Şimdi Ara

Evleceğim zaman şartlarımı kabul edecek bayan olur mu? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
8.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu kriterleri kafanızdan silmeye bakın. Galiba hiç aşık olmadınız. Birgün olunca bu kriterlerin hepsi saçma gelir . Yaşınızda 27 olmuş bir şeyler yaşamaya bakın. Zaten birine aşık oldunuz mu bu kriterleri filan anında unutursunuz.
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 2:27:13 >
  • Beyler bırakın ya bence adam dalga geçiyor bu şartları kabul edecek herhangi bir varlık varsa gelsin benim ağzımı burnumu kırsın sonrada gidip beyefendi ile evlensin ...
  • gelinlik bir kız icin bekareti simgeler bro. kızla ayni evde de kalsan birlikte de olsanz gelinlik ilk kez evlilik gerceklestiren her bayan icin gereklidir öyle olmalidir. bu sartlari kabul edecek olan bir kiz bulamaz misin? uzun sürdügünü var sayiyorum o kız hic affetmicek seni. sirf muhtemelen 60 senelik ömründe kerameti 1000lira birseyi almayi kendi egolarn icin reddettiginden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardacicek

Evleceğim zaman şartlarımı kabul edecek bayan olur mu?

bu nedir arkadas ya yeni gördüm lanet ettm
  • arkadaşım sen evlenmek istiyormusun gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GlikoProtein

Anca sağ elin kabul eder bunları

ibretlik paylaşım.
  • quote:

nokta.
  • Botmu istiyon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbizx

quote:

Orijinalden alıntı: Otospot

ayrıca şartlarımı kabul eden olur mu?şartlarımı zaten önceden konuşacağım sonradan sorun çıkmasın diye.
    -gelecek bayan çok çok güzel olarak.gözüm dışarda kalsın istemiyorum aldatmak istemiyorum.
    -beni ben olduğum sevecek beni içimdeki iyiliği sevecek.
    -gelinlik ve düğün kesinlikle istemiyorum.
    -parasal imkanım olsa dahi ev kira olarak ve evin eşyaları 2.el olacak.
    -Çocuk kesinlikle istemiyorum.
    -gerekirse benden maddi bir şey istemeyecek evlilik sözleşmesi yapacak.ben onu zaten mağdur etmem çok seversem.ona gerekirse her ay evliyken ona para da yatırırm güvendikten sonra.
    -Kıskanç olmasın.beni bunaltmasın. onu götüremediğim zaman yanımda bir yerlere beni kısıtlamasın.ben de onu asla kısıtlamam.
    -beni kendinden soğutmasın soğutursa kavga vs olursa kesinlike boşanırım şiddete kavgaya yer yok hayatımda.
    -Hayatımda israfa yer yok.Olduğu kadarıyla normal harcamaya özen gösteren bir bayan olsun.
    -Beni hayatını yaşamak için gelsin.Haftada bir kaç gün eğlence disco.her hafta yahut iki haftada bir yurtiçi gezisi veya yurtdışı gezileri arabayla vs.

1- Bayan çok güzel olacak diyorsun sonrada beni ben olduğum için sevecek diyorsun onun yerine bayan çirkin olsa sen onu olduğu için sevsen ve o seni aldatmasın.
    2- Param olsa bile 2. el eşşa ve kiralık ev diyorsun gece uyumak içinde çivili yatak istermisin
    3- Sen onun içindeki iyiliği sev.
    4- Güvendikten sonra her ay para yatırırım demişsin güvenmiyorsan peki niye evleniyorsunda olayı baştan çözmüyorsun?

ÇOCUK İSTEMİYORSAN G. EVE GİT NİYE BU KADAR YORULUYORSUN EVLİLİĞİN EN BÜYÜK ANLAMI ZATEN BUDUR AİLE KUR VE BU AİLENİ GENİŞLET. Bu sayede 2. el eşşa ve kiralık evindede mutlu mesut yaşarsın

Hocam bende bunları yazcaktım ellerin dert görmesin valla yazmaya üşeniyodum

• quote:

• o yok bu yok ne var ya.

bekar kalman daa hayirli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Şişme bebek.

evet aldatılma derdin yok
    ister kira da otur ister parkta kal şikayet etmez
    mızmızlanmaz bütün isteklerine cevap verir zaten senin istediğin tek şey de on da var karşılıksız ilişki
  • Bence sen bayan değil hayvan arıyorsun. Git bir köpek al onu besle
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Açıkçası üniversite bittikten sonra bende gitmeyi düşünüyorum Rusya veya İskandinav ülkelerine.Evlenmek için olmasa bile bi süre yaşamayı isterim Rusya'da.

