Şimdi Ara

Evleceğim zaman şartlarımı kabul edecek bayan olur mu? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
245
Cevap
1
Favori
8.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Otospot

çocuk istememin nedeni ise
    benim zürriyetimin kötü yola düşmesi yokluk çekmesi yahut başkasına zulum etmesi.benim cocuğum olmasa da onların çocukları kötü yola bulaşacağı aşikardır.
    kız olur mesela parasızlıktan kötü yola düşer.Yahut evlenir evlendiği kişi ona zulum eder.
    Erkek olur kötü işlere bulaşabilir.Haram işler.Hapise düşer.Kötü şeyler başına gelebilir.Parasız kalabilir yokluk çekebilir.yahut zalim olur başkalarına zulum eder.yokluk içinde adam öldürür hırsızlık eder başkalarına zarar verir bunun gibi sorunlar yaşar.
    AYRICA COCUK BÜYÜTMEK MAMA ALMAK.OKULA GÖNDERMEK MASRAFLARINI KARŞILAMAK BANA HEPSİ SANCILI VE BUNALTICI GELİYOR.
    BEN SADECE HAYATIMI YAŞAMAK İSTİYORUM.HAYATIMDA KEDERİ EN AZA İNDİRMEK İSTİYORUM.
    Herkes benim gibi düşünüp az üreseydi şu an suç oranı 100 se 1 e düşmüştü.Çok çocuk yapanlar ileride hırsız vs olup bir şekilde sana zarar veriyor.
    bunun gibi korkularımdan dolayı çocuk kesinlike istemiyorum ve 100 yaşına da gelsem düşüncelerim değişmeyecek.Evlensem de kendimi kısırlaştırmayı düşünüyordum sanırım bu gidişle de % 95 evlenemeyeceğim.

Herkes benim gibi düşünüp az üreseydi şu an suç oranı 100 se 1 e düşmüştü.Çok çocuk yapanlar ileride hırsız vs olup bir şekilde sana zarar veriyor.

Altıma sıcacam altıma! Lazımlık getirin dideye

• Keşke çocuk konusunda babanda senin gibi düşünseymişti.
  • Çok saçma kuralların dostum , bunları sağ elin kabul edebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Otospot tek kelimeyle iğrenç bi insansın haberin olsun. Evlat olsan sevilmezsin yemin ediyorum. Bu nası bi düşünce sistemidir böyle anlamış değilim. Hâlâda ısrarla piskin piskin cevaplar verip duruyorsun

+istediğin kadar.
  • izdivaç 2031'e katılınca konu açarsın dh'de.
  • pixar a soyle sana çizgi film kahramanı bi kız yapsın.
  • Kaf dağı civarında mı oturuyorsun?
  • Bulunmaz hint kumaşı detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

tek geldin tek gideceksin çiftleşmek nedir bilemeyeceksin

Haiahaha yemeğin üstüne çok pis güldüm eyv
  • Sen kendini ne zannediyorsun? Evlilik insanların bir araya gelmesi olduğu gibi duyguların da bir araya gelmesidir. İnsanın sadece dürüst olması yetmez ayrıca. Hem dürüst hem de doğru olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GlikoProtein

Anca sağ elin kabul eder bunları

+31
  • quote:

ayrıca şartlarımı kabul eden olur mu?şartlarımı zaten önceden konuşacağım sonradan sorun çıkmasın diye.
    -gelecek bayan çok çok güzel olarak.gözüm dışarda kalsın istemiyorum aldatmak istemiyorum.
    -beni ben olduğum sevecek beni içimdeki iyiliği sevecek.
    -gelinlik ve düğün kesinlikle istemiyorum.
    -parasal imkanım olsa dahi ev kira olarak ve evin eşyaları 2.el olacak.
    -Çocuk kesinlikle istemiyorum.
    -gerekirse benden maddi bir şey istemeyecek evlilik sözleşmesi yapacak.ben onu zaten mağdur etmem çok seversem.ona gerekirse her ay evliyken ona para da yatırırm güvendikten sonra.
    -Kıskanç olmasın.beni bunaltmasın. onu götüremediğim zaman yanımda bir yerlere beni kısıtlamasın.ben de onu asla kısıtlamam.
    -beni kendinden soğutmasın soğutursa kavga vs olursa kesinlike boşanırım şiddete kavgaya yer yok hayatımda.
    -Hayatımda israfa yer yok.Olduğu kadarıyla normal harcamaya özen gösteren bir bayan olsun.
    -Beni hayatını yaşamak için gelsin.Haftada bir kaç gün eğlence disco.her hafta yahut iki haftada bir yurtiçi gezisi veya yurtdışı gezileri arabayla vs.

Not:Bazı arkadaşlar köle mi arıyorsun vs diyorlar.Ben baştan konuşuyorum sorun çıkmasın diye.iyi davranıp sonradan sorun çıksa daha mı iyi olur? sorun çıkacağına gerekirse ölene dek bekar kalırım daha iyi.kimseyi üzmeyi asla istemem.gelen gelir gelmeyen gelmez.
    düşünceleriniz neler çok önemli benim için.

