Şimdi Ara

EVLATLIK OLDUĞUMU ÖĞRENDİM (3 YIL SONRA EDİT) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
12
Favori
9.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsini okudum.. allah kolaylık versin kardeş.. inş atlatırsın bu durumlarıda hayatını düzene sokarsın
  • üzüldüm dostum. fazla takmamanı tavsiye ederim..
  • Allah sabır versin.
  • fake olması için çok uzun ve tutarlı. allah sabır versin, psikolojik sorunları ileride atlatırsın inş. bu arada yaşını yazmamışsın yaş kaç ?
  • Hocam tavırlarından anlaşıldığına göre kendi kararlarını verebilecek yaşta bir insansın.(Ailene karşı olan tavırların.) Şuan da ailende bir sorun yok gibi. Tamam klasik bi aile tipi değil fakat yine de sorunsuz bir aile. Senin artık bu konuyu aşman lazım bence. Elbet zor bi süreç fakat söylediğine göre yıllar geçmiş artık toparlanmalısın. Bio annenle görüşmek zorunda da değilsin zaten şuan istediğin kardeşinle görüş istemediğinle görüşme tüm seçimler senin elinde. Herşeyi de yoluna koymuşsun artık durumu kabullen ve hayata geri dön. Çünkü düşünmenin sonu yok, daha çok 30-40 kilo alırsın hocam.
  • üzerimde hiçbir emeği olmayan insanlar gelip ben senin annenim, ben senin dayınım, ben senin teyzenim diyor. peki öyleyse 3 yaşında 4 yaşında iki kardeş sokaklarda ölümle pençeleşirken nerdeydiniz. şimdi mi dayı teyze anne oldunuz ? benim bunları sorabileceğimi bile bile bunu söyleyebiliyorlar. benden dolayı duydukları vicdan azabını ablama ev eşyası alarak mı kapatacaklarını sanıyorlar. biri halılarını biri beyaz eşyasını almış. böylemi kendilerini Allah katında affettirmeye çalışıyorlar ?
    onları adam yerine koyupta bunları soramadım. içimde kalacak ama hiçbiriyle ölene kadar muhattap olmayacağım. sokaktan geçen biri ölse üzülürüm ama bunlar ölsün zerre kadar umursamam. o kadın 2 çocuğunu sokağa atacak kendini rahata alacak sonra "pişman" olacak ve geri isteyecek.
    benim annemle babam bana şimdiye kadar ileri git bile dememiştir. bırakın dayağı kötü sözü kılıma bile zarar gelmesin diye üzerime titrediler. ne akrabalarımdan ne komşularımdan şimdiye kadar 1 kez bile üvey olduğumu hissettiren olmadı. bunu bilen benden 1-2 yaş büyük kuzenlerim bile çocukluk yapıpta küçükken bile olsa bunu dile getirmedi. benim kabullendiler benimsediler yiğenleri kuzenleri oldum. benim teyzemde var halamda var amcamda var dayımda var heleki annemle babamın dünyada eşi yok. onlar dışında kimsenin üzerimde hakkı yok

okuyan birilerinin olmasını bilmek azda olsa rahatlattı beni. okuyanlara tekrar teşekkür ederim

• Çok üzüldüm , geçmiş olsun.
  • son cümlesine kadar okudum ve sankş kendı başıma gelmiş gibi üzüldüm..Hayatın insanlara nasıl tokat atacağı belli olmuyor işte.Bundan sonraki yaşamında kardeşlerinle ve ablanla mutlu bir yaşam dilerim.Esen kal arkadaşım..
  • bende okudum. haklısın yaşadıkların ağır gelmiş olabilir. hatta şöyle diyim yaşadıkların ağır... salla gitsin, düşününce seni huzursuz eden şeyleri unutmaya çalış. değer verdiklerini ve kendini önemse, sağlığını önemse.
  • tek seferde okudum hiçte sıkılmadım durumun gerçekten zormuş . ama yaşın var belli askerlik filan bence herkes kendi hayatını kurmuş sende kur kendine göre bi hayat yap bitane manita kafana göre evlen barklan unutur gidersin zamanla dostlarınızda olur zamanla herşey olur karamsar olma genç adamsın azimle s*c*n mermeri delermiş bence sen bu kadar zorlukları atlattın bundan sonra karşına ne çıkarsa cıksın vız gelir ve kendine güvenirsen çok başarlı olursun çünkü güçlü bi insansın
  • Oss paragraf sorulari bile daha insafli offff ozet gecin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revelax