Eşimin yüzünü gerçek hayatta hiç görmeden, bir arkadaşlık sitesi vasıtasıyla tanıştım. 3-4 aylık sanal muhabbetin sadece son 1 aylık kısmı düzenli yazışmadan ibaret.
    Kendi adıma internetten evlenmem diyordum ama büyük konuşmamak gerektiğini de öğrendim.

sizin yaptığınız evlilik deli iş bence . cok şanslıymıssınız siz de bilirsiniz bende rusya ve ukraynaya gitmiş biri olarak söylüyorum kızları ilk başta göze hoş cana yakın geliyor fakat sonradan bir coğu paranızı yiyip sadece eğlenmeyi düşünüyor.işin özeti para var aşk var para yok aşk yok:D hepsi böyledir demiyorum ama yolda karşınıza cıkanların coğu bu tipte.
    konuyu açan arkadaşın yazdıklarının çoğu saçma sapan bi kere ülkemizde kızlar koca seçer bu seçeneklerle seni kim seçer bilemiyorum.

Bir çeşit kumar oynadım.
    Ukrayna' ya defalarca gittim, yazdığınız gibi menfaat düşkünü benim tanıdıklarım. Ama Ruslar için aynı şeyi söyleyemem. Ruslar bence dürüstler.
    Yıldırım nikahıyla evlenmenin badirelerini de yaşadık elbett. Eşimin buralara alışması problem oldu. Hatta bunalıma girdi. Burada bir çeşit inzivaya çekildi. Çünkü Rusya' daki hayatı gayet sosyaldi. Benim hayatım ise asosyal. En basit örneği alkol meselesi. Orada canınız istediği zaman istediğiniz yerde arkadaşlarınızla alkol alabilirsiniz. Ama burada gidip marketten almak bile mahalle baskısı hissetmenize sebep.
    Düşünsenize hangimiz daha önce hiç görmediğimiz bilmediğimiz bir ülkeye ne olduğunu bile bilmeden, üstelik tanımadığımız biriyle hayatını birleştirmek üzere yerleşmeye gider... O yüzden deli tabirini abartı görmüyorum.

Evet rusyalar daha dürüst olabilirler benim gittiğim yerler liman şehirleriydi belki onunda etkisi var cok üç kağıtcı vardı.birde turklerden bıkmıslar pek fazla rağbet göremedik yada maddi durumları ukraynaya göre iyi olduğu için bizi yürüyen dolar olarak görmüyorlardı:D bu arada şunuda söylemek istiyorum rusyada artık alkol tüketimi sanki azalmış gibi.eskiden gece sokaklar sızmış insanlarla doluydu artık bi tane göremiyorsunuz. sanırım devlet politikası.
    siz tahmin ettiğim kadarıyla büyük şehirde yaşıyorsunuz üzerinizde cok fazla mahalle baskısı yoktur ufak bi şehirde yaşasaydınız cok daha zorlanabilirdiniz.
    bu arada konu açan arkadas bu şartlarda rusya ukraynadan da eş bulamaaz

