Şimdi Ara

Evleceğim zaman şartlarımı kabul edecek bayan olur mu? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
8.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 30'un üzerinde ve iki çocuğum var. Hayatta çok şeyi görmüş-geçirmiş biriyim. Yazdıklarımı buna göre değerlendirmeni isterim.

Zengin (en azından maddi durumu iyi) ama pinti biri imajı çizmissin biraz. Ben mi yanlış algıladım yoksa ?
    Gerçekten arkadaşım bu şartlara en cahil insan bile razı olmaz.
    Genç kızların çocukluklarından beriki vazgeçemeyecekleri hayallerinden biridir gelinlikle evlenmek ve güzelliğinden unutamayacağı bir düğününün olması. Biz maddi sıkıntıdan düğünümüzü öyle çok cafcaflı yapamadık, ortalamanın da altındaydı yani, yemin ederim ki hanımın içinde kaldı.
    Ben şimdi diğer şartlarının da olmazlığına dair birşey yazardım ancak yazı uzun olur.
    Ayrıca, tarladaki kadın ve kölelik konusunda emin ol ki çok yanılıyorsun. Oralarda bile karısını döven erkeklerin sayısı çok az. Hatta araştırmalara göre, karısını döven erkeklerin çoğunluğu yüksek tahsil sahipleriymiş.

Yalnız şöyle bir hikayem var, hikaye dediysem lafın gelişi hikaye, olay gerçek: Bir abimize bir tanıdığı bir gün gelmiş demiş ki: "Evlenecek birini arıyorum. Hem çok güzel olsun, hem sarışın olsun, hem fakülte mezunu olsun vs. vs.". Abimiz de: "Öyle bir bildiğim yok, ama emin ol bulursam sana değil kendime alırım." demiş . Belki bir fikir verir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 15 Ağustos 2011; 11:58:25 >

• Yani senin istediğin aynı reklamlardaki gibi, hem sağlıklı hem tadı güzel hem de ucuz olsun istiyorsun, eh sana halk gofret düşer o zaman onunla evlenebilirsın, onun dışında konu sahte gibi duruyor bilemiyorum
  • Çok yakışıklıysan gelir
  • Arkadası Bırı Uyandırsın.
  • bulamayınca ata eşeğe sarmasa bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

bulamayınca ata eşeğe sarmasa bari.

merak etme ata eşeğe sarmıyorum :( kendinle karıştırma beni.
    gecelik 100-200 dollar karşılığında en kralı yatağımda ama bazen sevgi arıyorum benim isteğim kul köle olacak biri ve ben de kul köle olmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 15 Ağustos 2011; 15:31:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otospot
    gecelik 100-200 dollar karşılığında en kralı yatağımda ama bazen sevgi arıyorum benim isteğim kul köle olacak biri ve ben de kul köle olmak istiyorum.

Hani asıl köle tarlada çalışan kadınlardı? Şimdi de ben köle arıyorum diyorsun, senden önce sıraladığın şartlar gerçi onu söylüyordu ya; kendinle çelişiyorsun. Paran çok diye herşeyi satın alabileceğini sanıyorsun. Bedenleri satın alabilirsin ancak duyguları asla! Duygu arıyorsun ya hani...

Sen kadın olsan ve o başta sıraladığın şartları durumu aynen senin şu anki durumun gibi olan bir erkek sana söylese, tepkin ne olurdu? Öncelikle kendini check etmen gerekli arkadaş, otur bir gün, koy şapkanı önüne ve düşün, ben ne yapıyorum, ne istiyorum diye. Yaşın kaç bilmem ama şu an toprağın üstündesin, bunun bir de altı var. Yaptıklarından dolayı bir gün hesaba çekileceğini de unutmadan hareket et ki hesabını veremeyeveğin şeyler yapma, yaptıysan da geri dön ki affedilesin.

Şimdi konunun bununla ne alakası var diyeceksin kesin; alakası şu: Ahirette herkes eşit olacak, kimsenin makamı, mevkisi, parası, malı, mülkü, kayıranı, torpil geçeni olmayacak. İşte sen kendini sahip olduğun varlık sebebiyle üstün görmenin gururuyla bu düşüncelere kapılmış sürükleniyorsun ve tutacak bir dal arıyorsun kendine. Aynen ahirette olacağı gibi burada kendini diğer insanlarla aynı seviyede görürsen eğer, kafandaki yanlış düşüncelerin birçoğu kendiliğinden gidecektir zaten. Bak şu yorumlara, seni tasvip eden bir kişi bile yok. Eğer haklılık payın olsaydı, illa ki birisi desteklerdi görüşlerini. Tek doğru olduğun şey var, ben bunları baştan söylüyorum demen, ancak o da yanlış, çünkü bu isteklerini yerine getirebilecek bir insan yok. Okey .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 15 Ağustos 2011; 16:00:15 >

• Eğer tüm erkekler senin gibi olsaydı kızlar cinsel tercihini değiştirirdi.
  • gel evlenek :D
  • Çok ağır yorumlar olmuş :) ama ciddi ciddi analiz edersek eğer... ilk olarak bir genç kadın için koca nedir, koca adayı nedir ?

