanıt
    evkurdan telefon alırken evkurdan almamaya dikkat edebilirsin..
  • telefon almamaya dikkat etmelisiniz.
  • Sirf kredi kartim yok diye evkurdan telefon almayiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben c5 ultra aldım media markt 1500e satıyordu evkurdan 1400 e aldım ve herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar.

• Evkur binlerce insanın ocağına incir acığı dikmiş bir kurumdur,tabii suç bizim cahil insanlarımızda. Burda senetle alışveriş yapılıyor diye piyasa fiyatından 500-600 tl fazla verip alıyorlar.

alacağınız telefon piyasada 1000tl ise evkurda 1600tl dir, evkur gibi kazıkcı firma ömrü hayatımda görmedim ben.
  • z3 plus teknosa media mark vatanda 2500 iken ben evkurdan 10 taksit ile 2399 a aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evkur piyasanın 300-500 fazlasına satıyor kazık yersin vs demeden önce insan girip fiyatlara bakar. Sony telefonlar mağazalardaki fiyatlarla aynı ayrıca 10 taksite fiyat artışı olmuyor. Saçma sapan bilmeden yorum atacağınıza arkadaşın sorduğu rev 3 rev 4, garanti firması gibi gerekenleri cevaplarsanız daha yararlı olur sanki. Bu arada ben de merak ediyorum bilen varsa yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberkonem

Evkur piyasanın 300-500 fazlasına satıyor kazık yersin vs demeden önce insan girip fiyatlara bakar. Sony telefonlar mağazalardaki fiyatlarla aynı ayrıca 10 taksite fiyat artışı olmuyor. Saçma sapan bilmeden yorum atacağınıza arkadaşın sorduğu rev 3 rev 4, garanti firması gibi gerekenleri cevaplarsanız daha yararlı olur sanki. Bu arada ben de merak ediyorum bilen varsa yazarsa sevinirim.

katılıyorum hocam 10 ay taksitte her ay 250 tl ödeme oluyor yani nakit fiyatına denk geliyor merak ettiğim rev 3 rev 4 ve evkurdan aldıgımızda kvk ve genpa garantisinde değil sony'nin kendi garantisi var dedi bana ordaki satış sorumlusu sıkıntı çıkarırmı kvk ve genpa olmaması garantisinin?
  • Evkur dan alacagima operatörden 48 ay taksitli bile alirim

• Evkur dan almayın aldırtmayın. Gidin internetten alın yapmayın.

• Hocam evkurdan alacağına bankadan kredi çek Denizbank gelir belgesiz kefilsiz ihtiyac kredisi veriyor 2000 lira çek 18 ay vadeli aylık 147 liraya gelio 2150. Lira oluyorsunuz faizine dusuk bı bakın derim ben oyle aldım evkur çok taksit bindiriyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.