Şimdi Ara

EVLENECEKLERE EV EŞYASI VE BEYAZEŞYA TAVSİYELERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
6
Favori
31.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yinede ben, yerli malını yabancı firmaların malından daha cazip görüyorum. Montajı burada da yapılsa, ne olursa olsun, kazanacaksa YERLİ FİRMAlarımız kazansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demet pink

Yinede ben, yerli malını yabancı firmaların malından daha cazip görüyorum. Montajı burada da yapılsa, ne olursa olsun, kazanacaksa YERLİ FİRMAlarımız kazansın.

Hangi vatandaşımız istemezki Türk Malının çok satılmasını,ihraç edilip ülke ekonomisine katkıda bulunulmasını.

Öyle firmalar varki gerçekten şuan dünyaca markalardan iyi üretiyorlar,mesela Paslanmaz Çelik tencere yada mutfak ürünlerinde Jumbo gibi markalı ürünlerden çok kaliteli üretip yurt dışına ihracat yapan firnmalarımız mevcut.Bu firmalar özellikle orta asya ortadoğunun nerdeyse tüm mutfak eşyası ihtiyacını karşılıyorlar.

Bizler gereksiz yere Jumbo gibi markalara para döküyoruz,sonrada sıcak suda yıkadım Jumbo kaşıklar karardı diyoruz.Kararır çünkü pazarlama taktiklerine kanıyoruz.

Bu bir yana,tekstil de dünya ile rekabet etmeye çalışıyoruz,dünyaya kafa tutmaya çalışıyoruz,gel gör ki,sadece kendi halkımızı kandıracak ürünler üretebiliyoruz.

Dünyanın en iyi durum buğdayları bizde diyoruz,ama kalitede dünyaya meydan okuyacak ürünler üretemiyoruz.
    Birçok firma,dünyaya açılıyporum derken,ülkemizi rezil etmiş durumda.Bu durumlar ülkemizi seven insanları üzmekte.Türk Malı ile Çin Malı aynı rafta tutulacak nerdeyse.
    Bu gibi olumsuz durumların yanında iyi örnekler de var mesela,sıvı el sabunu ve bitkisel şampuanlar konusunda dünyada iyi satan ve tercih edilen türk markaları iyi ihracat rakamlarına ulaşmış durumda,ama bu markalar ülkemizde satmıyorlar çünkü 5 TL ücretle satılan,avrupanın en tercih edilen şampuanı diye bize yutturulan
    avrupadan ülkemize satılmış ve marketlerde satılan kimyasal şampuanlarla rekabet edemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 1 Mayıs 2010; 23:13:13 >

• Bu başlığı açanlara yazı yazanlara çok teşekkür ediyorum,çok güzel yazılar yazmışsınız, NetAnket.Net beyin ilk sayfadaki ilk yazısı da oldukça okunması gereken bir yazı ayrıca ona da teşekkür ediyorum.Birçok Markayı öğrenmişoldum onun sayesinde ve karşılaştırma imkanım oldu.Markalar hakkında da araştırma yapıyorum vaktim oldukça.
    Netanket.net ile T-Una arasında geçen yazıları da çok zevkle okudum,farklı düşüncelerini tartışmışlar ama ikisindende çok şey öğrendim,başkalarıda öğrenecektir.NetAnket.Net beyin yazısından çıkardığım sonuç,satıcıların kelime oyunlarına kanmamamalıyız ve makinelerin özleliklerinde yazan özelliklerin gerçekten ne olduğu ve işe yarayıp yaramadığını iyi bilmemiz gerektiğidir.Gerçektende çalışmadığı işe yaramadığı haldeçok güzel özelliklemiş gibi kutulara özellikler yazılıyor,eve geliyoruz çalıştırıyoruz,aslında bizi şaşırtacak bir özellik değilmiş,hatta o özellik iyi çalışmıyor bile.
    Ben,burda size bazı ürünler soracağım yerimi bilmiyorum.
    Uydu Alıcı kutusu hangi marka almayı önerirsiniz.Next Nextstar ,Gold Master gibi yani. 100-150 TL arası verebilirim,altı da olabilir.
    İyi bir ütü almak istiyorum,kireç yapmasın ve su damlatmasın,çabuk ısınsın ikide bir ütü yaparken çabuk soğumasın.Bu ütüyede 250 tl verebilirim,bana ütü önerebilirmisiniz.
    Diş macunu olarak hangi markayı ve ürününü önerirsiniz.
    Şampuan ve sabun olarak hangi ürünleri önerirsiniz.
    Sağlığa zararlı olmayan parfüm olarak ne kullanabilirim,bu konuda hiç bilgim yok.Sağlığa çok zararlı diyede parfüm kullanmıyorum ama parfüm gibi konudalazım özellikle bayanlara.
    Cevaplarınız için çok teşekkür edeceğim.

