Şimdi Ara

EVLENECEKLERE EV EŞYASI VE BEYAZEŞYA TAVSİYELERİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
6
Favori
31.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar!!! Beyaz Eşya da Türkiye de üretilen yerli ürün Beko veya Arçelik tercih sebebimdir. Neden? Çünkü oluşacak arızada türkiyede servis ağı en geniş ve en hızlı ulaşan beko ve arçelik servisleridir. ayrıca yerli üretim olduğu için ödeme yapmanız gereken parçada bile diğer ürünlere nazaran daha uyguna ödeme gerçekleştiriyorsunuz. Ve kolay kolay arıza vermiyor. ben evime D9488 Beko Buzdolabı aldım ve herkese tavsiye ederim
  • Hocam artık yetkili servis, parça sorunu eskisi gibi değil,
    ben sharp, lg, bosch , panasonic gibi markalar kullanmaktayım ve hiç problem yaşamadım.
    zaten beko, arçelik gibi markaların ürününü alınca çok sık servis ihtiyacınız olur ama iyi markaları alırsanız servise pek ihtiyacınız kalmayacak, kalırsa da çözüm hızı diğerleriyle aynı hatta daha iyi olduğu durumlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikoryan

Hocam artık yetkili servis, parça sorunu eskisi gibi değil,
    ben sharp, lg, bosch , panasonic gibi markalar kullanmaktayım ve hiç problem yaşamadım.
    zaten beko, arçelik gibi markaların ürününü alınca çok sık servis ihtiyacınız olur ama iyi markaları alırsanız servise pek ihtiyacınız kalmayacak, kalırsa da çözüm hızı diğerleriyle aynı hatta daha iyi olduğu durumlar var.

tam tersi ben bosch 24 yıllık bulaşığın ısıtma rezizstansını temin edemedim! güya burda üretilen marka!

• quote:

Orijinalden alıntı: canoka

quote:

tam tersi ben bosch 24 yıllık bulaşığın ısıtma rezizstansını temin edemedim! güya burda üretilen marka!

Hocam yanlış mı okuyorum yoksa 24 yıllık makineden mi bahsediyoruz
    hani 24 yıllıksa bulamamak çok normal değil mi ?

• quote:

quote:

quote:

Hocam yanlış mı okuyorum yoksa 24 yıllık makineden mi bahsediyoruz
    hani 24 yıllıksa bulamamak çok normal değil mi ?

bence bunların stoğu falan az ya da çok vardır. ilk 10 yıl için her markada bulunur zaten, o zaman yerlinin avantajı ne?

• arkadaşlar servis ağı beko ve arçelikte çok geniş ve yerli üretimi zaten makinelere hiçbişey olmasa eşinizin konuşmalarından bıkıp mecbur 3-5 yıl sonra yenileyeceksiniz. o yuzden en mantıklısı ihtiyacınızı belirlemek ve Yerli ürün yani BEKO veya ARÇELİK almak :):):)
  • güncel olsun
    çamaşır
    bulaşık
    lazım lazım almak lazım
  • sedna03 S kullanıcısına yanıt
    Bu konu önemli bir konu da güncel bilgi ve sağlam içerik gerektiriyor.
  • güncel. arkadaşlara fikir versin.
  • Eylül gibi düğün yapacağım fiyat performans ürün tavsiye edebilecek yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digichaos

Eylül gibi düğün yapacağım fiyat performans ürün tavsiye edebilecek yokmu

bütçe meselesi. şu anda mielede bulaşık ve çamaşır makinalarında mayıs ayı için kampanya var. ama dediğim gibi bütçe meselesi. diğer markaların üst seviye fiyatlarında veya aşağısında modele göre. miele olunca hangisi olursa olsun farketmez model olarak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: digichaos

Eylül gibi düğün yapacağım fiyat performans ürün tavsiye edebilecek yokmu

bütçe meselesi. şu anda mielede bulaşık ve çamaşır makinalarında mayıs ayı için kampanya var. ama dediğim gibi bütçe meselesi. diğer markaların üst seviye fiyatlarında veya aşağısında modele göre. miele olunca hangisi olursa olsun farketmez model olarak.

bütçem var ama miele alabilecek kadar değil ben fiyat performans ürünü olarak tavsiye istemiştim çamaşır bulaşık ve buzdolabı olarak.

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    hocam bu liste üzerinden 5 yıl geçti. bu süreçte elbette fikrinizde değişmeler olmuştur. güncel bir listeniz var mıdır yoksa bu listeyi ciddiye alarak tercih yapabilir miyiz?
    teşekkür ederim
  • Arkadaşlar merhaba herkese ; Kısmtse bu yaz düğünüm var beyaz eşya bakıyoruz BOSCH TAN beğendiğimz ürünler hakkında emin olamadık yardımcı olur musunz ?
    BUZDOLABINDA KGN 57PI26 N yada KGN56AI30N
    ÇAMAŞIR MAKN. WAW 2856X TR
    BULAŞIK MAKN. SMS 63M38TR

Bu ürünler hakkında tavsiye ve önerilerinizi beklıyorum ,yardımınız ıcın cok tesekkur ederım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.