Not2:asıl kölelik şudur: adam karısını tarlada eşek gibi çalıştıyor.hiç bir sosyal hayat vermiyor.Sürekli cocuk doğurtuyor. hiç bir gelir imkanı sağlamıyor.dayak ve şiddeti de esirgemiyor.
    onunda şartları olursa şartları karşılaştırıp uzlaşmaya çalışacağız.uzlaşamazsak elveda.

sen bağyanı güzel aricaksın güzel bağyan seni sen olduğun için sevicek?

İLK MADDEDEN KAYBETTİN KARŞİM

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Milkli.Nuriye

quote:

ayrıca şartlarımı kabul eden olur mu?şartlarımı zaten önceden konuşacağım sonradan sorun çıkmasın diye.
    -gelecek bayan çok çok güzel olarak.gözüm dışarda kalsın istemiyorum aldatmak istemiyorum.
    -beni ben olduğum sevecek beni içimdeki iyiliği sevecek.
    -gelinlik ve düğün kesinlikle istemiyorum.
    -parasal imkanım olsa dahi ev kira olarak ve evin eşyaları 2.el olacak.
    -Çocuk kesinlikle istemiyorum.
    -gerekirse benden maddi bir şey istemeyecek evlilik sözleşmesi yapacak.ben onu zaten mağdur etmem çok seversem.ona gerekirse her ay evliyken ona para da yatırırm güvendikten sonra.
    -Kıskanç olmasın.beni bunaltmasın.
    -beni kendinden soğutmasın soğutursa kavga vs olursa kesinlike boşanırım şiddete kavgaya yer yok hayatımda.
    -Beni hayatını yaşamak için gelsin.Haftada bir kaç gün eğlence disco.her hafta yahut iki haftada bir yurtiçi gezisi veya yurtdışı gezileri arabayla vs.

Not:Bazı arkadaşlar köle mi arıyorsun vs diyorlar.Ben baştan konuşuyorum sorun çıkmasın diye.iyi davranıp sonradan sorun çıksa daha mı iyi olur? sorun çıkacağına gerekirse ölene dek bekar kalırım daha iyi.kimseyi üzmeyi asla istemem.gelen gelir gelmeyen gelmez.
    düşünceleriniz neler çok önemli benim için.

Bu şartları %99 hiçbir kadın kabul etmez. Evlenemezsin.

Hanımı Rusya' dan evlenmek için çağırdığımda düğün yapmadık. Sadece arkadaşların katıldığı nikah merasimi. Bu konuda hiç ısrarcı olmadı.
    Nikahtan 2 yıl sonra uygun şartlar oluşunca düğünü de yaptık. 40-45 kişilik yemekli, eğlenceli güzel bir düğündü. Hatta düğüne gelenler "Keşke her haftasonu böyle düğün olsa da eğlensek" demişlerdi.
    Ama ben evlenmek için uygun şarları (Ev, eşyalar) hazırlamıştım. Hanım sadece kıyafetlerini alıp uçağa bindi. Hepsi bu.

Düğünü kastetmedim zaten gelinlik için dedim her kadın giymek ister.

• quote:

yaş 27. adam gibi ben görüşlerimi söylüyorum.ben sonradan sorun çıkmasın diye konuşuyorum.kimseyle sonradan kötü olmak istemiyorum.sonradan sorun çıkmasın diye ince eleyip sık dokumam lazım.kimseyi kandıramam.şerefimle namusumla yalnız kalırım daha iyi.

Yaşın 27 ama topluma bir başkaldırış içerisindesin gördüğüm kadarıyla. Yoksa neden gelinliğe falan karşı olasın? Paran olduğu halde ev almamayı düşünmen de çok saçma ve de göçebe bir hayat istediğinin göstergesi.

Bu kadar şey talep ediyorsun, peki senin özelliklerin ne? Bunu da düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 14 Ağustos 2011; 15:43:30 >
  • Ya ilk şarttan vazgeçeceksin ya da diğerlerinden.

• Şartlarından vazgeçersen arkadakini alma şansın war, ama bu kafayla gidersen öndekine kalırsın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

quote:

Adama bak ya.Hem guzel olsun ki aldatmayim diyor.Sonrada kendisinin ic guzelliginin sevilmesini istiyor

aynen bunu yazcaktım.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicconic

quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Otospot tek kelimeyle iğrenç bi insansın haberin olsun. Evlat olsan sevilmezsin yemin ediyorum. Bu nası bi düşünce sistemidir böyle anlamış değilim. Hâlâda ısrarla piskin piskin cevaplar verip duruyorsun

+istediğin kadar.

+ istemediğin kadar

nasıl böyle düşünebiliyorsun anlamış değilim
  • sana elizabeth'le bol sanslar. Madem cocuk istemiyorsun, dugun falan istemiyorsun evlenme o zaman. Saydiklarini kabul edebilecek birini bulma ihtimalin zor demiyorum, imkansiz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.