Şimdi Ara

Evlenmeye meyilli arkadaşlar bi gelin.Kadınlarla içli dışlı olan birisi olarak konuşuyorum. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
8.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 milyar tl mi yoksa yeni türkiye lirası mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdm

Oturmayı kalkmayı bilmek lazım. Sizle muhatap olan bayanlar veya onlarla içli dışlı konuşan erkekler örnek olarak siz gibi. Bence evlenilmeyecek tiplerlersiniz. Sonra sıkıntı çıkması muhtemel.Erkeklerin yüzde 90 ı belden aşağı düşünüyor. Bir bayanın içli dışlı samimi şekilde konuşması tuhafıma gidiyor. Konuşursun ama araya bir mesafe koyarsın.

Evlilik sorumluluk ister. Artık iki kişi olunduğu için ona göre hareket etmek lazım. Planlarını ona göre yapıp. Ona göre yaşantınızı değiştirmeniz lazım. Ben oyun oynayacağım dersen tadında bırakman gerekir. Bunu yapamıyan bir insanın evlenmemesi gerekir. Evleneceğiniz kişiye de yazık. Şuç bayanda veya evlilikte değil sizde. Daha evlenmeye hazır değilsiniz. Çoğu erkekde sıkıntı var. Şuçu bayanlarda bulmak garip.

Alıntıları Göster

Oturma kalkma derken şimdiye kadar 10 dan faZla evli kadından teklif aldım ben 30 yaşın üzerindeyim iki üç kız benle samimi oldu diye kendimi bişey sanmıyorum ve belli bi mesafedeyim gelip bende kalan çok kız arkadaşım oldu:)

Doğru evlenecek adam değilim,asla boynuma tasma takılmasına izin vermedim,avm de çocuk beşiğini kadının önünde süren tiplerden olmadım:)) varsın ben o sorumluluğu almıyayım çoğu kadın için erkek çocuk veren bi banka gibi emin ol o yüzden uyarım düşmeyin bu tuzağa.

Saçma sapan iki sorumluluk alacam diye verilen o kadar paraya yazık,karavan alın ülkeyi gezin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İq tesli yaptırırım eğer iq su 100 altında ise evlenirim
  • Yine zamparalar toplanmış. Tamam evlenmeyin takmayın tasmayı gezin durun tamam. Bunu her yerde haykırmanıza gerek yok yeter be.
  • hic bisi yasamamis kizlar onlar, cogu da annelerinin kopyasi olur

kusura bakmasinlar turk kizlarinin cogu cok bos insanlar, cok bos hem de

hollandada kizlar hani esittik biz de askere gidicez dediler kanun cikti artik onlar da askere alinacak

rusyaya gidin calisan erkegin 5 kati calisan kadin gorursunuz, cocuk buyutmek icin babaya ihtiyac duymazlar

kitap okurlar, film izlerler yonetmenine kadar takip ederler, teknolojiyi, oyunlari takip ederler

alman kiz sacini yaptirmaz makyaj yapmz spor giyinir, her turlu egzersizi yapar, kosar, boks yapar, dogal guzellesir

isvec danimarkali kiz da oyle

• tritone kullanıcısına yanıt
    Evet öyle, yabancı kandınlar çok calışkandır ve çoğu ailesine her daim finansal katkıda bulunurlar fakat bu yerli kadınlarımızda çok az ve daha tembeller. Çalışkanları da var tabi ama az. Ben küçüklüğümden beri hep babasız büyüdüm baba desteği hiç görmedim ve benim için hiç bir şey yapmadı hep kendi hayatını yaşadı. Annemle 1991'den beri ayrılar, hep annem çalıştı büyüttü baktı ama büyük zorluklarla. Yalnız ve çocuklu kadın olmak gerçekten ama gerçekten çok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne evlenmesi, sevişmenize bakın hayatı yaşayın. Başına buyruk yaşa, arkadaşlarınla zaman geçir, canın çektiğinde bul birini seviş olay budur.

• Ekonomik sıkintilar işsizlik vesaire olmasa insanimiz eskisi gibi kolay evlenir ama şuanki durumda coğunluk çocuk veya düzenli seks için evleniyor.Onum harici zengin değilsen mantiksiz iş.

• Tuzaga dusmus olanlar tesvik eder birde ben yandim sende yan. Evlenmek icin evlenmeyin cidden anlik hazlar icin yakmayin geleceginizi.

• Hamza yaktım knk..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlilik erkeğe tuzaktır.Kadının sevecen halleri yemdir herşey evlenene ve çocuk yapana kadardır :)

• Emlak sektöründen önce yaklaşık 10 11 yıl kadar spa sektöründe çalıştım(5 yıldızlı otelerde masaj yapıyordum).O kadar farklı insanla karşılaştım ki hangi birisini yazacağım.Ama edindiğim ortak düşünce belli yaşa kadar para pul,belli yaştan sonra güvenebilecek birileri arıyorlar.Belli yaştan sonra sanırım evde kalacam korkusu doğuyor kör tuttuğunu misali ilk fırsatta işi resmiyete dökebilecekleri birileri arıyorlar.

• Konu sahibine yazıyorum, Anne-baban da böyle düşünseydi şuan sen dünyada yoktun mesela.

İnsanlar evlenmez ve çoğalmazsa başka milletler yerine gelir oturur.

Bilinçsiz çocuk yapmak bile, şuan milletimizi korumak için gerekli. Çünkü mülteciler 8'er 10'ar doğuruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasarayde

Evlilik erkeğe tuzaktır.Kadının sevecen halleri yemdir herşey evlenene ve çocuk yapana kadardır :)

Olay çocuk hocam inan erkeksiz çocuk yapma olsaydı kimse evlenmeZdi:) Bende görüyorum kız sevmiyo ama evleniyor çünkğ çocuk doğurması lazım e sevmeyincede sonra aldatma falan başlıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.