Şimdi Ara

____EVLİ ERKEKLERİN DİKKATİNE____ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: otuzbeşbuçuk

Çok eskilerden geliyor bu. Temel İçgüdülerden biri... Karnını doyur ve çoğal. Atalardan kalan hayvani içgüdülerden biri... Tabi sadece erkeklere has değil. "Yapmıyorum" veya "asla yapmam" diyen birine asla inanmam. Temel içgüdülerden vazgeçmek çok zor. Neden kışın kilo alıyoruz? Hayvanlar neden kışa girerken yiyebildikleri kadar yer ve yağ olarak depolar? Hepsi; ilkel çağlardaki atalarımızın genlerine yazılan bu bilgilerin, bizlere kadar gelen silik kalıntıları...

/>
    />
    />
    />

• Artık evlilikler oyle saglam temellerin ustune kurulmuyor bence.Çiftler birbirini iyice tanımadan birbirlerini seviyorlar,gelecegi gormeden hemen evlenme kararı alıyorlar.Evliligin pembe yanının cok guclu bir etkisi var ciftlerin birbirini tanıyamasında.Birkac ay veya bir-iki yılın beraber ve mutlu gecmesi hemen evlilik kararı aldırtıyor ve ciftler bu surec icerisinde birbirlerine kotu yonlerini gostermiyorlar.Temelsiz ve aşksız bir evlilikten sonra ise kotu yonler yavasca ortaya cıkıyor.Genelde de bu gibi seylere tepki olarak kişi karsısındakini aldatıyor.

Evlenmek aynı evde yasamak,ya da cinsel ihtiyaclarını gidermek degildir.Evlenmek benim gozumde uzun bir yol boyunca sıkılmamak icin bir yoldaş secmektir.Bıutun omrunu o insanla gecirmeye gercekten razı olacak kadar sevmelisin karsındakini.Ufak tefek kusurları buyutmeyeceksin.Ozgurce ama sadakatle seveceksin.

Bu gibi aldatma olayları yukarda saydıgım nedenlerden dogan sadakatsizlikten kaynaklanıyor.Gercek evlilikte aldatmak diye bir sey olamaz.Ha sorunlar olabilir.Oturulup konusulur.Zaten sorunları boyle halletmek de evliligin ve ciftlerin sevgisinin olgunlugunun kanıtıdır.Yada cozulmeyen sorunlar uzerine bosanılabilir.Ama aldatmak hos degil.Ahlaka ve toplum yapısına da aykırı.Bu sebeplerin dısında adam ....nktir, kadın ....pudur o ayrı.O zaman yapacak bisey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 4 Şubat 2005, 12:20:15 >

• Siz beyler bizlerden biraz daha geç olgunlaşıyorsunuz sabır etmek gerekli bizlere
  • sadece teşekkür ediyorum hoş düşünceler.
    quote:

Orjinalden alıntı: arabian night

Artık evlilikler oyle saglam temellerin ustune kurulmuyor bence.Çiftler birbirini iyice tanımadan birbirlerini seviyorlar,gelecegi gormeden hemen evlenme kararı alıyorlar.Evliligin pembe yanının cok guclu bir etkisi var ciftlerin birbirini tanıyamasında.Birkac ay veya bir-iki yılın beraber ve mutlu gecmesi hemen evlilik kararı aldırtıyor ve ciftler bu surec icerisinde birbirlerine kotu yonlerini gostermiyorlar.Temelsiz ve aşksız bir evlilikten sonra ise kotu yonler yavasca ortaya cıkıyor.Genelde de bu gibi seylere tepki olarak kişi karsısındakini aldatıyor.

Evlenmek aynı evde yasamak,ya da cinsel ihtiyaclarını gidermek degildir.Evlenmek benim gozumde uzun bir yol boyunca sıkılmamak icin bir yoldaş secmektir.Bıutun omrunu o insanla gecirmeye gercekten razı olacak kadar sevmelisin karsındakini.Ufak tefek kusurları buyutmeyeceksin.Ozgurce ama sadakatle seveceksin.

Bu gibi aldatma olayları yukarda saydıgım nedenlerden dogan sadakatsizlikten kaynaklanıyor.Gercek evlilikte aldatmak diye bir sey olamaz.Ha sorunlar olabilir.Oturulup konusulur.Zaten sorunları boyle halletmek de evliligin ve ciftlerin sevgisinin olgunlugunun kanıtıdır.Yada cozulmeyen sorunlar uzerine bosanılabilir.Ama aldatmak hos degil.Ahlaka ve toplum yapısına da aykırı.Bu sebeplerin dısında adam ....nktir, kadın ....pudur o ayrı.O zaman yapacak bisey yok.

