Şimdi Ara

____EVLİ ERKEKLERİN DİKKATİNE____ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gülgüzeli

ben anlayamıyorum evli erkekler neden eşlerini aldatma gereği duyarlar.aklım almıyor ya.evlenmişsin barklanmışsın daha ne diye gözün dışarda olur.evliliğin anlamı sıkılınca başkasını bulmak hayatı dahada heyecanlı yapmakmıdır?yoksa eline her gün bir tek gül alıp eşine ona verdiğin değeri gösterip ömür boyu mutlumu olmaktır?bunu sizlere sormamın nedeni başıma buna benzer olay geldiği içindir ve sinirlendim açıkcası.ERKEKLER NEDEN EŞLERİNİ ALDATIR??????

evliliğin amacı mutlu olmaktır. eğer çiftler mutlu olamıyorsa mutluluğu bir başkasında arayabilirler. ama Aldatmak çok yanlış elbette.

çiftler sorunlarının farkındaysa bu sorunkarı beraber aşabilir ve mutluluklarını arttırabilirler..

yanlış evlilik yapmış erkek, kafasına yatmayan bir kadın.. erkek kendisini dışarı atabilir..

sorunlarından bunalmış bir erkek, iş sorunu ev sorunu, çocukların sorunu geçim sıkıntısı, erkek bunlardan bunalıpta bir başka kadında mutluluk arayabilir. o başka kadın ona sadece mutluluk verir. para yok, çocuklara kitap alınacak diye bıdı bıdı yapmaz.

ve hep güzel görünür o başka kadın. bir kadının her zaman bakımlı her zaman güzel olması düşünülez elbette. ama o bulunan başka kadın her buluşmada en güzelini giyer, en güzelini takar ve en güzel kokuları sürer ve erkeği büyüleyebilir..

evliliğin büyüsünü yitirme olayı var birde.. şimdi evlenmeden önce buluşmalar oluyor.. kız her buluşmaya bir ton makyaj bir ton koku, en güzel kıyafetleriyle en güzel tavırlarıyla gidiyor.. düğün gecesi dahil kız çok güzel.. ama ertesi sabah aynı yatakta uyanınca iş başka. birbirlerinin ev hallerini gördüklerinde iş başka.. daha sonra adı da evlendikten sonra değişti oluyor.. hayır o hep öyleydi. o hep sabahları şiş suratlı bir çirkin oluyor. o makyajsızken hep çirkindi zatenn sen yeni farkettin

bekarken özgür takılan erkek evlendikten sonra ister istemez bazı şeyleri kısıtlamak zorunda kalıyor. kadın kıskançlık yapıyor, dozunu ayarlayamıyor ve erkeği bunaltıyor.. erkekte soluğu bir başka kadının (onu anlayan, onu sıkmayan ) kollarında alıyor..

daha sonra aileler, evlilikte aileler ön planda ise eğer, eşler birbirlerinden soğuyabiliyor ister istemez.. ( ben bir bayan olarak eşimi anne kuzusu gibi görmekten nefret ederim mesela )

ya aklıma geleni yazdım. tabi ben bir bayan olarak bir erkekte gözlemleri yazdım.. benim doğrularım bunlar eksikleri elbette vardır..

ama Aldatmak hiç iyi bir olay değil. eşlerinizi aldatmayın. verdiği vicdan azabı yakanızı bırakmaz. eğer hiç sevgi yok diyorsanızda ayrılın. konuşarak sorunlarınızı çözmeye çalışın...

aklıma gelmişken bir de doyumsuz erkek modeli var. tek çiçekle bahar geçmez deyip, gördüğü sahte güzellikleri arayan bir türlü bulamayn ararkende 10 larca kadınla beraber olmuş erkek modeli.. elindeki güzellikleri göremeyen erkek modeli yani...

birde yaş dönümü olayı var. 40-45 yaşlarında olgun erkeğin 18-20 yaşlarındaki genç kızlara meyilli olma olayı.. ileriki yaşlarda erkeklerde cinsek güdü azalma gösterdiği sıralarda kadınlarda hat safhada olabiliyor. ve tatmin edememe, cevap verememe olayları filan.. [b/]

• Bir saniye canım. Bir soru sordum. Sadece cinsel yönden aldatma mı tartışılıyor? İnanın aldatmanın çok farklı çeşidi olabilir.
  • james iyi bir açıklama yazmış

işte o durumda olan bir erkeüi ayakta tutacak olan evliliğinin yuvasının yıkılmaması için göstereceği çabadır...

