|
Evlenmeye meyilli arkadaşlar bi gelin.Kadınlarla içli dışlı olan birisi olarak konuşuyorum. (4. sayfa)

-
-
Her şeyden karışık olacaksın sert olacaksın ama tatlı sert her şeyden azar azar kısacası -
işte aradığım cevap helal olsunquote:
Orijinalden alıntı: S1000XRMemlekette bu kadar kadın düşkünü enayi evlenmek için sıraya girmişken bu kezbanlar daha çoook tepenize çıkar
Heves gidince sonuç olarak boşanıyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildigim şey şu ki Erkekler evlenirken büyük yük altında. Elhamdülillah Müslümanız az dindar çok dindar hiç dindar. İslam ayrı emrediyor , cumhuriyet kanunları ayrı emrediyor. Erkek yük altına giriyor, dügününden takısına evine kadar taşın altına elini sokan erkek tarafı. İslam tarafinda Mehir de var az buz degil istiyorlar.
Bir de demiyorlar mı evlendikden sonra mallarınız eşit. Bu seferde diyorlar ki kadın boşmu duruyor yemek yapıyor çocuk yapıyor. Ama Dügünde kadına takılan takılar Kadının olur deniyor.
Sen o takıları birlikte olduğunuz için taktılar neden senin oluyor?
Lafın kısası Erkek eşşek oldukça semeri vuran hep bu gacı milleti olur cem.yılmazın dediği gibi çekerler gri eşofmanı dötlerine beni anla.
Valla erkekler acınası halde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
36 yaşındasın da yaptığın yorumlara bakıyorum 10 yaşında çocuk zekası sergiliyorsun. Birazcik yaşının getirdiği ağırlık olsun üstünde be "evlat".
'' FRİENDZONE '' dan sonrasını okumadım.
-
Cagimizin sorunu zaten fikri yok bilgisi var.
Okumadigi sey hakkinda yorum yapiyorsun sende haklisin kardes
-
quote:
Orijinalden alıntı: Raven~Cagimizin sorunu zaten fikri yok bilgisi var.
Okumadigi sey hakkinda yorum yapiyorsun sende haklisin kardes
Boşver yorumu okumayı beni ilgilendiren bir durum yok burda. Steam bakiye satıyorum verem mi ?
-
Yanlis yerdesin ben de onu diyorum :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: retro61Bildigim şey şu ki Erkekler evlenirken büyük yük altında. Elhamdülillah Müslümanız az dindar çok dindar hiç dindar. İslam ayrı emrediyor , cumhuriyet kanunları ayrı emrediyor. Erkek yük altına giriyor, dügününden takısına evine kadar taşın altına elini sokan erkek tarafı. İslam tarafinda Mehir de var az buz degil istiyorlar.
Bir de demiyorlar mı evlendikden sonra mallarınız eşit. Bu seferde diyorlar ki kadın boşmu duruyor yemek yapıyor çocuk yapıyor. Ama Dügünde kadına takılan takılar Kadının olur deniyor.
Sen o takıları birlikte olduğunuz için taktılar neden senin oluyor?
Lafın kısası Erkek eşşek oldukça semeri vuran hep bu gacı milleti olur cem.yılmazın dediği gibi çekerler gri eşofmanı dötlerine beni anla.
Valla erkekler acınası halde.
Gerçektende evlenirken inanılmsz bi büyük altındalar tek sorun geçim sıkıntısı da değil yaf canın sıkıldı evde bi playstation keyfi yapacan ona bile dır dır habire benle ilgilen 24 saat bi kadınla nasıl ilgilenilir?
Çoğu yerde hep derler evlendikten sonra saç baş döküldü diye,evleniyon aga hep bi baskı var evli adamsın şu yapılmaz evli adamsın çocuk gibi oyun oynanmaz,evli erkeklere bi görev vermişler onu yapmak zorundasın.
Boşanan çok adamdan duydum oh be dünya varmış yaf adamlar yeniden doğmuş gibi oluyo,askerlik yapanlar son günün heycanını bilir,aynı o heycan gibi sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
E tanimadan etmeden ayni evde yasamadan evlenince oyle olur.