• Buzdolabı olarak Samsung RT62 KAMT gümüş renkli modelini beğenerek aldık.Oldukça memnunuz 3 haftadır ne domateslerde ne havuclarda ve yeşilliklerde bir bozulma ve yumuşama var koku problemi deseniz o hiç yok yer sıkıntısı yaşamayacağınız bir ürün
    http://forum.donanimhaber.com/m_39331891/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39742939 inceleme linki burada

bulaşık makinası olarak tercihimiz Siemens SN25M830EU modeli oldu.Esasında aynı serinin 832EU modelini beğenmiştik ama servis ve yetkili bayi hijyen konusunda sağlıklı yıkama olamayacağı endişesi olabilir diye vazgeçtik..
  • Buzdolaplarında çelik yada gümüş olarak renkler vede kaplamalar değişiyor bunların farkları yada avantajları nedir acaba yardımcı olabilirmisiniz?
  • Daha çok görsel ve dış yüzey temizliği ile alakalı....

INOX modeller parmak izi bırakmama iddasıyla ortada, bunu gezdiğiniz bayilerde felan test edebilirsiniz... Ama Inoxlarında sorunu su damlası izi...

Gümüşlerin (daha çok bildiğiniz gri rengin tonu oluyorlar) beyazlardan tek farkı bildiğiniz gibi koyu renklerde izlerin daha az belli olması diye düşünüyorum...

Mesela Sharp SJ-PT69R-BE versiyonunda ki Bej rengi mermer üzerindeki hafif ışıltılara benzer çok hoş bir ışıltıya sahipti mutfağa uyuyorsa kesinlikle tercih edilebilir...

Tercih size kalmış,

Kolay gelsin...
  • Buzdolabı kapı lastikleri neden garanti kapsamına girmiyor bilen varmı,garanti kapsamı dışında olmasının mantığı nedir.Şu ana kadar kağı lastiğini garantili olan firmaya raslamadım.Bilen varmı?
  • Bilgi için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

Not:Bu liste gerektiğinde ve sık sık güncellenebilir ve değiştirilebilir.Bu listenin hazırlanışında,kişisel bilgilerim ve tecrübelerim etkilidir,ben bilgimi paylaşıyorum,kimseye ürün ve marka dayatmıyorum.

Sizlerde kendi kullanımlarınızı ve seçimlerinizi yazarsanız,herkesle paylaşırsanız faydası olacağına inanıyorum.

TÜPLÜ TELEVIZYON >>>>>> 1.SHARP 2.JVC (pahalı) 3.LOEWE (pahalı) 4.PHILIPS 5.SONY 6.VESTEL (ucuz) 7.SIEMENS - BOSCH (avantajlı)

LCD ve LED TV:>>>>>>>>> 1.SHARP 2.LOEWE 3.PHILIPS 4.SAMSUNG 5.PANASONIC 6.VESTEL

BUZDOLABI >>>>>>> 1. SHARP (fiyat kalite uygun) 2.LIEBHERR 3.AMANA (iyi ve pahalı) 4.BEKO (fiyat kalite uygun) 4.ELECTROLUX -AEG 5.GENERAL E.

ÇAMAŞIR MAKİNASI >>> 1.MIELE (kaliteli pahalı) 2.ELECTROLUX - AEG (avantajlı) 3.SIEMENS - BOSCH 4.BEKO

BULAŞIK MAKİNASI >>> 1.MIELE (pahalı) 2.ELECTROLUX - AEG 3.SIEMENS - BOSCH

ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE >>> 1. THOMAS (kaliteli ,az pahalı) 2.ROWENTA (kaliteli avantajlı) 3.Fakir (kaliteli fiyat uygun) 4.PHILIPS (avantajlı) 5.DYSON (iyi ama pahalı)

BUHARLI ÜTÜ >>>>> 1. PHILIPS 2.Essenso

AYGAZ SET ÜSTÜ>>> 1. BEKO 2.TEKA 3.ELECTROLUX

KOMBİ >>> 1.VAILLANT 2.ISISAN BUDERUS 3.DEMİRDÖKÜM 4.BAYMAK (alman olanı)

TOST MAKİNASI >>> 1. PHILIPS 2.ARZUM 3.FAKİR 4. TEFAL

SU ISITICI >>>> 1.FAKİR 2. ARZUM 3.TEFAL

YEMEK KAŞIK TENCERE TAKIMI >>> 1.FISSLER 2. Silit 3.Jumbo 4.HİSAR 5. Korkmaz(ekonomik) 6.Porland
    Not:Dünyaca kaliteli Türk Malı paslanmaz çelik mutfak ürünleri almak için Kasımpaşa-Bahriye Caddesindeki toptancı mağazaları gezebilirsiniz.

