Şimdi Ara

Evleneceğim insan içkiyi bırakmamı istiyor! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
5.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi sorunun dinle ilgisi olduğunu düşünüyorum yani sevgilinin dini innaçından dolayı bu istekte bulunuyor.sanmıyorum ki sen alkolik olda sağlığını düşünsün.eğer içki içiyorsan ona bunun kötü birşey olmadığını ispat etmen gerekiyor bunu nasıl dengelersin bilemiyorum.
  • hocam müslümansanız cuma günleri neden içiyorsunuz ki cuma günleri müslümanlar için kutsal gün + bırakacaksan sağlığın için bırak bence bu arada bayanın korkması gayet normal haberlerde her gün kadına şiddet var çoğuda alkol kullananlar yüzünden bu yüzden korkuyor olabilir yada ailesi aşırı muhafazakarsa o yüzdende olabilir hemde sağlığınız için korkuyordur buda çok güzel bir şey fakat karar sizde bitiyor tabi ki hayat sizin kararınız
  • Şimdi ben b derdim çünkü aranızda tam ciddiyet oluşmamış. Daha evlenmediniz. Daha evlenmediğin kişi hayatına bu kadar karışıyorsa evlendikten sonra neler yapar kim bilir. Kendi oteriteni koy. Erkek öyle yapmalı. Doğru kişi olabilir veya yanlış kişi bu senin istediğin bir zevkin önüne geçmemeli. Alkol zararlı biliyorum. Ama 3 günlük dünya da ne kadar yaşayacağımızı kim bilir. Bir söz vardır: peşin sirke cennetin şarabından daha iyidir.
    Edit: bir iki biradan bir şey olmaz zaten. Benim ailem alkol alan ergenlere imrenmemem için bana 16 yaşında bira aldılar. Şu an kullanmıyorum. Ama arkadaş ortamı bir iki bira yuvarlarsan sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kötü Polis -- 10 Haziran 2014; 17:46:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin ol. Bir başkası için kendini değiştirme, ha içki iyi bir şey değil ama bunu senin kavraman ve ona göre davranman lazım.
  • yav he he de geç. sonra yine içersin. Alıştıra alıştıra yani...
  • SAnki ananı babanı akrabalarını bırak demiş gibi yazmışsında sonuçta iyi birşey değil içki bıraksan senin için faydalı.
  • A Tabiki özel günlerde içilebilir ama.
  • Sen ne yaş olarak ne kafa olarak evlenecek olgunluğa erişememişsin.Sana değil de kıza yazık.
  • hangi kararı verirsen ver ama tutamayacağın söz verme
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.