Musluman kulturu maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 7 Şubat 2021; 20:7:35 > -
Eskiden Erkeğe kız bakılırdı şimdi tam tersi, Kızlar kendilerine göre erkek bakıyor elinde oynatacakları. Temiz ,Allah korkusu bir aileden görücü usulü ile evlenenler kolay kolay boşanma olmuyor. Maksat yuva kurmak. İstediği zaman kahveye de gider kimse karışamaz ama bu fazla olmamalı. Çocuklar duymasın da ki meltem karakterli bir eş düşman başına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 7 Şubat 2021; 20:12:35 >
BLOK kendin kaşındın TROLL
Vah vah cok uzuldum blockladigina ahaha naparim ben simdi.
10 yasinda velet iki laf ezberlemis gelmis ona buna laf atiyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 7 Şubat 2021; 21:4:16 > -
Evlenen adam şudur...devlete benden vergi mükellefi...yemesi içmesi hepsi bana ait...deyip 25-30 yıl tüm parayı cebinden + vergi vermek 😂✔ He ona biri bıçağı takıp öldürse bu sefer aynı devlet adaleti sağlıyom diye para cezası verir 1-2kr geçer 30 senelik emek boşa gider. O yüzden devlete çalışmayın gidin almanyada vs. benzeri yerde... çocuk parası veren yerlerde çocuk yapın kendinizi kullandırmayın.Zaten kadınlar için evlendikten sonra tasmalı köpekten öte değil erkek.Bir de çocuk yapmışsa çifte zincirli it olur kadın gözünde erkek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CatcheeeGerçektende evlenirken inanılmsz bi büyük altındalar tek sorun geçim sıkıntısı da değil yaf canın sıkıldı evde bi playstation keyfi yapacan ona bile dır dır habire benle ilgilen 24 saat bi kadınla nasıl ilgilenilir?
Çoğu yerde hep derler evlendikten sonra saç baş döküldü diye,evleniyon aga hep bi baskı var evli adamsın şu yapılmaz evli adamsın çocuk gibi oyun oynanmaz,evli erkeklere bi görev vermişler onu yapmak zorundasın.
Boşanan çok adamdan duydum oh be dünya varmış yaf adamlar yeniden doğmuş gibi oluyo,askerlik yapanlar son günün heycanını bilir,aynı o heycan gibi sanırım
Alıntıları GösterOturmayı kalkmayı bilmek lazım. Sizle muhatap olan bayanlar veya onlarla içli dışlı konuşan erkekler örnek olarak siz gibi. Bence evlenilmeyecek tiplerlersiniz. Sonra sıkıntı çıkması muhtemel.Erkeklerin yüzde 90 ı belden aşağı düşünüyor. Bir bayanın içli dışlı samimi şekilde konuşması tuhafıma gidiyor. Konuşursun ama araya bir mesafe koyarsın.
Evlilik sorumluluk ister. Artık iki kişi olunduğu için ona göre hareket etmek lazım. Planlarını ona göre yapıp. Ona göre yaşantınızı değiştirmeniz lazım. Ben oyun oynayacağım dersen tadında bırakman gerekir. Bunu yapamıyan bir insanın evlenmemesi gerekir. Evleneceğiniz kişiye de yazık. Şuç bayanda veya evlilikte değil sizde. Daha evlenmeye hazır değilsiniz. Çoğu erkekde sıkıntı var. Şuçu bayanlarda bulmak garip.
-
AŞK EVLİLİK bunlar tamamen kısmet kumar gibidir. Kaybettiğin zaman anlam veremezsin kazandığın zaman mutlu olursun. Tamamen şans olasılıklardan ibaret...
-
İstesen 3'üyle de yatarsın
-
İşte bu kadar. Ayağını yorganına göre uzatıp, hayatını risk'e atmayacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: dsaewq
Kızla evli değilsin, sevgili değilsin 13 sene boyunca hala onu seviyorsan eziksin. Muhtemelen etrafındaki tek kız oydu o yüzden ona aşık oldun. Başka kızlarla birlikte olup mutlu olmak varken seni sevmeyen, seni reddeden birisine bunca sene boyunca aşık olmak nedir ? Etrafında birkaç güzel kız olsa takıldığın o kızı çoktan unuturdun. O yüzden senin yasağının aşk değil yoksunluk aslında
Alıntıları GösterArkadaşa ezik diye damga vurmaya çalıştığına göre asıl senin ezikliğin tescillendi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X