|
Evlenmeye meyilli arkadaşlar bi gelin.Kadınlarla içli dışlı olan birisi olarak konuşuyorum. (2. sayfa)

-
-
burada ben şöyleyim, böyleyim diye anlatırsam hiç inandırıcı olmaz biliyorum. sadece bunu alfalık olarak gören bir çok insan için hayal olabilecek şeyler yaşamış birisi olarak söylüyorum. kadınlara ne gözle baktığınızın bir önemi yok. siz neyseniz karşınızda olanda odur. onu kontrol etmek sizin elinizde, bir kadın sizi elde ettiğini düşündüğü andan itibaren hata yapmaya meyilli olacaktır (bakın yapacaktır demiyorum), o yüzden evli bile olsanız o size, siz ona aitmiş gibi davranmayın.
-
Hayır tip bi yere kadar. Benim yüz hatlarım gayet düzgün (hem slav tipliyim) ama kız yine reddettmiştı. Bir şey olmuyorsa olmuyor işte, her şey tip değil o geçicidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 6 Şubat 2021; 13:30:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zoruna mı gitti ezik arkadaş. Kız başkalarının elini tutsun, öpüşsün, seks yapsın siz de evde ağlamaya devam edinquote:
Orijinalden alıntı: DJ_DISCO
Kafa yapısına bak. Sen niye nefes alıyorsun ki. -
Hiç bir zaman aşırı kilom olmadı kızda benden 5 - 6 cm daha kısaydı ama kız bulgardı yani hiristiyan. Eskiden 23 yıl bg'de yaşadım, kız iki yıllık sınıf arkadaşımdı. Bir de sadece kız mevzusu olsa çok dertlerimiz oldu eskiden, hep babam yüzünden. O hep hayatını yaşadı benimle hiç ilgilenmedi. Anneme ve bana eskiden çok kötü davrandı, sözde öz baba olacak şimdi de sürünüyor tabi. Annemle çoktan ayrılar (yaklaşık 30 yıl).
Hem aşık olduğum kızın da babası yoktu. Şu talihsizliğe bakar mısın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 6 Şubat 2021; 13:47:3 >
quote:
Orijinalden alıntı: Quantum Limit
Üstte detaylıca belirttim, YAŞAMAYAN BİLMEZ ve herkes aşık olamaz. Aşık olmak herkese göre değil ve buna siz dahil değilsiniz. Ayrıca aşıkta mantık olmaz, bu içgüdüsel bir davranıştır, sahiplenme güdüsü.Aşk diye bir şey yok hocam bu devirde. İnsanların çoğu maddiyata ve refaha aşık. Evrensel bir kanun gibi bu, ütopik bir aşktan bahsediyorsanız öyle bir aşk sadece romanlarda, filmlerde ve şiirlerde var. Yine de saygı duyuyorum düşüncenize hocam, yanlış anlamayın. Açıkçası insan geçinecek parayı kazanınca, sadece rahat etmeliyim diye düşünüyor. Benim de düşüncem bu yönde.
-
Herkesi aynı tutmayalım hocam. Ben öyle şatafata falan düşkün biri asla olmadım, daha çok eşitlikçiyim ama pek belli etmem. Daha normal ve daha huzurlu bir hayat yaşamak isterdim doğrusu. Malesef bazı şeyler elimizde değil hayattan asla geri dönüşü olmayanı kaybetmekten korkmak gerekir, para mara boş iş hepsi gelip gider yalan olur. Sağlığınıza dikkat edin, eskiden ben pek çok sorunu kafaya takardım sonra zamanla fiziksek rahatsızlıklarım belirdi. Artık hiç bir şeyi takmıyorum, hayat büyük bir yalan ama sevmeye hala meyilliyim ama asla aşık olamam. Dersimi çoktan aldım ben.
