merhaba arkadaşlar çok hoşlandığım bir kız vardı kıza Evlenme teklifi ettim erkek arkadaşım var dedi çok şaşırdım dedi..... 1 saat sonra kızın erkek arkadaşı aradı birdaha terbiyesizliğini görmeyeyim dedi...
siz olsanız ne yaparsınız bu durumda ? bende ilk defa birine evlenme teklif ettim kızın sevgilisi olduğunu bilmiyordum. yaşım 24.
Yeterince tanımadan nasıl teklif edebiliyosun?
O kızla muhabbetimi keserdim
evlilik teklifi oha
quote:
Orijinalden alıntı: KhaZiggs
çok uzun flörtte evlilik olmuyor o yüzden.
Çakmak ister gibi tanımadığınız kişilere evlenme mi teklif ediyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: panter20
evlilik teklifi oha
benim amacım evlenmekti kızada böyle dedim. uzun ilişki cıvıyor evlilik olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme
Çakmak ister gibi tanımadığınız kişilere evlenme mi teklif ediyorsunuz ?
hayır
quote:
Orijinalden alıntı: soon
quote:
Çok uzun flört ne alaka? Yeterince tanımadan diyorum verdiğin cevaba bakar mısın? Nefes alsın yetercilerdensin galiba
Kesinlikle gerçek olduğuna inanıyorum ve asla anneme katana firlatmam diyenler artila ;))
quote:
quote:
quote:
Çok uzun flört ne alaka? Yeterince tanımadan diyorum verdiğin cevaba bakar mısın? Nefes alsın yetercilerdensin galiba
hiç alakası yok nefes alsın yeterci değilim.
Cesebe.
O kız yaramaz hemen seni şiplemiş sevgilisine...
cSb
Birine saat sorar gibi benimle evlenir misin diye sormak
quote:
Orijinalden alıntı: Pippi Uzunçorap
saat sorar gibi değil ben kızı yaklaşık bir süredir gözlemliyorum. hoş kız. bir insanla evlenmeden önce kişiliğinin en dip noktalarına kadar tanıyamazsın. oturup konuşmuşluğumuz var. ama samimmi değildik bende niyetimi belli etmek amacıyla teklif ettim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pippi Uzunçorap
saat sorar gibi değil ben kızı yaklaşık bir süredir gözlemliyorum. hoş kız. bir insanla evlenmeden önce kişiliğinin en dip noktalarına kadar tanıyamazsın. oturup konuşmuşluğumuz var. ama samimmi değildik bende niyetimi belli etmek amacıyla teklif ettim.
Elbette bir süre gözlemlemek yeterli en dip noktaları geç sevgilisinin bile olduğunu bilmeyecek kadar gözlemlemek
Bunun neresi terbiyesizlik?
Ayrıca kız erkek arkadaşım var demiş. Yani sevgilim ya da nişanlım var dememiş ki?