BIÇAK >>> 1.VICTORINOX 2.Surbisa (Türk Malı ve Oldukça Kaliteli) 3.Solingen

PERDE: 1.BRILLIANT 2.Home Art 3.Taç

HALI: 1.ROYAL

YATAK >>>>> 1.YATSAN 2.ViSCOLOVE (VİSKOLOVE) 3.İŞBİR 4.YATAŞ

TEKSTİL HAVLU >>> DENİZLİ ÜRÜNLERİ (Eke-Jua)

ŞAMPUAN >>> 1.Bioblas 2. Bioxcin (pahalı) 3.Tresan 4.Nival Isırgan ve Sarmısaklı Şampuan 5.Avoxcin

BANYO SABUNU >>> 1.Eminönü Mısır Çarşısı Sağ Çıkışındaki Açık Sabuncudaki Bitkisel Sabunlar

DİŞ MACUNU >>>>> 1.Forever Living Brights 2. Amway Glister Diş Macunu

BEBEK BEZİ >>> 1.Huggies 2.Prima 4.Canbebe 5.Uni Baby

BEBEK ŞAMPUANI >>> 1. SebaMed 2.Mustela

MAKARNA:>>>> 1.Barilla 2. SeLVa 3.Piyale

ÇAY:>>>>>> 1.BALKÜPÜ 2.DOĞADAN 3.ÇAYKUR PRESENT (en iyisi ama pahalı)

İÇME SUYU:>>>: 1.PINAR 2.Erikli

Arkadaşlar,çok kişiyi ilgilendirecek bir başlık açtığımı ve iyi bir şekilde sunum yaptığımı düşünüyorum.Önem sırasına göre yazdım.Kaliteye göre sıraladım ama maddi durumunuza göre sıralama değişebilir.Birbirimizin tecrübelerine,düşüncelerine ihtiyacımız var.Bilgiye ihtiyacı olacaklara faydalı olmak istiyorsak soru-cevap sohbet şeklinde yazmak yerine açıklayıcı detaylı ve yukarda olduğu gibi sadece ürün- marka şeklinde yazabilirsiniz.Yazanların,en az 3 eşya konusunda önerisini yazmasının başkalarına faydası olacağını düşünüyorum.Eğer seçimlerimin sebeplerini ve detaylarını yazsaydım çok uzun olurdu.Onu da soranlara ayrıntısıyla yazarak cevap veririz ileriki sayfalarda.Ben sunumumu,başkalarının eşyalarını,tecrübelerini analiz ederek ve kendi tecrübelerimi de katarak yaptım.Başka sayfalarda ve başlıklarda beyaz eşya ve benzeri soru soranlara bu başlığın linki verildiğinde faydalı olacağını düşünüyorum.İnsanlar arama motorlarından buralara geliyor ve saatlerce kalıyor doğru karar verebilmek için.Onlara yardımcı olabilmek beni ve sizi mutlu etmez mi ?

EVLENECEKLERE EV EŞYASI VE BEYAZEŞYA TAVSİYELERİ

Arkadaşlar böyle bir listenin bize maliyeti ne olur? yorum yapabilecek olan var mı?

• buzdolabında elektrolux(ithal) veya Gen. Elk. tavsiye ederim. Kaliteli ürünler tercihiniz olursa 35 bin tl. tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 8 Haziran 2010; 19:39:13 >
  • arkadaslar,
    elektrık supurgesı olarak PROFILO VS5PT18 1800 W veya ELECTROLUX ERGOEASY ZTI 7625 ı tavsıye eder misin?veya bu fıyatlarda tavsıye edebılecegıniğz bır elektrikli süpürge var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Bırakın hocam ne vesteli ya yerli firmalar bu kafayla giderse daha çok avuturlar kendilerini avrupaya ihraç edilen ürünler titizlikle test edilirken ülkemize sürülen ürünlerin halini görüyoruz resmen enayi yerine koyuyorlar vestele zamanında para verdiğimiz için çok pişmanız sadece ben değil çevremdeki insanlarda bu markaya ait ürünlerle bir çok sorun yaşadı ve sonunda fırlatıp attılar.Bu tür konularda dayanıklılık ve problemsizlik önemli çamaşır makinasında en dayanıklı ürünler miele,aeg,bosch,siemens,profilo vs. büyük ve tanınmış markalara ait ürünlerdir.Vestel çamaşır makinamız vardı en fazla 6 yıl kullanabildik ite kaka 5 yıl önce bize açtığı masrafla iki tane yeni makina alınırdı banyoda çürümesin diye odaya koyduk odayı su bastı kutularında olan buzdolabı ve bulaşık makinasının çürümelerine yol açtı bize açtığı masrafları söyliyeyim