• zaten sadece teşekür edebilirsin
  • Bakın sadece erkekler ya da bayanlar için demiyorum, ama belki bir taraf karşı tarafın bazı ihtiyaçlarını karşılayamıyordur. Ya da karşısındaki insanı artık sevmiyordur, ya da " DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE...HEP AYNI İNSANLA OLURMU "(belamy ) mantığıyla hareket ediyorlardır. Bence çiftler birbirlerini sevmeliler, başkalarında gözleri olmamalı. Bunun için çocukluklarına inmek lazım .
    NOT:
    1)İHTİYAÇLAR NE DİYE SORMAYIN, ANLAYAN ANLAMIŞTIR.
    2)Ben asla aldatmam. Bunlar sadece fikirlerim. Yanlış anlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 4 Şubat 2005, 12:29:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kastalia

Siz beyler bizlerden biraz daha geç olgunlaşıyorsunuz sabır etmek gerekli bizlere

Olgunlugun cinsiyetle bi alakası yok ya.Yaşla da yok.Akılla alakası var sadece.
    Kendimden 10 yaş buyuklerin ilişklerini cocuk sakası gibi gorecek bir ilişki yaşıyorum.Yaşım daha 20.3 senedir birbirimizi tanıyoruz,2 senedir de beraberiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: script

zaten sadece teşekür edebilirsin

gülmeyide bilirim

• haklısın condor katılıyorum sana, ama bu ihtiyaçlar için ilişki içerisinde konuşulmalı ve taraflar bir şeyleri bilmeli .Ona göre değerlendirmeli
  • kendine güvenen kadın bence aldatılmaz.
    anlıyorum ki aldatmak yada aldatılmak aynı şey.erkek aldatıyosa demekki o evlilikte yada ilişkide yolunda gitmeyen bir şeyler var.aynı şekilde tabi kadında aldatıyosa.konuşularak hallolunmayacaksa sorunlar tabii başka yolları vardır mutlaka ama son çare başkarından yardım almak olamalı belkide.ama bana göre aldatma kötü bi şey ya.aldatıldığımı düşünüyorumda heralde kendime bakarım bende ne eksiklik diye.aynı şekilde ben aldatıyosam eşim kendisine sormalı o eksikliği.ve belki bir defalığına affedilecek bir durum.ama asla devam etmemeli.
  • bende senin kadar uzun süresi olan bir ilişki yaşıyorum 5 senedir tanıyorum ve bunu ciddien yaşadığım için söylüyorum .Biraz daha ileriyi düşünmek yerine bugünü yaşamaktan yana olduğunuz için söylüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: arabian night

quote:

Siz beyler bizlerden biraz daha geç olgunlaşıyorsunuz sabır etmek gerekli bizlere

Olgunlugun cinsiyetle bi alakası yok ya.Yaşla da yok.Akılla alakası var sadece.
    Kendimden 10 yaş buyuklerin ilişklerini cocuk sakası gibi gorecek bir ilişki yaşıyorum.Yaşım daha 20.3 senedir birbirimizi tanıyoruz,2 senedir de beraberiz.
  • nedeni şu, kadınlar evli erkeğe dayanamazlar ve diğerlerininkocasını elde etmek isterler, yoksa yattığı adam hakkında en ufak bilgisi olmayan bi kadın düşünemiyorum, bekarlara o kadar naz eden kızlar, kadın oldumu gözü başka erkeklerde oluyo bu bir gerçek

ne yani adam şişme bayanla mı aldatıyo? karşısında ki kişi evli olduğunu bile bile yatarken, ve kuvvetle muhtemel dişi kuyruk sallamasa olmaz, başkasının evliliğini yıkmak istediğini anlamıyor mu? madem yatacan bak o kadar bekar var, ver birine evlen.. ama yok illa evlilerle yatacaklar yaa...

yoksa hakketen bilmeden mi yatıyorlar yawww, ne bileyim insan daha çıkacağı kızı araştırı, öğürenir, aklınaki sorulara cevap bulur, ama uçkurunu bu kadar kolay çözen kadınlar varsa vay halimize
  • quote:

bende senin kadar uzun süresi olan bir ilişki yaşıyorum 5 senedir tanıyorum ve bunu ciddien yaşadığım için söylüyorum .Biraz daha ileriyi düşünmek yerine bugünü yaşamaktan yana olduğunuz için söylüyorum.