Off be, ne ümitlerimiz vardı zamanında meğer her şey yalan olacakmış, yalanmış. 30 yaşlarından sonra bunları daha iyi anlıyorsunuz ama tecrübe ettiğiniz sürece. Acı, tatlı tecrübeler işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 6 Şubat 2021; 14:37:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Quantum Limit
Herkesi aynı tutmayalım hocam. Ben öyle şatafata falan düşkün biri asla olmadım, daha çok eşitlikçiyim ama pek belli etmem. Daha normal ve daha huzurlu bir hayat yaşamak isterdim doğrusu. Malesef bazı şeyler elimizde değil hayattan asla geri dönüşü olmayanı kaybetmekten korkmak gerekir, para mara boş iş hepsi gelip gider yalan olur. Sağlığınıza dikkat edin, eskiden ben pek çok sorunu kafaya takardım sonra zamanla fiziksek rahatsızlıklarım belirdi. Artık hiç bir şeyi takmıyorum, hayat büyük bir yalan ama sevmeye hala meyilliyim ama asla aşık olamam. Dersimi çoktan aldım ben.
Off be, ne ümitlerimiz vardı zamanında meğer her şey yalan olacakmış, yalanmış. 30 yaşlarından sonra bunları daha iyi anlıyorsunuz ama tecrübe ettiğiniz sürece. Acı, tatlı tecrübeler işteHocam hayatı mutlu yaşayıp bir şeyle oyalanınca gerçekten vakit güzel geçiyor. Herkesin ömrü kısıtlı o yüzden güzel yaşamak gerekir diye düşünüyorum.
Kadınların da daha pragmatist olmasına anlayış gösteriyorum. Çünkü erkekler güzelliğe, ya da fiziğe aşık olurken, kadınlar ekstradan doğacak çocuklarını da düşünüyorlar ve bu adam iyi bir ebeveyn olur mu, aile kurulur mu bunlara baktıklarını düşünüyorum. Bir de kızlar arasında ''sadece anlık yaşayan bir tayfa'' da var. Allah onları uzak etsin derim sadece.
-
Geçmişte iyi günlerimiz de oldu tabi ama fazla sayılmaz. Hayattan çıkardığım en büyük ders fiziksel ve ruhsal sağlığın en önemli olduğudur.
Yine de asla asla dememeliyiz tabi, hayat beklenmedik sürprizlerle dolu.
BLOW filminden
"Rüzgar hep arkanda olabilir mi ve güneş daima üzerinde... ve kaderin rüzgarları yıldızlarla birlikte dans edebilir mi ?"
Kim bilir, belkide bir gün, neden olmasın. Umut iyidir aynı zamanda TEHLİKELİ :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 6 Şubat 2021; 14:16:23 >
Aşk falan hikaye.Evlenenin aklı yoktur.Kendi ailenizle vakit geçirmiyorsunuz ,odamızdan çıkıp.Evlenince kayınvalide izle saatler geçireceksiniz,Adam olun bekar kalın,mutlu olun. -
Hayatımda gördüğüm EN BOŞ öneri. Ötede oyna troll Evlilik sana göre değil zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 6 Şubat 2021; 14:34:24 >
Hamza, senden beklemezdim.
13 sene mi?
Dün televizyona çıkan sen miydin?
Asıl adın Ali mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 6 Şubat 2021; 14:47:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kumar oynarken ortaya PARA koyarsın kaybedersen Paranı kaybedersin.
Evlenirken ise ortaya koyduğun HAYATIN'dır. Kaybedersen Hayatını kaybedersin ..
-
Tele mi vizyonquote:
Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7Hamza, senden beklemezdim.
13 sene mi?
Dün televizyona çıkan sen miydin?
Asıl adın Ali mi?
Ne diyon usta sen :D
Bunu bilmek için kadınlarla içli dışlı olmaya gerek Yok şuan zaten yüzde 90undan fazlası paraya tapiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13 yıllık seviyorum diyince şuradaki dün televizyonda denk geldiğim adama benzettim seni.
Adamı izlerken yerin dibine girdim.
15 - 25 yıldır evliler, ve son 4 yıldır kadın adamı sosyal medyada tanıştığı başkasıyla aldatıyor.
Adam temiz gözüküyor, şiddet uygulamamış sevmiş, 2 tane de çocukları var.
Kadın canlı yayına bağlanıyor diyor, sevmiyorum seni istemiyorum, ben diğer adamı seviyorum onunla birlikteyim.
Yok evli olan adam bırakmıyor. Kadının yaptığı her şeye rağmen dön bana diyor. Devam edelim diyor. Yoksa sen o musun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çocuğu rahat bırak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X