Şimdi Ara

Evleneceğim insan içkiyi bırakmamı istiyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
5.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçki deyince alkokilsin sandım. Sırf bir kaç biraya karışıyorsa ayrıl hemen. Ben 96 lıyım, yazın her gün clublerdeyim sevgilimle. Ailem bile biraya karışmıyor. Şimdi git ve bi 70 lik binboa+istanblue al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun kafasında kurduğu başka şeyler vardır alkolle ilgili yoksa sanmam ki öyle özel günlerde yapılanları konuşsun

• Sevdiğim kız için içkiyi bırakmazdım gerekirse onu başlatırdım sonuçta içip içip götü başı dağıtmıyorsan ne olucak ki ? Mesela ben ağır içkileri haftada 1 yada 2 haftada 1 içerim ama bira şarap falan hergün içesim oluyor . Buz gibi bira günün tüm yorgunluğunu alıyor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • D'nin C'ye benzeyeni.

• Hep yolo yapan bi insan olarak ben D derdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alkol kullanmıyorum ama senin durumunda karşı çıkılacak bir şey göremiyorum. Neticede alkolik değilsin. İçtiğin zaman da bira içiyormuşsun. Evlenirseniz evinize iki memur maaşı girecek. Yani o biralar maddi durumunuzu da sarsmaz. Hal böyleyken senden içkiyi komple bırakmanı istemesi bence mantıksızca.

Muhtemelen muhafazakar bir ailede yetiştiği için alkole karşı ön yargıları var. Bu ön yargılar yüzünden bırakmanı istiyor olabilir. Evleneceğiniz zaman ailesine seni "ağızına hiç içki sürmeyen" bir damat adayı olarak tanıtmak istiyor olması da mümkündür. İçki içtiğini öğrenirse, ailesinin seni kabul etmeyeceğinden korkuyor olabilir. Neticede kaygıları var ve senin bu kaygıları bir şekilde gidermen lazım. Zaten bu kaygıları gidermeden seninle evlenmeyecektir. Burda mühim olan karşılıklı güven sağlamak. Birbirinize yapmayı istemediğiniz şeyleri dikte etmek değil...

Daha şimdiden kıza çok fazla taviz vermeye başlarsan, ileride ipin ucu kaçar. O yüzden kızla konuşup ikna etmeye çalış. Evlilik konusunda da çok aceleci olma. Senin için 21 yaş evlilik için yeterli olabilir ama aslında daha çok gençsin. Bence bir erkek için ideal evlilik yaşı en az 28'dir. Mümkünse 30'a kadar beklemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 10 Haziran 2014; 9:43:18 >

• A

• A

• quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

İçki deyince alkokilsin sandım. Sırf bir kaç biraya karışıyorsa ayrıl hemen. Ben 96 lıyım, yazın her gün clublerdeyim sevgilimle. Ailem bile biraya karışmıyor. Şimdi git ve bi 70 lik binboa+istanblue al.

Yaptigin buyuk bir is mi simdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: W!N3r

hocam kendiniz için bırakın hem daha hayırlı olur evlilikte
     Evleneceğim insan içkiyi bırakmamı istiyor!

Ne güzel işte köfte harcıyla yoğurulmuş gibi avcarlı karaciğer.mis.
    Böyle bir sebepten kızdan ayrılayım mı diye soruyorsan zaten o ilişkinin temeli yoktur diye düşünüyorum.
    İlişkide herkesin özgürlüğü vardır.Karşının özgürlüğü senin olduğun yerde biter.Kısacası seni böyle kabullensin sen adam kesmiyorsun ya da suç işlemiyorsun.

• C

• Sadece bu kız değil karşılaşacağın bütün kızlar senden bırakmanı isteyecektir. Bu kızı kaçırma derim

• Bende A diyorum
  • Ben içki içmiyorum ama yerinizde olsam D şıkkını seçerdim.Sizi kabul edecek böyle kabul etsin; evleneceğim kadın bana da sen içki içmiyorsun içkiye başlaman gerek dese mesela beni böyle kabul edeceksin yoksa hoşçakal derim.
  • +1 Benzer bir durum bende de vardı. 3 yıllık ilişki. Alkolüme laf yok, ama sorun nargileydi. Benimde tiryakisi olduğum şey nargiledir. Günde sabit iki kere yakarım. Akşam üzeri okul sonrası ve gece, akşam yemeğinden sonra. 2 şer saatten günde 4 saat. Çok tartıştık, problem kokusunda vs. değil. Benim sağlığımdı. Sonra beraber yaşamaya başladık, onuda alıştırdım nargileye. Şimdi beraber içiyoruz

Diyeceğim o ki, sende alkole alıştır kızı. Sorun ortadan kalkıyor
  • ayrıl , uzun uzun yazardım nedenlerini ama gerek yok , yarında başka şeyleri şart koşar sonu yok bu işin
  • CNDMN kullanıcısına yanıt
    En mantıklı cevap buydu kardeşim ama bu neredeyse imkansıza yakın
  • Elizabeth takılmak istemiyorsan içkiyi bırakırsın.
  • Bırak kardeşim kötü mü işte haramdan kurtulursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence o istiyor diye bırakman yanlış olur çünkü alkolik değilsin sonuçta. Eğer bu isteğine boyun eğersen isteklerin sonu gelmeyebilir. Tabi bu bir ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayZagor -- 10 Haziran 2014; 10:56:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.