• 3 yıl içinde bu şartlarda evlenecek birini bulursan gerdek gecesi gelinden önce ben sana geleceğim.3 yıl içinde bulamazsan ki bulamazsın, o zaman haneme beklerim pampa:)
  • yaziyi okurken ben bunalima girdim evlenecegin insan kendini asardi heralde hem sen boyle kural koyuyorsan sen kizlarla degil ,kizlarin seninle iletisime gecmesini istiyorsundur sahsen benim yasim 22 hicbir kizla muhattapligim olmadi bugune kadar senin gibi kuralci olmasamda evlenecegim kizi ben degil onun beni bulmasini isterim
  • İlk mesajlari okur iken,konuyu açan arkadaşın,köyde yaşayan,köyde büyümüş bir hanım aradığını düsünüyordum.Sonuçta öyle sıkıntılı evlilik yaşayan insanlar varki,bu arkadaşımızın maddeleri,çok harika bir seçenek görünebilir.Ama daha sonra,ben zenginim mesajları gördüm,bu seferde aklıma,kartal tibet in oynadığı bir film geldi,orada ünlü oyuncu zengin biri idi,türkan şoray in yanina,gelip onun yaninda basit bir iste çalışıyordu,paspas falan atıyordu.Öyle bir düsünce icinde olduğunuzu varsaymıştım,hani belki,kizlar beni param için sevmesin duygusu vardır dedim.Sonra çocuk istememe sebebinizi okudum.Ve varsayımda bulunmaktan vazgectim,tavsiyemede yok artik.Ama ama çocuğum öyle olursa,çocuğum sunu yaparsa diyorsunuz,çocuğunuza gereken ahlak bilgisini verir iseniz,verebilir iseniz,verebilir misiniz? ,verebilir iseniz harika bir evlat yetiştirebilir siniz.Ben hic bir sey anlamadim.umarim mutlu olursunuz beyfendi.

• sonradan düşündüm de. bence somali'ye gitse, bulma şansı yüksek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

quote:

Orijinalden alıntı: xbizx

quote:

Orijinalden alıntı: Otospot

ayrıca şartlarımı kabul eden olur mu?şartlarımı zaten önceden konuşacağım sonradan sorun çıkmasın diye.
    -gelecek bayan çok çok güzel olarak.gözüm dışarda kalsın istemiyorum aldatmak istemiyorum.
    -beni ben olduğum sevecek beni içimdeki iyiliği sevecek.
    -gelinlik ve düğün kesinlikle istemiyorum.
    -parasal imkanım olsa dahi ev kira olarak ve evin eşyaları 2.el olacak.
    -Çocuk kesinlikle istemiyorum.
    -gerekirse benden maddi bir şey istemeyecek evlilik sözleşmesi yapacak.ben onu zaten mağdur etmem çok seversem.ona gerekirse her ay evliyken ona para da yatırırm güvendikten sonra.
    -Kıskanç olmasın.beni bunaltmasın. onu götüremediğim zaman yanımda bir yerlere beni kısıtlamasın.ben de onu asla kısıtlamam.
    -beni kendinden soğutmasın soğutursa kavga vs olursa kesinlike boşanırım şiddete kavgaya yer yok hayatımda.
    -Hayatımda israfa yer yok.Olduğu kadarıyla normal harcamaya özen gösteren bir bayan olsun.
    -Beni hayatını yaşamak için gelsin.Haftada bir kaç gün eğlence disco.her hafta yahut iki haftada bir yurtiçi gezisi veya yurtdışı gezileri arabayla vs.

1- Bayan çok güzel olacak diyorsun sonrada beni ben olduğum için sevecek diyorsun onun yerine bayan çirkin olsa sen onu olduğu için sevsen ve o seni aldatmasın.
    2- Param olsa bile 2. el eşşa ve kiralık ev diyorsun gece uyumak içinde çivili yatak istermisin
    3- Sen onun içindeki iyiliği sev.
    4- Güvendikten sonra her ay para yatırırım demişsin güvenmiyorsan peki niye evleniyorsunda olayı baştan çözmüyorsun?

ÇOCUK İSTEMİYORSAN G. EVE GİT NİYE BU KADAR YORULUYORSUN EVLİLİĞİN EN BÜYÜK ANLAMI ZATEN BUDUR AİLE KUR VE BU AİLENİ GENİŞLET. Bu sayede 2. el eşşa ve kiralık evindede mutlu mesut yaşarsın

Hocam bende bunları yazcaktım ellerin dert görmesin valla yazmaya üşeniyodum

Rica ederim hocam 27 yaşına gelmiş ama evliliğin anlamını karşılıklı eziyet çektirmek olduğunu düşünen kişiler olduğu sürece artık üşenmeden yazacaz belki bir umut hatasını anlarlar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.