Şimdi Ara

EVLENECEKLERE EV EŞYASI VE BEYAZEŞYA TAVSİYELERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
6
Favori
31.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çamaşır mak:http://www.hepsiburada.com/Liste/bosch-wae20463tr-7-kg-1000-devir-camasir-makinesi-a-enerji-sinifi/ProductDetails.aspx?productId=mtboschwae20461&categoryId=155121

buzdolabı:http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=2876796
    bunu almayı düşünüyorum

fiyatlar çeşitlli yerlerde farklılık gösteriyor buzdolabı bayide: 1472 camaşır makineside:1228 tl ikisi 2700 tl yapıyor
    2 makineye en fazla 2800 tl vermeyi hedefledim uzun ömürlü olmasını istiyorum
    çamasır makinesinde programa önem vermiyorum 7 kg yıkamalı
    buzdolabı da derin olmalı o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Eylülde evleneceğim
    çamaşır mak:http://www.hepsiburada.com/Liste/bosch-wae20463tr-7-kg-1000-devir-camasir-makinesi-a-enerji-sinifi/ProductDetails.aspx?productId=mtboschwae20461&categoryId=155121

buzdolabı:http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=2876796
    bunu almayı düşünüyorum

fiyatlar çeşitlli yerlerde farklılık gösteriyor buzdolabı bayide: 1472 camaşır makineside:1228 tl ikisi 2700 tl yapıyor

Hocam bence ne aradığını ne istediğini bilen birisin.Sanırım kendi bilginle doğru kararı vereceksin.Riske de girmek istemiyorsun sanırım.
    Benim çamaşır makinası alacaklara bir tavsiyem,eğer çocuk düşünüyorlarsa,yada çocukları varsa daha çok bebekler için söylüyorum,çocuk kilidi özelliğini önemsesinler.Benim 14 aylık kız var,deli oluyor çamaşır makinesine,düğmelerini illa elleyecek.Engelllersen ağlar.
    Duyduğuma göre bütün bebekler-çocuklar çamaşır makinesi gibi cihazları çalışırken ellemeyi çok seviyormuş.

Yani çocuk kilidi özelliğini önemseyin.Deterjan gözünü temizleme falan,onlar sanırım hikaye,ben 1700 TL verip iyi bir model Siemens aldım,deterjan gözünü temizleme özelliği var ama daha adam gibi temizlediğini görmedim,peçetele kendim siliyorum temizliyorum.Elektronik aletlerde çok da önemli olmayan ama kulağa hoş gelen birçok özellik aslında işe yaramıyor,tam uygulanmıyor.Yazılı özellikler gerçekten varmı,çalışıyormu test edin alınca yhada almadan önce,verdiğiniz paranın hakkını arayın.

• quote:

Eylülde evleneceğim

bunu almayı düşünüyorum

Bence iki üründe de bu fiyata daha iyilerini alabilirsiniz.

Çamaşır makinesinde;
    Bosch WAS20461TR(1350TL), LG F1247TD(1150TL) veya Profilo CM1000PTR(950TL)

Buzdolabında
    Samsung RL62ZBSW(1400-1600TL), RT63EMSW(1500TL), RT59EMSW(1200TL) modellerinden biri olabilir. Bu bütçede bu modellerden herhangi ikisi seçtiğiniz Bosch'lardan performans ve dayanıklılık bazında daha üstündür.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Eylülde evleneceğim

bunu almayı düşünüyorum

Çamaşır makinesinde;

Buzdolabında
    Samsung RL62ZBSW(1400-1600TL), RT63EMSW(1500TL), RT59EMSW(1200TL) modellerinden biri olabilir. Bu bütçede bu modellerden herhangi ikisi seçtiğiniz Bosch'lardan performans ve dayanıklılık bazında daha üstündür.

pekala candoğan bey yukarıya fiyat yazmışsınız. bu fiyata hangi mağazalarda bu ürünleri bulabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: markuswar

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Eylülde evleneceğim

bunu almayı düşünüyorum

Çamaşır makinesinde;

Buzdolabında

pekala candoğan bey yukarıya fiyat yazmışsınız. bu fiyata hangi mağazalarda bu ürünleri bulabiliriz.

Evet yukarıdaki fiyatları nette bulabilirmiyiz.