Genelimiz oyle olabilir ama ben boyle olmadıgım icin tanıdık bir duygu degil bu.Ben gelecege daha cok onem veriririm."Şimdi"yi de gelecekte mutlu olmak icin yaşarım.Ama mutlugumdan geri kalmam.Yanlış yapmamaya ozen gosteririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gülgüzeli

kendine güvenen kadın bence aldatılmaz.
    anlıyorum ki aldatmak yada aldatılmak aynı şey.erkek aldatıyosa demekki o evlilikte yada ilişkide yolunda gitmeyen bir şeyler var.aynı şekilde tabi kadında aldatıyosa.konuşularak hallolunmayacaksa sorunlar tabii başka yolları vardır mutlaka ama son çare başkarından yardım almak olamalı belkide.ama bana göre aldatma kötü bi şey ya.aldatıldığımı düşünüyorumda heralde kendime bakarım bende ne eksiklik diye.aynı şekilde ben aldatıyosam eşim kendisine sormalı o eksikliği.ve belki bir defalığına affedilecek bir durum.ama asla devam etmemeli.

"aldatma kötü bişey yaa".yaw bunu sölemeye gerek varmı?????=?????
    burada tartıştığımız konu nedir?
    erkeklerin niçin aldattığınımı öğrenmek yoksa aldatmanın kötü bişey olup olmadığınımı?
    aldatma tabiiiki kötü birşey.yaa konuşmayıp işi biraz gırgıra vuruyodum bu sözü görünce yazim dedim.
    yaw bi kere bi bayan aldatıyosa(ya da erkek) ben o ilişkiyi orda keserim.aldatan kişiden hayırmı gelir
    aldatmanın nekadar insan aşağı bir şey olduğu kesin.aldatan kiinin peşinden koşmak akıl mantık almaz bişey.aldatıyosa hadi sen yoluna ben yoluma okadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi script -- 4 Şubat 2005, 12:51:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kibarfeyzo

nedeni şu, kadınlar evli erkeğe dayanamazlar ve diğerlerininkocasını elde etmek isterler, yoksa yattığı adam hakkında en ufak bilgisi olmayan bi kadın düşünemiyorum, bekarlara o kadar naz eden kızlar, kadın oldumu gözü başka erkeklerde oluyo bu bir gerçek

ne yani adam şişme bayanla mı aldatıyo? karşısında ki kişi evli olduğunu bile bile yatarken, ve kuvvetle muhtemel dişi kuyruk sallamasa olmaz, başkasının evliliğini yıkmak istediğini anlamıyor mu? madem yatacan bak o kadar bekar var, ver birine evlen.. ama yok illa evlilerle yatacaklar yaa...

yoksa hakketen bilmeden mi yatıyorlar yawww, ne bileyim insan daha çıkacağı kızı araştırı, öğürenir, aklınaki sorulara cevap bulur, ama uçkurunu bu kadar kolay çözen kadınlar varsa vay halimize

Ne araştırması ne ogrenmesi hocam.Birinci gun tanısıp ikinci gun sevisen insanlar var ya.Hatta ertesi gune bırakmayan...Erkekler de kadınlar da bir garip artık.O ana onlara ne zevk verecekse onu yapıyorlar.Sadakat,aşk kimsenin umrunda degil.

• quote:

Orjinalden alıntı: script

quote:

Orjinalden alıntı: gülgüzeli

kendine güvenen kadın bence aldatılmaz.

"aldatma kötü bişey yaa".yaw bunu sölemeye gerek varmı?????=?????
    burada tartıştığımız konu nedir?
    erkeklerin niçin aldattığınımı öğrenmek yoksa aldatmanın kötü bişey olup olmadığınımı?
    aldatma tabiiiki kötü birşey.yaa konuşmayıp işi biraz gırgıra vuruyodum bu sözü görünce yazim dedim.
    ya bi kere bi bayan aldatıyosa(ya da erkek) ben o ilişkiyi orda keserim.aldatan kişiden hayırmı gelir yaa.
    aldatmanın nekadar insan aşağı bir şey olduğu kesin.aldatan kiinin peşinden koşmak akıl mantık almaz bişey.aldatıyosa hadi sen yoluna ben yoluma okadar

• insanlar her geçen gün hayvani içgüdülerine daha fazla kulak veriyorlar. bence tek sorun bu.
  • ya bi şey sorcam burda yazan kişiler hiç eşlerini aldattımı merak ediyorum.eşini aldatan biriyle bu konuyu tartışmak isterdim.
  • sorunun cevabı

albenili dolaşan bayanlarda gizli değil mi biraz da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

sorunun cevabı

albenili dolaşan bayanlarda gizli değil mi biraz da

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.