Bildirim
Evlenmem İmkansız Dimi Bakın?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
imkansız dostum -
Aylık 13k gelirin evin araban varsa anca kurtarır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kafayı ortadan kaldırsak yakışıklısın aslında -
Hocam kafa nakli ameliyatı yapılacaktı bi ara bi bak bakalım başarılı olmuş mu senin işine yarar gibi duruyor. -
Bakma sen bu trollere, yakışıklı çocuksun. :)
Çok canını sıkıyorsa estetik ameliyatı olursun, sosyal hayatımı engelliyor diye heyet karşısına çıkar rapor alır, bedavaya olursun hatta. düzelir gider.
Yüzüne kızgın yağ dökülmüş adam da, engelliler de evleniyor.
Evlenmene engel olan kulan değil, şu an yaptığın iş. Bilgisayar başına kapanıp çözüm arama, git insanlara kaynaş, sosyalleş. :) -
Doğru demiş arkadaş..
Burdaki müptezel veledlere soru sorarsan alacağın cevap bariz ortada :) -
En son şehir dışındayken vardı arkadaşım kız
Şuan kimseyle konuşmuyorum arkadaşım yok Instagram fln da kullanmıyorum arkadaşım olmadığı için
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam hayatta kalmayı bile başarman bence imkansız ama sen bunu başarmışsın umudunu kaybetme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tramessiler bile evleniyor, seninki devede kulak kalır.
sen hiç evlilerin tipine bakmıyorsun galiba... -
Guzel cocuksun dostum. Seni sevmeyen kızın ben
İyi işte kardeşim güzel, çık park bahçe dolaş, ilişki anlamında ilgilenmediğin kız arkadaşlarınla dolaş. devamlı onlarla ortamlara gir, bakmışsın onların sayesinde başka kızlarla tanışmışsın falan.. Erkek adamın erkeklerle ne işi olur.. Hem 'evlilik' departmanını bu kadar referans alma. Çocuk istediğin zaman evlen. Evlenmiş olmak için evlenmen bu hayatta yapabileceğin en büyük hatalardan biri... -
Kulağının nesi var ben çözemedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o duvar rengi ile hayatta olmaz
Evlenebilecek doğru düzgün kız bulabilirsen evlenebilirsin. Ortalık böyle kaşar peynirleriyle dolu
-
ne alaka yaa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X