• Aranızda belki kullananlar yada deneyenler vardır,şu ürünlerden hangisini önerirsiniz,hangisini önermezsiniz?

Fakir Teapot Vario Demlik ve Su Isıtıcı:http://fakir.saruhan.com.tr/urunDetay.php?catId=165&urunId=152

Kenwood SJt-640 Çelik Demaver Demlik ve Su Isıtıcı:http://www.hizlial.com/k-ev-aletleri-mutfak/mutfak/kenwood-sjt640-paslanmaz-celik-demaver_27.054.1719.0004.htm

Tefal Paslanmaz Çelik Keyif Çayı Çay Seti ve Su Isıtıcı: http://www.hizlial.com/k-ev-aletleri-mutfak/mutfak/tefal-keyif-cayi-paslanmaz-celik-cay-seti_27.054.1702.0003.htm

Tefal ürününde güvenlik için kilitlenebilir kapak diye farklı bir özellik var.Nedir nasıldır bilmiyorum,görmedim.Mağazaya gidip öğreneceğim.

Fakir ürününde ise,demlikte miktar göstergesi var,bu da benim için önemli bir özellik aslında.Yani ne kadar çay demliyeceğinizi takip edebilirsiniz.Ne fazla ne az...

Kenwood da su ısıtıcı kapağı basınca açılıyor sanırım,o da iyi bir özellik ama sanırım fakirde bu özellik yok.

Tefal ve Fakir de digital sıcaklık ayarı var,3 farklı sıcaklıkta su kaynatabiliyorsunuz,sakal suyu ve saire.

Tefal demliğinde miktar göstergesi olsa aslında tefal de karar almam kolay olurdu.Fakir ürünlerinin kalitesi de iyi bence.Fakirdeki paslanmaz çelik kalitesi tefale göre daha iyi bence,bu gibi durumlar seçimi zorlaştırıyor çünkü birinde iyi olan özellik diğerinde yok,birinde olan öbüründe yok.Umarım tecrübesi olanlar paylaşır.

Bu arada Tefal'in ürünü sitesinde yeni ürün diye yazıyor ama sanki bu ürün bayadır var piyasada.

EVLENECEKLERE EV EŞYASI VE BEYAZEŞYA TAVSİYELERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 12 Ağustos 2011; 7:43:12 >

• Yukarda ki resim Fakir Teapot Vario idi,sadece 1 resim eklenebiliyormuş bir mesaja,bu yüzden Tefali de bu mesajda ekledim.

Yiyecek ve içeceklerde plastik meteryallerin sağlıksız oluşu,özellikle kaynatılan ürünlerde plastik yapımların sağlık için zararlı olduğu bilgisi sebebiyle çay demleme ürünlerinde çelik aksanları tercih ettiğim için bu ürünleri seçtim bu arada.

• ıcf markayı yeni duydum eskişehir firması genelde fason avrupaya mal yapıyormuş 8 yıldır kendi markası ile güzel ve hesaplı kullanışlı ürünler yapmış bravo adamlara.Miele güzel ama eskileri parça servis çok pahalı değmez bence .
  • saka su ne hocam

sağlık su 1, saka su 2 ama sondan sıralarsak, en iyi su erikli ve koru sudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy -- 15 Eylül 2011; 19:19:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy1980

saka su ne hocam

sağlık su 1, saka su 2 ama sondan sıralarsak, en iyi su erikli ve koru sudur

Hocam,Sağlık Su,Ankara ve komşu illerinde satılabiliyor genellikle,Istanbul'da yok mesela bayisi.Sadece Ankara ve çevresindeki 15 civarı ilde dağıtımı var.Denemediğim bir suyu yazamam,ayrıca dağıtımı genel olmayan bir markayı yazamam.Yine de paylaşman faydalı oldu.Dağıtımı olan yerde yaşayanlar Sağlık Su alır artık.
    Ben Erikli Su da tüketiyorum,Saka Su da tüketiyorum,bir ara Saka şirket olarak zor durumdaydı,suyun kalitesi ve dağıtımı da kalite açısından düşmüştü ama şu an iyi durumdalar.
    Erikli Su,sanayi sahalarının suya karışma ihtimali açısından en şanslı kaynaklara sahip ama eriyen kar sularının kaynaktaki suyu arttırma zamanlarında ben Erikli Suyun tadının bozulduğunu düşünüyorum,size tavsiye ediyorum,dikkat edin bazen erikli su içtiğinizde tadının kötü olduğunu farkedeceksiniz.Bazı mevsimler Erikli Suyun tadı bence değişiyor,rengi de değişiyor.

