quote:Orijinalden alıntı: olmegaŞaşı galiba...Gelin bi profla resimlerinizi çekiyim atın sosyal paylaşım profilinize hepsi peşinizden dolansın bu işler böyle.
quote:Orijinalden alıntı: Willy Willie quote:Orijinalden alıntı: olmega Şaşı galiba... Gözlerine baktım deme lütfen. Romantik alarmi
quote:Orijinalden alıntı: olmegaquote:Orijinalden alıntı: Willy Willie quote:Orijinalden alıntı: olmega Şaşı galiba... Gözlerine baktım deme lütfen. Romantik alarmi Alıntıları Göster 250 gram değil 1kg resmen
quote:Orijinalden alıntı: olmegaquote:Orijinalden alıntı: Willy Willie quote:Orijinalden alıntı: olmega Şaşı galiba... Gözlerine baktım deme lütfen. Romantik alarmi Alıntıları Göster bunun konusu 3 ay önce açıldı ve fotoşok olduğu tespit edildi sağ el serçe parmağına bakın
quote:Orijinalden alıntı: diosfer bunun konusu 3 ay önce açıldı ve fotoşok olduğu tespit edildi sağ el serçe parmağına bakın baktim ve bisey anlamadim
quote:Orijinalden alıntı: Legola21quote:Orijinalden alıntı: diosfer bunun konusu 3 ay önce açıldı ve fotoşok olduğu tespit edildi sağ el serçe parmağına bakın baktim ve bisey anlamadim Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: olmegaquote:Orijinalden alıntı: Willy Willie quote:Orijinalden alıntı: olmega Şaşı galiba... Gözlerine baktım deme lütfen. Romantik alarmi Alıntıları Göster