1.İki kere komple kazan değişti
    2.Rezistans ve termostat değişti
    3.İki kere elektronik devir ayar kartı değişti
    4.Rulman değişti
    5.Kapı menteşesi kırıldı değişti
    6.pompa motoru iki kere yandı (Çok sık arıza yaptığı için makinayı banyoya atmıştık çamaşırlar birikince elde yıkanmayıncada mecburen pompa yanıkken çalıştırıyorduk su tahliyesini öndeki filtre kapağını açarak yapıyorduk banyo su içinde kalıyordu düşünün artık çektiğimiz rezilliği)
    7.motorda problem vardı kömürü değişti

En sonunda dayanamayıp gidip yeni makina aldık bosch WFL 1610 modeli makinayı 7 yıldır kullanıyoruz problemsiz çalışıyor sadece bir kere kazanı döndüren büyük somun yalama olmuştu kazan hareket ederken vuruntu yapıyordu o değişti ücretsiz olarak makinanın yanına ağır birşey çarptı kasası yamuldu hala taş gibi çalışıyor.Kusura bakmayın ama yerli markalar kendilerini düzeltmedikleri sürece ürünlerini eve sokmam.

hocam vestel sensor system çamaşır makinası 7 yıl önce aldık ilk aldığımızda iyiydi hatta sessiz sayılırdı sonra son 2 -3 yılda sarsıntılı çalışmaya başladı çamaşırlarda deterjan bırakmaya başladı ama bu aralar öğrendiğime göre o makinalar uzak doğu üretimiymiş fakat son 2 3 yıldır vestel
    çok farklı bir noktada ürünlerini kendi üretiyor tasarlıyor tamamen özgün 2. makineyi bu gün yine vestelden aldım neden derseniz bi ara televizyonlara takılmıştım vestelin ürünlerine baktım bazı şeyler kafama takıldı ben de siteye mesaj attım neden böyle diye 1 saat sonra arandım basit bir mail üzerine çağrı merkezindeki adam bana teknik detaylara inerek neden olduğunu bana anlattı bu kadar ilgilenmeleri ve çağrı merkezindeki adamın bile konu hakkında bu kadar bilgili olması beni çok etkiledi ve tekrar vesteli seçtim ama en ufak sorununda burada paylaşırım kimse mağdur olmasın diye benimkisi marka sempatizanlığı değil

Vestel'i eleştirirken 2 yıl önceye kadar ki Vestel ve son 2 yıldan bu yana bildiğimiz Vestel diye düşünün.Vestel'in eski zamanlarını unutun gitsin.Belki çamaşır makinesinde hala vasat olabilir ama TV konusunda ben Vestel'in bildiğimiz orta fiyatlı LG,Samsung,Panasonic gibi markalardan farkının olmadığına hatta Vestel'in üst düzxey ürünlerinin bu markalardan daha iyi olduğunu,diğer markaların Vestel üst düxey ürünleri ayarında cihaz üretemeyeceğine inanıyorum.Görünen köt klavuz istemez,Vestel 5 yıl içerisinde herkesi peşinden koşturabilir.Benim en çok merak ettiğim,Vestel yurt dışına sattığı ürünleri yurt için de de aynı kalitede satacak mı,yoksa yurt içine vasat ürünler yani kaliteli malzemeden yapılmamış ürünler mi sunacak iç piyasaya,çünkü dış piyasada yurt dışında Vestel iyi çalışıyor.Bu gidişle yurt dışında gururumuz olabilir.