Aslında Türkiye de çok kaliteli su kaynakları var Anadoluda özellikle.Duyduğuma göre mesela Niksar diye biryerde.Bilinmeyen çok su kaynağı var,sanırım zamanla markalaşacaklar dağıtımağları kuracaklar.Ne demiş alimler,son dünya savaşı su yüzünden çıkacak.Su petrolden pahalı olmaya başladı bile.

• teşekkürler.
  • 500 lt nin üstünde genişliği 80cm'i geçmeyecek fiyat olarakta 1700-2500 arası bütçelik buzdolabı önerirmisiniz ?
    aklımda sharp vardı ancak hem 2009 model hemde servis sıkıntısı olabileceğinden emin olamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikoryan

500 lt nin üstünde genişliği 80cm'i geçmeyecek fiyat olarakta 1700-2500 arası bütçelik buzdolabı önerirmisiniz ?
    aklımda sharp vardı ancak hem 2009 model hemde servis sıkıntısı olabileceğinden emin olamıyorum

Arabamı alıyorsun napacaksın son modeli,LG markasını iyi diyorlar.Saturn ile Darty de bazen indirimler baya iyi.Ben de anlamam ama forumdan okuduklarıma göre LG buzdolabı galiba iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalbi Boş Bir Bayan

quote:

Orijinalden alıntı: dikoryan

500 lt nin üstünde genişliği 80cm'i geçmeyecek fiyat olarakta 1700-2500 arası bütçelik buzdolabı önerirmisiniz ?

Arabamı alıyorsun napacaksın son modeli,LG markasını iyi diyorlar.Saturn ile Darty de bazen indirimler baya iyi.Ben de anlamam ama forumdan okuduklarıma göre LG buzdolabı galiba iyi.

Araba almak gibi olmuş ama 2009 model derken acaba sharp artık buzdolabı üretimini durdurdu mu yoksa devam ediyor mu ? ondan sordum , çünkü ana portalında göremedim !!! saturne bakmadım hiç ama darty de çok pahalı umarım dediğin gibi bir kampanya olur..
    LG buzdolabını yakından da inceledim , çok güzel bir buzdolabı ancak genişliği oturduğum ev için maalesef sorun teşkil ediyor

• güzel konu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

güzel konu teşekkürler

üstadlar mielenin giriş modelleri ile mesela çamaşırda 1912 bulaşıkta 1400 lü gibi bosch un üst modelleri aarasında kalite bakımından fark varmıdır yani bosch lehinemi miele lehinemidir fark!
  • quote:

Orijinalden alıntı: canoka

quote:

güzel konu teşekkürler

üstadlar mielenin giriş modelleri ile mesela çamaşırda 1912 bulaşıkta 1400 lü gibi bosch un üst modelleri aarasında kalite bakımından fark varmıdır yani bosch lehinemi miele lehinemidir fark!

2 yıl önceki konuyu nerden bulup çıkarıyosunuz kardeşim yaaa, bi bakın konu nezaman açılmış. varsa bi sorun kendin konu aç taze taze millet yorum yapsın. Forum kullanmayı bilmiyorsanız girin okuyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neofobic

quote:

quote:

güzel konu teşekkürler

2 yıl önceki konuyu nerden bulup çıkarıyosunuz kardeşim yaaa, bi bakın konu nezaman açılmış. varsa bi sorun kendin konu aç taze taze millet yorum yapsın. Forum kullanmayı bilmiyorsanız girin okuyun.

konu daima güncel bir konu canlı tutmak lazım!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neofobic

quote:

quote:

güzel konu teşekkürler

konu daima güncel bir konu canlı tutmak lazım!

konu herzaman güncel bu konu eskimez, ama içerik eski. Artık bu konuyla ilgili daha güncel konular mevcut şuanda.

• konuyu evlenme mevsimi nedeniyle gündeme sunalım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.