Şimdi Ara

Evleceğim zaman şartlarımı kabul edecek bayan olur mu? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
8.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu eleman böyle konuşuyor hele bir aşık olsun düğünü bırakın 2 düğün yapar en pahalı gelinliği alır.Çok gördük öyle benim şartım bu diyip kadının kölesi olanları
    Olmayınca bilmezsin.
  • Bu şartları ancak dünya dışı bir varlık kabul edebilir.
  • aaa falan oldum
  • Bence de evlenmemen daha iyi. Hatta çocuk olayına falan hiç girme de senin gibilerin kökü kurusun. Nefret ederim cimri insanlardan.
  • Gelinlik ve düğün istemeyen bir kız düşünemiyorum bile, kendine bir eskort tut dini konuda hassasim diyorsan da imam nikahı yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Açıkçası üniversite bittikten sonra bende gitmeyi düşünüyorum Rusya veya İskandinav ülkelerine.Evlenmek için olmasa bile bi süre yaşamayı isterim Rusya'da.

Eşimin yüzünü gerçek hayatta hiç görmeden, bir arkadaşlık sitesi vasıtasıyla tanıştım. 3-4 aylık sanal muhabbetin sadece son 1 aylık kısmı düzenli yazışmadan ibaret.
    Kendi adıma internetten evlenmem diyordum ama büyük konuşmamak gerektiğini de öğrendim.

sizin yaptığınız evlilik deli iş bence . cok şanslıymıssınız siz de bilirsiniz bende rusya ve ukraynaya gitmiş biri olarak söylüyorum kızları ilk başta göze hoş cana yakın geliyor fakat sonradan bir coğu paranızı yiyip sadece eğlenmeyi düşünüyor.işin özeti para var aşk var para yok aşk yok:D hepsi böyledir demiyorum ama yolda karşınıza cıkanların coğu bu tipte.
    konuyu açan arkadaşın yazdıklarının çoğu saçma sapan bi kere ülkemizde kızlar koca seçer bu seçeneklerle seni kim seçer bilemiyorum.

Bir çeşit kumar oynadım.
    Ukrayna' ya defalarca gittim, yazdığınız gibi menfaat düşkünü benim tanıdıklarım. Ama Ruslar için aynı şeyi söyleyemem. Ruslar bence dürüstler.
    Yıldırım nikahıyla evlenmenin badirelerini de yaşadık elbett. Eşimin buralara alışması problem oldu. Hatta bunalıma girdi. Burada bir çeşit inzivaya çekildi. Çünkü Rusya' daki hayatı gayet sosyaldi. Benim hayatım ise asosyal. En basit örneği alkol meselesi. Orada canınız istediği zaman istediğiniz yerde arkadaşlarınızla alkol alabilirsiniz. Ama burada gidip marketten almak bile mahalle baskısı hissetmenize sebep.
    Düşünsenize hangimiz daha önce hiç görmediğimiz bilmediğimiz bir ülkeye ne olduğunu bile bilmeden, üstelik tanımadığımız biriyle hayatını birleştirmek üzere yerleşmeye gider... O yüzden deli tabirini abartı görmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Gelinliğe ve düğüne bende karşıyım çekilecek çile değil.Geçenlerde arkadaşım evlendi düğününe gittim bunaldım vallaha.Hele abim evleniyor 32 yaşındaki geline 3 bin liralık gelinlik alıyoruz.Kıza o gelinlik senin neyine diyecektim ama bana laf düşmüyor abim evlensin de kurtulalım diye bakıyoruz.

Evet sana laf düşmüyor. Sana ne kadının isteğinden? Kaç yaşında olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Gelinliğe ve düğüne bende karşıyım çekilecek çile değil.Geçenlerde arkadaşım evlendi düğününe gittim bunaldım vallaha.Hele abim evleniyor 32 yaşındaki geline 3 bin liralık gelinlik alıyoruz.Kıza o gelinlik senin neyine diyecektim ama bana laf düşmüyor abim evlensin de kurtulalım diye bakıyoruz.

Evet sana laf düşmüyor. Sana ne kadının isteğinden? Kaç yaşında olursa olsun.

Ben istesem evdeki herşeye karışırım.İstersem bu işi de bozarım.Zamanında yapmadığım işler değil.Sadece bu sıralar öylesine bıraktım.Yeter ki evlensin de kurtulalım diye.

• Bence sen hayalinde bir kadın tipi yaratmışsın ve onu bulmak için ettiğin bir dua bu açtığın konu

Ailen epey zenginse ve kırsal bölgede yaşıyorsan muhtemelen bulunduğun çevrenin koşullarından sıkıldın ya da o çevrede kafana göre birini bulamayacağını düşünüyorsun (kültür,sosyoekonomik şartlar vs.) dolayısıyla hem güzel,hem kültürlü birini istiyorsun ama o tarz bayanların da para ve alışveriş düşkünü,senin kişiliğini değil paranı önemseyen tipler olduğunu düşündüğünden hayalinde anadolu kadını gibi azla yetinmeyi bilen mütevazi bir kadın ile büyük kentlerde daha modern kriterlere göre yaşayan kadın tipini birleştirmişsin..Hem anadolu kadınının tokgözlülüğü ve cefakârlığını taşısın hemde güzel bakımlı kültürlü olsun diyorsun,sentez yapmışsın..