Fiziksel açıdan; İlk olarak göbek olmayacak arkadaş, ortalama bir boy üzerine, oranlı bir yağ ve kas dağılımı olacak. Kaslı yarma gibi olmuyacaksın ama kuvvetli görüneceksin. Yüzün orman olmayacak ama seyrek ve kısmi çıkan bir sakalında olmayacak ( Allah vergisi ). kirli sakal bırakacaksın, çok uzun olmayacak 0,2 mm falan. Eller küçük olmayacak dediğim gibi kuvveti ve güveni gösterecek büyüklükte olacak ( küçükse bir ay mermere tokat atarak elleri geliştirebilirsiniz ) . Kaba tabir ile bu kadar. fazla detaya inmiyorum

Bunun dışında. Otorite sahibi, güven veren ve "sahip çıkabilecek" sorumluluğunu alabilen bir erkek olmalı.

Şunu düşünürüz hep. Lan çocuğa bak 3-4 kızla takılıyor. vay anasını ne derse gülüyolar. tavlıyor kızları lan. Aslında öyle değil efendim. O tip insanlar kızlar için belirli bir zaman diliminde geçerli sükseye sahip insanlardır. Sakın o tipleri özenipte o tarz hareketlerde bulunmayınız. ÇÜNKÜ SİZ ÖMÜR BOYU hayat paylaşacağınız bir eş arayışındasınız.

YOK DİSKOYMUŞ, YOK O BAR BENİM BU BAR BİZİM AKRABALARIN, VAY EFENDİM BU KIZ BANA KAZAK ÖRMELİ falan bu tarz zihniyetle evliliğe girerseniz bir hatun şahıs ile vay halinize. ZATEN AKLI OLAN HATUN ŞAHIS! girmez. DOĞASINA uygun hatunun zaten bir ömür paylaşacağı adam ATAERKİL MEZİYETLERE sahip bir birey olacaktır.

ATAERKİL: erkeklerin faşizmi olarak görülmesin lütfen. evet doğamızda bu vardır, erkeklerin egemenliği. ancak kabulümüzdür ki bir kadınında asilliği ve zerafeti yadsınamaz. ( Not: gerçekten bir kadın. öyle, dedikodu yapan... gossip girl izleyen, aayyy, ayooll, oha falan oldum gibi ilginç sesler çıkaran, elinde cep telefonu ile feysbukta yaşayan kadınları kastetmedim. )

Aşk doktoru NUMAN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numan1991 -- 15 Ağustos 2011; 17:34:01 >

• Konudaki mesajların çoğunu okumadım. Dediklerimi demiş olabilirler. Madem yorum istiyorsun bende yapayım

Yaşın kaç bilmiyorum ama bence şu ana kadar hiç sevgilin, seni kabul edecek biri olmamış ve çirkinsin ( :( ). Sende niye benim sevgilim vs. olmuyor diye böyle bahaneler uyduruyorsun. İlk maddeden belli zaten konun nasıl gideçeği. Brad Pit gibi bir tipin yok diye varsayıyorum. İlk maddeyi unut zaten. Diğer maddelerde aynı şekilde zira bunları ancak sağ-sol (hangisini kullanıyorsan) kabul eder. Hatta onlarda özgür düşünceli istediklerini yapabilen canlılar olsa onlarda kabul eder.

Benim eyyorlamam bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 15 Ağustos 2011; 17:36:51 >
  • Bu şartlara alırsın köle bitane kendi hitabenle köylü kızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleep

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

solaksan da başlığı sola geçir tamam
  • quote:

ayrıca şartlarımı kabul eden olur mu?şartlarımı zaten önceden konuşacağım sonradan sorun çıkmasın diye.
    -gelecek bayan çok çok güzel olarak.gözüm dışarda kalsın istemiyorum aldatmak istemiyorum.
    -beni ben olduğum sevecek beni içimdeki iyiliği sevecek.
    -gelinlik ve düğün kesinlikle istemiyorum.
    -parasal imkanım olsa dahi ev kira olarak ve evin eşyaları 2.el olacak.
    -Çocuk kesinlikle istemiyorum.
    -gerekirse benden maddi bir şey istemeyecek evlilik sözleşmesi yapacak.ben onu zaten mağdur etmem çok seversem.ona gerekirse her ay evliyken ona para da yatırırm güvendikten sonra.
    -Kıskanç olmasın.beni bunaltmasın. onu götüremediğim zaman yanımda bir yerlere beni kısıtlamasın.ben de onu asla kısıtlamam.
    -beni kendinden soğutmasın soğutursa kavga vs olursa kesinlike boşanırım şiddete kavgaya yer yok hayatımda.
    -Hayatımda israfa yer yok.Olduğu kadarıyla normal harcamaya özen gösteren bir bayan olsun.
    -Beni hayatını yaşamak için gelsin.Haftada bir kaç gün eğlence disco.her hafta yahut iki haftada bir yurtiçi gezisi veya yurtdışı gezileri arabayla vs.

Not:Bazı arkadaşlar köle mi arıyorsun vs diyorlar.Ben baştan konuşuyorum sorun çıkmasın diye.iyi davranıp sonradan sorun çıksa daha mı iyi olur? sorun çıkacağına gerekirse ölene dek bekar kalırım daha iyi.kimseyi üzmeyi asla istemem.gelen gelir gelmeyen gelmez.
    düşünceleriniz neler çok önemli benim için.

Not2:asıl kölelik şudur: adam karısını tarlada eşek gibi çalıştıyor.hiç bir sosyal hayat vermiyor.Sürekli cocuk doğurtuyor. hiç bir gelir imkanı sağlamıyor.dayak ve şiddeti de esirgemiyor.
    onunda şartları olursa şartları karşılaştırıp uzlaşmaya çalışacağız.uzlaşamazsak elveda.

Yapma yav.. Başka arzun var mıydı?

Tutmuşsun köydeki kadını örnek vererek kendini savunuyorsun. Peki sana gelecek kıza sen ne vaadediyorsun? Yazdıkların zaten çelişkilerle dolu. Hayatımda israfa yer yok diyeceksin ama diskoya yurt içi yurtdışı gezisine sık sık gidecek parayı gözden çıkaracaksın. Güzeller güzeli olsun ki aldatmayayım diyeceksin ama öte yandan duygudan sevmekten bahsedeceksin. Senin sevgi anlayışın sadece dış görünüşten mi ibaret? Beni ben gibi kabul etsin diyeceksin ama bencilce kıza bir dünya şart öne süreceksin..İçimdeki iyiliği sevsin diyeceksin ama sen kızı mal gibi kullanacaksın. Senin neren iyi?

Bu saydıklarınla sen kendine resmi nikah adı altında ''dost'' arıyorsun. Millet kızını elin adamına dostluk yapsın diye büyütmüyor. Bir genç kızı baba evinden çıkarıp emanete almak ne demek biliyor musun? Çocuk oyuncağı mı sandın bu işleri.

Hiç bir kızı gelinlikten annelikten feragat ettiremezsin. Yok benim evlilik anlayışım bu diyorsan senden zaten koca olmaz. Kız kardeşin var mı bilmiyorum ama varsa eğer sen bu şartlarda kardeşini teslim eder miydin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

bunları istediğine göre sen ne vaat edeceksin?

Ben ona güzel bir hayat vaad edeceğim.
    Çok güzel bir hayat onu bekleyecek.hafta sonu gezileri ve sosyal hayat mutlaka olacak.
    Maddi anlamda da onun için de birikim yapacağım.Onun hesabına da aylık olarak para yatacak.hangi 600 tl ile çalışan bunları yapar?

hiç olmazsa çocuğu olur!
  • Ev eşyaları niye 2. el oluyor ya ne biçim bir fantazidir bu
  • sana ve sağ eline mutluluklar dilerim ama şişme manken de bu şartları kabul edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bymuzur

Bu şartlara alırsın köle bitane kendi hitabenle köylü kızı

Kardeşim sen köylü kızlarını köle mi sanıyorsun Allah aşkına. Konuyu açanın istekleri ne kadar mantık dışıysa, senin bu düşüncen de bir o kadar mantıksız. Ben şu an İstanbul'dayım ancak köyde birçok akrabam var. Orta karadenizliyim ancak güneydoğuda da uzun yıllar kalmışlığım var, oranın insanını da biliyorum ancak senin sandığın gibi bir köylü kızı yok.
  • bence köylü kızları köle.köle olmasalar gidip de işsiz güçsüz çirkin biriyle evlenmezler.köyde yaşayan işsiz güçsüz biri ona ne verebilir?sadece onu köle gibi çalıştırır ve ezer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

hahhahahahahhahahahhahahhaa
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.