Oss paragraf sorulari bile daha insafli offff ozet gecin

Okumuyosan yorum yapma kardeşim.

Dostum unutmaya calis. Ne denebilirki. Kendine önem ver. Cok uzuldum.
  • Okudum.
    Anne ve babanla aranı bozma onlar seni çok seviyor (yazıya göre) ,fazla takma kafana.
  • yaşım 24. ablamda 1988 li yani kimliğime göre annem babam 1 yaş büyük yazdırmış. ablam dışında hiçbir şeyi hiç kimseyi düşünmedim kafamı takmadım ama ablama attığım o 2 mesajı belki hayatım boyunca unutmayacağım. bu yüzden onu artık kesinlikle kırmak istemiyorum. o kadar iğrenç insanların arasında onun yüzüne baktığımda bana bakıp gülümsediğinde herşeyi unutuyorum. ne kadar kabullenmesemde aynı anne ve babadan olmuşuz, kan çekiyor olmalı.
    biz öldürmesini söyleyen adamında bunu uygulamak için o baraja giden kadınında istedikleri olmadı. o adamın hayatında güzel hiçbir şeyi olmasın. kadınada böyle bir beddua ederdim ama tanıdığım kardeşlerimin arasında küçük olanlarıda var. Allah o kardeşime benim yaşadıklarımı yaşatmasın. eğer o kadın dünyada olmıyacak ama ahirette affetmemi istiyorsa o çocukları bir an bile üzmeden benim annem gibi annelik yapmalı.
    ablam daha sonra babasıyla 2-3 sefer anca görüşmüş. oda onu kabul etmemiş onun kardeşlerini kabul etmemiş. benim yaptığımında yanlış olmadığını kendiside çok iyi biliyor bu yüzden hiç baskı uygulamadı. artık ablamla her zaman görüşmek istiyorum tabi beni abi kabul eden kardeşlerimlede. umarım hayatta istedikleri herşey olur

• peki gerçek baban yani öz babana ne oldu hiç anlatmamışsın onu ?
  • Başlık haricinde birşey okumadım ve şu evlatlık moduna girmeleri anlamıyorum. Adamlar seni dövdü mü, kötü mü davrandı, bişey mi yaptı sanki. Gayet güzel yetiştirmişler, evlatlıksan nolucak.
  • Ne hayatlar var... Allah sana sabırlar versin. Umarım bundan sonraki hayatın mutlu ve gönlünce olur.
  • okudum. çok zor bir durum kabullenmeside, bunlar kafandayken hayatına devam etmende çok zor. Allah sabır versin.Babalık - analık, doğurmak - peydahlamak değildir. Ailen seni çok seviyor ve değer veriyor onlar senin gerçek ailen. Umarım hayatının kalan kısmında mutlu olursun ve bunları görmezden gelebilirsin.
  • yasadıklarını senden baskası bılemez dostum verdıgın kararlar dogrudur kendınce ve haklısın bencede abla ver kardesler kazanmıssın aılen ıse mukemmelmıs senın ıcın herseyı yapmıslar zaten kymetnı zaten bılıysun onların dostum, sıkma canını kafana takmamaya calıs dusundkce kendını uzmekten baska bı ıse yaramcak soncta hyrlı geceler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Başlık haricinde birşey okumadım

yorum yapman lüzumsuz o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 11 Ekim 2011; 0:42:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.