Arkadaşalr, iş yerimizde bir arkadaşımız evlenecek durumu iyi değil, herkes bir şeylerini alıyor, patron beyaz eşyalarını aldı, diger patron koltuk ve yatak odası takımını, bir diger patron ise mutfak takımlarını, kısacası bir çok şeyleri orta karar alındı işte, bizde 25 kişi para topladık elimizde 1000 tl para var ve bu paraya ne alabiliriz fp oranı olarak, yardımcı olursanız seviniriz.
fiyatı bulabilirseniz toshiba 37AV605 olabilir.. kablolu yayında dahi güzel görüntü veriyor diye biliyorum.
32'' Lg 3000 Samsung b530 bulabilirsiniz. Böyle Patronlar ve böyle arkadaşlar herkesin başına güzel iş yapıyorsunuz tebrik ederim.
32'' Lg 3000 Samsung b530 bulabilirsiniz. Böyle Patronlar ve böyle arkadaşlar herkesin başına güzel iş yapıyorsunuz tebrik ederim.
Hem tavsiyeye hem temenniye aynen katılıyorum, çok büyük ve anlamlı bir yardım olmuş...
Diğerlerinin seri kodlarını bilmiyorsanız foruma sormadan edinmeyin... LG 32LH3000 ni de 1000TL ye edinmeye bakın derim...
quote:
Orijinalden alıntı: T-una
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Hem tavsiyeye hem temenniye aynen katılıyorum, çok büyük ve anlamlı bir yardım olmuş...
Diğerlerinin seri kodlarını bilmiyorsanız foruma sormadan edinmeyin... LG 32LH3000 ni de 1000TL ye edinmeye bakın derim...
Samsung yeni C serisi idi ama tam kodunu anımsamıyorum ama bütün film oynatmaları destekliyor USB den
Samsung LE-32C450 hediye olarak son teknoloji bir ürün olacaktır...
Panel olarak tavsiye edilmektedir, dediğiniz gibi opsiyonları destekleri olarakta iyidir.
ELeştirisi aşırı parlak ve canlı renkler sunması olsa da yeni LCD edinmiş/edinecek bir çok insanın ilgisini daha çok çekmektedir..
Böyle bir hediyeyi beğenmemezlik imkansız diyebilirim fakat Türkiye Distirbütörü Anadolu Elektronik Aletler Pazarlama ve Ticaret A.Ş İthalatı ve garantisinde olup olmadığını öğrenin, ilerde bir sıkıntı olursa arkadaş zor durumda kalmasın...
Bu sıralar Samsung'a bulaşmayın,servisl sorunları fazla,adamlar çöüzüm üretemedikleride ap açık ortada !
Millet servislerde bekliyor,biraz araştırsanız görürsünüz zaten !
Samsung almayı düşünenler acele etmeyin !
ankara migrosta dün gördüm LG 32 LH 3000 VE SAMSUNG UN zannerdersem 32B450 modeliydi 899 TL YE veriyorlar.lcd almak isteyenlar bi göz atsınlar
1000 TL çok mütevazi bir rakam alabileceklerin 32" Toshiba AV serisi,Samsung C serisi,LG 3 serisi. fiyat-performasn canavarı olan AV serisini sıkı takip et.
Saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme