Şimdi Ara

EVLATLIK OLDUĞUMU ÖĞRENDİM (3 YIL SONRA EDİT) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
12
Favori
9.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah sabır versin. Kendimi senin yerine koyarak düşündüm de, yine kendi annem ve babamı isterim. Beni bırakan ana babadan ne hayır gelir ki? Bu şekilde konuşmak çok basit aslında, senin yaşadıklarının en ufak halini dahi yaşamadım. Ayrıca yine de ucuz atlatmışsın. Bu tür durumlarda canına kıymak isteyen insanlar bile olabilir. Geçmiş olsun. Şimdi aslında hayatı sevdiklerinle yaşama zamanı. Onlara zaman ayır ve sevdiklerinle birlikte ol, yine eskisi gibi ağlama.
  • duygulandım
  • Takdir edersin ki burada herkes bir şey paylaşıyor ve çoğu kişi aklından geçenleri gerçek gibi anlatıyor o nedenle yaşadıkların eğer doğruysa Allah sabır versin ,sakin olmaya çalış , zamanla alışacaksın ve her şey normal gelmeye başlayacak ancak şunu söylemem lazım eğer yazıyı sen yazdıysan muhteşem bir yeteneğin var olayları o kadar iyi sıraya koyup ,duyguları o kadar iyi yazıya dökmüşsün ki sanki filim izler gibi duygulandım bu kadar etki bırakan bir olayı, zaman içindeki gelişmeleri özetlerken karıştırmadan akışını bozmadan anlatabilmen birde bunları yazabilecek cesarete sahip olman yetenek bence ;tabi şimdi ben ne anlatıyorum millet ne yazıyor diyebilirsin ama hayata küsmene neden olabilecek bir sebep yok , zor ama her şeyin bir sebebi var diye düşün !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 11 Ekim 2011; 1:07:35 >
  • Allahım sabırlar versin kardeşim..Nacizane Mevlanin gecenin bu saatinde bunlari bana okutmasini ve aklima getirdiği düsünceleri es gecemeyecegim..(O kadin) seni birakti kabullenmedi degilmi? Bugun senin onu kabullenmedigin gibi..Yani ahlaken o kadinin begenmedigin nefret ettigin ozelligini suan sen takindin..İntikam almanin da usulu vardir bazen..Senin yaptiginin kim olsa aynini yapar..Hem gercek bir ailen olsun kanindan canindan bir parca..Hem gözlerine her baktiginda senin onlari affetmis kabullenmis olmanin erdemini hissetiresin..Hem de ne denli guclu bir karaktere sahip oldugunu onlara bildirip boyle bir evladin zamaninda onurunu yasayamadiklarini onlara gostererek pismanliklarini kat kat artirasin istemez misin..Hayat birilerine yanlislarini yasatarak ogrenmelerini saglayacak kadar uzun degil malesef..Gel onlari affet ve kabullen..Hakkini almaya gelince burasi dunya..Dunya arapcadir..Ziyade(ÇOK) alcak demektir..Sahip oldugin hakliliga burada bu alcak dunyada kavusamayacaksin..Ahiret mizan terazi bosuna mi var..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedyücel -- 11 Ekim 2011; 1:14:45 >

• Duygulandım gerçekten.. Allah sabır versin kardeşim. Artık daha fazla içine atmaman iyi olmuş. En azından forumda paylaşman bile rahatlamanı sağlamıştır...
  • kardeşim gerçekten üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın.. ama şükret seni seven annenin ve babanın çocuğu olduğun için..
  • Allah yar ve yardımcın olsun. zaman her şeyin ilacıdır...Okuduklarıma göre biraz da içine atmıssın. bir de psikologa git bence.buraya yazıp paylaşman da çok çok iyi ama bir psikolog desteği de alırsan bu süreci daha rahat atlatabilirsin diye düşünüyorum arkadaşım...
  • ben de hepsini okudum, ne desem bilemdim

bide merak ettim bu son olaylar yeni mi oldu?

yaş kaç şimdi?
  • bu kadar uzun yazmaya ne gerek var hepsini okudum unuttum
  • Okumadan inandırdın.
  • Geçmiş olsun seni anlamak zor tabi psikojinin bu kadar bozulmasını anlamadım boşver takma diyecegim ama dedimya empati kurmak oldukça zor.bu arada herkes allah yardm etsin vs. Demiş ee bunları yaşatan allah degilmi? Neyse gunahlarin cezasını elbette çekecegiz. Tabi varsa
  • Allah sabır versin..
  • kimlikte 10 nisan 1988 doğumluyum ama 1989 da doğmuşum yani annemle babam beni nüfusa kayıt ettirirken 1 yaş büyük yazdırmışlar
    iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ediyorum. yazının uzun olmasının sebebi gerçekten çok dolmuş olmamdır. bunları benim geldiğimi bilen kuzenim dışında kimseye anlatmadım anlatamadım. onada yeni anlattım evlilik olaylarıda olunca iyice dolmuşum. ablamıda yüz yüze görünce biraz rahatladım. yoksa hala anlatacak cesarete sahip olamazdım
  • Hepsini okudum. Gerçekten üzücü bir durum. Ama bunca yıldan sonra bir abla sahibi olmak gerçekten çok güzel. Ben de hep bir ablam olsun istemişimdir :) Bir de bu tarafından bakmak gerek :) Biyolojik annen bir cahillik etmiş; ama sonuçta insanız hepimizin eksikleri var, bir de cehalet ve korkuyla birlikte insanlar akla mantığa sığmayacak şeyler yapabiliyorlar. Ama bunlar geçmiş, gitmiş; biyolojik annenin yaptığı cahilliği sen yapma. Kendin de farketmişsin. Affetmedikçe, öfkelendikçe; bu daha da çok öfkeyi beraberinde getiriyor. Şöyle bir söz var, benim hep bu durumlarda rehber edindiğim, seninle de paylaşayım belki yararı olur:

Akılsız adam ne affeder ne unutur; saf yürekli adam önce affeder sonra unutur; bilge adam ise affeder ama hiçbir zaman unutmaz.
    Thomas S. Szasz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mthan -- 11 Ekim 2011; 3:29:20 >
  • biyolojik annene ve akrabalarina karsi aldigin tavir bence gayet dogru.
    ailenin de psikoljisi pek iyi degildir sanirim, allah kolaylik versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 11 Ekim 2011; 3:54:15 >
  • bende bizden eksiğin var sandım sende herşeyden fazla fazla var
  • Takip pc gecince bakacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micuvan -- 11 Ekim 2011; 4:32:29 >
  • zamanım olunca okuyacağım mesajım bulunsun
  • bazılarının annesi yok senin iki annen var hala şükür etmiyon
  • Kimlikte biyolojik anne ve babanin adlari mi yaziyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.