• Çamaşır makinesi kullanıcılarına bir tavsiye,makinayı kullandıktan sonra yani çamaşırları yıkadıktan sonra kapağın ağzında altta suyun boşaldıüı yerde kalan suyu mutlaka siliniz,orda su birikintisi kalmasın.Deterjan gözü de ıslak kalıyorsa kurulamanızda fayda var bezle silerek.
  • Dalin'in sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı var. Bunun dışında geçen hafta Bim'e günlük olarak Bingo bebek seti gelmişti bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©

Bebekler için çamaşır deterjanı (çamaşır tozu) olarak ne önerirsiniz,piyasada Ariel ve Hacı Şakir var ama güvenem
    yorum sırf üretmiş olalım diye üretenler var.
    Ben biraz araştırdım Sodasan ve Klar markalarının bebek deterjanlarını buldum şimdilik.
    Başka ülkemizde bulabileceğim bebek ve bebek ürünleri için detarjan hangi markaları ve ürünleri önerirsiniz.

EVLENECEKLERE EV EŞYASI VE BEYAZEŞYA TAVSİYELERİ

Maddi durumunuz müsaitse,yani iyiyse tabiki Sodasan ürünlerinin bebekler için olan deterjanlarını kullanmak en iyi tercih olur.Ecos markalı bebek bebek deterjanını da tavsiye edebilirim ama Sodasan kötü değildir,hangisini seviyorsanız onu alabilirsiniz.İkisi de son derece kaliteli markalardır bebek çamaşır deterjanları konusunda.

Maddi durumu almaya müsait olmayanlara eğer Hacı şakir Granül tavsiye edebilirim ama tabiki yukarda bahsettiğimiz Sodasan ve Ecos markalarının yerini tutamazlar sağlıklı yaşam konusunda.

Dalin detarjanın,Hacı Şakir Granül'e göre lekeleri daha zor çıkardığı zayıf kaldığı söylenmekte ve dalin çamaşırda hoş parfümsü bir koku bırakıyor,bu annelerin hoşuna gidiyor ama oysa bebek elbiselerinde parfüm kokusu olmamalı.Katkısız olmalı ürünler.

Sodasan ve Ecos alamıyorsanız tabiki tercihleriniz Dalin-Hacı Şakir Granül-Omo Baby- Roxy dalan gibi ürünlerden biri olabilir.

Bebek çamaşırlarını yıkarken dikkat edilmesi gereken bir durumda bebek ürünlerini yıkarken normal diğer ürünlere kendi elbiselerinizle karıştırmayın beraber yıkamayınız.Yıkanıktan sonra çırpınız asmadan önce.Kuruduktan sonra da çırpmayı unutmayınız.Bebeklerin bünyesi bizden farklıdır.Hatta zamanınız varsa,yüksek ısıda ütülemek faydalıdır mikropların engellenmesi açısından.

Bebek ürünleri ile ilgili 1. mesajda markalar yazılı,birçok alanda markaları da yazmayı sıralamayı unutmadık,ordan sık sık takip ediniz.Sürekli listemiz yenilecek,güncellenecek geliştirilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 5 Temmuz 2010; 7:55:18 >

• Ben bu konuyu nasıl görmemişim?

Ömürlük olsun diyorsanız

Çamaşır makinesi : Miele, Siemens (üst modelleri), Bosch (Üst modelleri)
    Bulaşık makinesi : Miele, Miele Professional, AEG - Electrolux, Siemens
    Fırın : Küppersbusch
    Aspiratör-Davlumbaz : Küppersbusch, Gaggenau
    Setüstü ocak : Gaggenau (Miele diyecektim fakat fiyatları insan fiyatlarında değil)
    Termosifon : Bosch
    Buzdolabı : Amana, Miele, Liebherr, Sharp, White Westinghouse XXL

Devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 6 Temmuz 2010; 1:14:53 >
  • 250 TL verebilirim,hergün sinek kaydı sıfır sakal traşı olmam gerekiyor,traş makinesi almam lazım,hangi markayı hangi modeli almalıyım.

Not:250 Tl hatta daha fazlasını verebilirim,yeterki kaliteli olsun işini iyi yapsın,sarjı kısa dolsun uzun sürsün,ve ıslak kuru traş yapabilsin,muslukta yıkanabilsin.

Önerilerinizi bekliyorum, Braun ve Panasonic piyasada yaygın ama dediğim kriterlerde beklentime uysun neyi önerirseniz önerin araştırmasını yapacağım.

Hangi mağazadan firmadan uygun fiyata bulabileceğimi bilen varsa ayrıca yazarsa daha çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSMobiLe

250 TL verebilirim,hergün sinek kaydı sıfır sakal traşı olmam gerekiyor,traş makinesi almam lazım,hangi markayı hangi modeli almalıyım.

