Şimdi Ara

EVLATLIK OLDUĞUMU ÖĞRENDİM (3 YIL SONRA EDİT) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
12
Favori
9.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben inandim gercekten Allah sabir versin kardesim cok cok agir bir durum ben karsilassam kim bilir ne yapardim sen yine cok gucluymussun helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum hepsını ama biyolojik annene cok haksızlık etmısısn. O mu senı bıraktı ? Baban bırakmadımı ? Babandan ayrılmıs zaten uzme onu ben okurken uzuldum. Ve ablanı asla bırakma.
  • Annen ve baban keşke o programı hiç aramayıp söylemeselermiş. Ama en azından 2 kardeş kazandın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 10 Ekim 2011; 23:41:43 >
  • zamansal kopukluklar var ama

seni bu yaşına kadar getiren ailene karşıda hayırlı bir evlat ol. Onlara ergen tepkileri verme

Kendi ayaklarının üzerinde durabil.

Kimseye muhtaç ve yük olma.

Ayrıca bir DNA testi de şart.
  • Tek seferde okudum valla güzel yazmışsın.

Bence de niye kendini bu kadar yıprattınki. Senin gerçek ailen sana bakan bu yaşa getirendir. İlk başta ablana da tavır almışsın ama neyseki sonradan düzeltmişsiniz aranızı. Onunda herhangi bir suçu yok senin gibi. Senide anlıyorum, yaşadığın hayat yalanmış gibi geliyor ama sonuçta seni seven annen baban ve mutlu bir ailen var. Ablanla da sık sık görüşürsün ne güzel.
  • yöneticiler konuyu silmezse yarın okuycam mesajım bulunsun
  •  EVLATLIK OLDUĞUMU ÖĞRENDİM (3 YIL SONRA EDİT)

şaka bir yana seni seven bir ailen varsa güsel.öz ailenlede tanışmalısın bence
  • 2 kardeşin var artık. İyi yanından bakmalısın.
  • okudum
    sonuç: kac dk gıttı bılmıyom ama hayatımdan baya bı dk gıttı
  • kolpa
  • Merseyside kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxilafyn -- 25 Ocak 2022; 0:39:21 >
  • Kısa bir şey filan sandım resmini çekeyim yarın okulda okurum gelince mesaj yazacağım.
  • Allah sabir versin kardesim. Kendini yalniz hissetme ne zaman olsa yazabilirsin.. Haline sukret seni seven insanlar var etrafinda.. insanlari kirma Allah a dua et yuregini ferah tut
    Gecmise takilmaktansa gelecegini sekillendirmeye bak

Edit: Spor yap' yemeni iccemeni duzene koy ve kendini sev

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 10 Ekim 2011; 23:54:51 >
  • Okudum.

Çok zor bir süreçten geçmişsiniz. Yaşadıklarınızı herkesin kaldırması kolay değil. Sizin adınıza üzüldüm.
  • gerçekten zor bir durum kardeş Allah yardımcın olsun.Bende yukarıdakı arkadasların soyledıklerıne katılıyorum.Senın asıl anne baban senı doguran ve bıyolojık baban degıl senı bakıp buyuten senı bu yasa getıren ınsanlardır.Ablanıda ne olursa olsun uzme sonucta o da senle aynı kaderı paylsmıs
  • bence biyolojin annenle muhattap olamamakla en iyisini yapmışsın. seni baraja boğup öldürmeye götüren insandanda ona engel olup sana sahip çıkmayan kardeşlerindende sana hiçbir hayır gelmez. aslında en iyisi eski hayatınla hiç muhattap olmamaktı. keşke öğrenmeseydinde hayatına bildiğimn gibi devam etseydin. bazen cehalet mutluluktur.
  • okudum hüzünledim kardeşim.ne diyim inşallah hersey gönlünce olur
  • hepsini okudum , doğru olduğunu varsayıyorum çünkü tutarsızlık görmedim hikayede

valla okurken gözlerim doldu , bence olaylara karşı tavırların ve kararların son derece yerinde olmuş takdir ettim , sadece eksik gördüğüm nokta biyolojik annene hiç şans vermemen , olayların içyüzünü özellikle o kadını baraja götüren sorunları öğrenmek istememen , belki ilk gün otogarda biyolojik annen sana anlattı belki sen burda yazarken esgeçtin bilemiyorum , ama kendime soruyorum ben olsam napardım , asardım keserdim farazi konuşmak istemem ama bir anne sebebi ne olursa olsun çocuklarından kurtulmak istemez ,eğer bunu istediyse - bunu yaptıysa sağlıklı düşünemiyodur tedaviye ihtiyacı vardır , büyük ihtimalle biyolojik baban olucak ..... biyolojik annene düşünmek istemediğimz şeyler yaşatmış ve kadının psikolojisini bozmuş , şimdi kendime bu açıklamayı yapıyorum e o zaman bir şans verirdim herhalde diyorum çünkü o gün o baraja giden benim annem değildi o bi başkasıydı ...

ne olursa olsun seni seven bir abla , seni samimi gören bir enişte ve saygı duyan hürmet gösteren kardeşler kazanmışsın.Bunlar çoğu değerden üstün şeylerdir.Keşke bu 5-6 yıl içerisinde bu kadar içine atmaktansa , dostlarına , kardeşim dediğin ayrınız gayranız olmayan birilerine konuşsaydın içini dökseydin bu kadar zarar görmezdin.

ne diyelim allah sabır versin ama son olarak söylemek istiyorum , asosyal olabilirsin , dışarı çıkmak istemiyo olablirsin vs. ama bunları anlatabileceğin arkadaşların-arkadaşın olmalı , sadece bu olay için demiyorum herşey için geçerli , evet bunlar öyle ayaküstü muhabbeti edilcek konular değil evet bunları herkese anlatamazsın ama içine atarakta olmuyor , böyle forumlarda yazarakta olmuyor.sabaha karşı 4 te arayıp kardeşim canım sıkkın gel bi dışarı çıkalım deyipye dertleşebileceğin birileri olmalı

• Yorumlara bakmadan direk okudum ve bitirdim öncelikle üzüldüm fakat daha sonra sana kızdım dostum . Kendini yıpratmayıp toplaman gerekirdi . Bir ailen var geçmişte yapılanlar şuan seni ilgilendirmiyo ki bırak ne olduysa olmuş sen önüne bak annene babana ablana sahip çık(çıkıyosundur zaten de ) önüne bak kilolarını ver eğitim istiyosan tamamla iş olayı varsa ona bak . Bunları geride bırak ki allah karşına bir fırsat cıkarmış düğün ve 1 saat ağlaman herşeyi geride bırakmak için büyük bi fırsat . Önüne bak kardeşim allah yardımcın olsun iyi bir insana benzettim valla seni bu hikayeni okuyunca :)
  • baya uzunmuş pc den okurum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.