Fakat insanların yetiştirilme biçimi,yetiştiği çevre kişiliğine yön verir bence..Şehirli de diyebileceğimiz kadınlar belli açılardan daha özgürdür..İyi kötü ekonomik özgürlüğünü kazanmıştır,bir sosyal çevre edinmiştir buna göre bir yaşantısı vardır ama istisnalar hariç çoğu evlilik veya ilişkisi tıkandığında fedakârlık yapmak yerine kapıyı vurup gitmeyi seçer (belki de haklı olarak) Anadolu insanı ise çok daha farklı bir yapıdadır,hala örf ve adetlerine göre yaşar belki olmaması gerektiği kadar sadıktır eşine yuvasına,fazla yumuşak başlıdır..Yani ikisi bir arada olmaz pek,zaten öyle birini bulursan da ne yap et evlen

Aslında aklımdakileri tam ifade edemedim gibi ama sanırım yine de anlaşılabilir şeyler yazdıklarım..Umarım gönlüne göre birini bulursun ama zor açıkçası

• evlencek olursan soyle nikahi engellemeliyiz cunku kiz anca cok dayak yemis kurtulmaya calisiyo falandir hani ya olucem ya evlenicem modundadir ki beterin beteri oldugunun farkinda degildir.. Kizin aklini basina getirmek gerek..

Dugun gelinlik olayini kabul eden olabilir 3. Evliligi falansa.
    Guzel biri dedigin kisiden kisiye degisir senin aradigin guzel galiba bizim yuzune bakilmaz dediklerimiz o yuzden saygi duyuyorum.
    Evlilik demek guven demek guven yoksa evlenmek de olmamali.
    Cimrilikten gebercen gidicen. Israfa tabikide gerek yok ama gerektigi yerde paradan kacilmamali
    dayak yemis ve sorunlu oldugun her halinden belli yazmana gerek yoktu..
    Bide merk ediorm hayatnda hic biriyle ciktin mi? Ama vur kac modu degil yani bu kizi seviyorum galiba ben ya diyp sonu ayrilkla biten bi iliskin oldu mu? Sevgi kavramini da bilmediginden olabilir diye dusunuyorumda.
    Bide illa seninle evlenicek biri hani hic bi sansi yoksa kendini sevdirir evlilik sozlesmesi iptal ettigin an toplu bi yere yemege goturur eve geldiginde de zehirler ve kimin zehir attigi asla bilinemez....

• Hadi herşeyi geçtim şu 2. el eşya olayıda nedir yaa
  • Yok artık lebron james
  • 1. şartı kaldır, o zaman bulursun.
  • Yediklerini pamuk şeker olarak da çıkarsın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

Paket mi yaptıralım yoksa burda mı yiyeceksin?

BOOM HEADSHOT!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otospot

ayrıca şartlarımı kabul eden olur mu?şartlarımı zaten önceden konuşacağım sonradan sorun çıkmasın diye.
    -gelecek bayan çok çok güzel olarak.gözüm dışarda kalsın istemiyorum aldatmak istemiyorum.
    -beni ben olduğum sevecek beni içimdeki iyiliği sevecek.
    -gelinlik ve düğün kesinlikle istemiyorum.
    -parasal imkanım olsa dahi ev kira olarak ve evin eşyaları 2.el olacak.
    -Çocuk kesinlikle istemiyorum.
    -gerekirse benden maddi bir şey istemeyecek evlilik sözleşmesi yapacak.ben onu zaten mağdur etmem çok seversem.ona gerekirse her ay evliyken ona para da yatırırm güvendikten sonra.
    -Kıskanç olmasın.beni bunaltmasın. onu götüremediğim zaman yanımda bir yerlere beni kısıtlamasın.ben de onu asla kısıtlamam.
    -beni kendinden soğutmasın soğutursa kavga vs olursa kesinlike boşanırım şiddete kavgaya yer yok hayatımda.
    -Hayatımda israfa yer yok.Olduğu kadarıyla normal harcamaya özen gösteren bir bayan olsun.
    -Beni hayatını yaşamak için gelsin.Haftada bir kaç gün eğlence disco.her hafta yahut iki haftada bir yurtiçi gezisi veya yurtdışı gezileri arabayla vs.

1- Bayan çok güzel olacak diyorsun sonrada beni ben olduğum için sevecek diyorsun onun yerine bayan çirkin olsa sen onu olduğu için sevsen ve o seni aldatmasın.
    2- Param olsa bile 2. el eşşa ve kiralık ev diyorsun gece uyumak içinde çivili yatak istermisin
    3- Sen onun içindeki iyiliği sev.
    4- Güvendikten sonra her ay para yatırırım demişsin güvenmiyorsan peki niye evleniyorsunda olayı baştan çözmüyorsun?

ÇOCUK İSTEMİYORSAN G. EVE GİT NİYE BU KADAR YORULUYORSUN EVLİLİĞİN EN BÜYÜK ANLAMI ZATEN BUDUR AİLE KUR VE BU AİLENİ GENİŞLET. Bu sayede 2. el eşşa ve kiralık evindede mutlu mesut yaşarsın

• bu sartlarda evlenmem kesınlıkle ımkansız bıtkısel hayattakı bır kız bıle ıstemez .
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.