Not:250 Tl hatta daha fazlasını verebilirim,yeterki kaliteli olsun işini iyi yapsın,sarjı kısa dolsun uzun sürsün,ve ıslak kuru traş yapabilsin,muslukta yıkanabilsin.

Önerilerinizi bekliyorum, Braun ve Panasonic piyasada yaygın ama dediğim kriterlerde beklentime uysun neyi önerirseniz önerin araştırmasını yapacağım.

Hangi mağazadan firmadan uygun fiyata bulabileceğimi bilen varsa ayrıca yazarsa daha çok makbule geçer.

Arkadaş sana uzun uzun açıklamalı bir cevap yazmıştım, benim dandik DELL bilgisayarım yüzünden yazdıklarım uçtu gitti, sabah sabah...

Neyse yeniden yazmaya çalışacağım.

Bu konuda ilk tavsiyem, piyasada her geçen gün mantar gibi biten, Çin markalarından uzak durmanızdır.

Tıraş Makinası piyasasında bence 4 önemli oyuncu vardır; Panasonic, Philips, Braun ve Remington.

Alacağınız ürünün mutlaka şarjlı olmasına dikkat edin, piyasada hala sadece elektrik ile çalışan onlarca model var.

Şarj olma süresi ve şarjın dayanma süresi de oldukça önemli.

Bizzat kullanan birisi olarak, ıslak kuru çalışan modeller daha iyi traj yapıyor. En azından daha rahat ve daha kısa sürede...

Direk model tavsiyesi isterseniz;
    -Panasonic ES-7XXX serisi modellere bakın, ıslak kuru, şarjlı, yüksek devirli, malzeme kalitesi çok yüksek ürünlerdir.
    -Remington diamond veya titanyum serileri de çok iyidir, 360 modelleri de... Ancak bunlar ıslak kuru çalışmazlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

quote:

Orijinalden alıntı: GSMobiLe

250 TL verebilirim,hergün sinek kaydı sıfır sakal traşı olmam gerekiyor,traş makinesi almam lazım,hangi markayı hangi modeli almalıyım.

Arkadaş sana uzun uzun açıklamalı bir cevap yazmıştım, benim dandik DELL bilgisayarım yüzünden yazdıklarım uçtu gitti, sabah sabah...

Neyse yeniden yazmaya çalışacağım.

Bu konuda ilk tavsiyem, piyasada her geçen gün mantar gibi biten, Çin markalarından uzak durmanızdır.

Tıraş Makinası piyasasında bence 4 önemli oyuncu vardır; Panasonic, Philips, Braun ve Remington.

Alacağınız ürünün mutlaka şarjlı olmasına dikkat edin, piyasada hala sadece elektrik ile çalışan onlarca model var.

Şarj olma süresi ve şarjın dayanma süresi de oldukça önemli.

Bizzat kullanan birisi olarak, ıslak kuru çalışan modeller daha iyi traj yapıyor. En azından daha rahat ve daha kısa sürede...

Direk model tavsiyesi isterseniz;
    -Panasonic ES-7XXX serisi modellere bakın, ıslak kuru, şarjlı, yüksek devirli, malzeme kalitesi çok yüksek ürünlerdir.
    -Remington diamond veya titanyum serileri de çok iyidir, 360 modelleri de... Ancak bunlar ıslak kuru çalışmazlar...

Braun markasını yazmamışsınız yazınızda,bilerek mi yazmadınız bir bildiğiniz mi var bilemiyorum ama Braun elektirikli sarjlı traş makinelerinde oldukça iyi sonuçlar veriyor.Size model yazamıyacağım çünkü belirttiğiniz fiyata göre bazı modeller mevcut ve siz elinizin büyüklüğüne göre göz zevkinize göre de bazı detaylara dikkat ederek seçim yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Braun markasını yazmamışsınız yazınızda,bilerek mi yazmadınız bir bildiğiniz mi var bilemiyorum ama Braun elektirikli sarjlı traş makinelerinde oldukça iyi sonuçlar veriyor.Size model yazamıyacağım çünkü belirttiğiniz fiyata göre bazı modeller mevcut ve siz elinizin büyüklüğüne göre göz zevkinize göre de bazı detaylara dikkat ederek seçim yapabilirsiniz.

Braun'u özellikle yazdım, bu konuda iyidir diye, ancak modellerini pek tanımam, inceleme fırsatım olmadı, bundan dolayı model tavsiye edemedim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.