günah olan bir şeye kalkışmamasıdır...
  • james cok terbyelisin o imzayi dusunmek baya zamanini almistir heryerde bolbol kufur isitiyoruz zaten bari su topiclerde bazi seyleri asalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 4 Şubat 2005, 14:58:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurol

Bir saniye canım. Bir soru sordum. Sadece cinsel yönden aldatma mı tartışılıyor? İnanın aldatmanın çok farklı çeşidi olabilir.

gürol benim cevabımda her ikiside var.. sex ile başlamasada sex ile biter bir aldatma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

james cok terbyelisin o imzayi dusunmek baya zamanini almistir heryerde bolbol kufur isitiyoruz zaten bari su topiclerde bazi seyleri asalim

sana katıliyem bide beni şikayet edirler
  • quote:

james cok terbyelisin o imzayi dusunmek baya zamanini almistir heryerde bolbol kufur isitiyoruz zaten bari su topiclerde bazi seyleri asalim

dostum sen merak etme.. o imza birkaç günlük.. birkaç gün sonra eki imzam gelecek biraz sabır pls.. üzerine alınanlar alacaktır.. lütfen sadece konu üzerinde yoğunlaşalım olur mu?

@urfalı.. kerhaneci dersen cezayı yersin. hem cezalı iken forumda gezinmen yanlış değil mi senin? ben seni şikayet etmesemde o laf yanına kalır mı sanıyordun??
    />
    />
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james_earl_cash -- 4 Şubat 2005, 14:01:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: james_earl_cash

quote:

dostum sen merak etme.. o imza birkaç günlük.. birkaç gün sonra eki imzam gelecek biraz sabır pls.. üzerine alınanlar alacaktır.. lütfen sadece konu üzerinde yoğunlaşalım olur mu?

@urfalı.. kerhaneci dersen cezayı yersin. hem cezalı iken forumda gezinmen yanlış değil mi senin? ben seni şikayet etmesemde o laf yanına kalır mı sanıyordun??
    />
    />
    />

beni anlamak istemisen herhalda bizim buralarda sevdiklerimize eyle derik arkadaşıma kardaşime hep eyle derim
    hiç akıl etmisenmi ortada tarışma bilem yoktu onun küfür olmadıgını aslında sende çok iyi bilidin ben ortada hiç bişey yokken sana niye küfür ediym

• quote:

quote:

Bir saniye canım. Bir soru sordum. Sadece cinsel yönden aldatma mı tartışılıyor? İnanın aldatmanın çok farklı çeşidi olabilir.

gürol benim cevabımda her ikiside var.. sex ile başlamasada sex ile biter bir aldatma..

doğru söze ne hacet ...
  • yav beni niye anlamıiniz siz benim arkadaşımsiz be size nassın la kerhanacı disem kfürmü etmiş oliyem

• James, sorumun sebebi "küçük hesaplara" değinmekti. Aldatmak bir çok ikili ilişkide gerçekleşebilir. Karı-Koca, kardeşler, ortaklar, aile-çocuk, öğretmen öğrenci... Hangisinde gerçekleşirse gerçekleşsin yapılan "küçük hesap" sonunda büyük bir şey kaybedilir. Öğrenci iken kopya çekip o bilgileri öğrenmeden sınıfı geçmek yapılan küçük hesabın yıllar sonra karşımıza büyük hatalar ve kayıplar olarak çıkmasına sebep olabilir.

Bu ikili ilişkide de böyle, illa evli olmak da gerekmez. Tek eşli yaşamaya sözvermiş iki kişi gizliden çok eşleniyorsa yapılan küçük hesabın faturası büyük olur. İnanarak evlendiğim insanla geçirelecek ömürün büyüklüğü, 5 dakikalık gizlilik içinde yürütülmüş küçük hesabın karşısında ne büyük bir kayıp olacağı aşikar değil mi?

Her ikili ilişkide karşılıklı açık olunması gereklidir, karşınızdaki düşmanınız olmadığı takdirde.

• quote:

Orjinalden alıntı: urfalı.

beni anlamak istemisen herhalda bizim buralarda sevdiklerimize eyle derik arkadaşıma kardaşime hep eyle derim
    hiç akıl etmisenmi ortada tarışma bilem yoktu onun küfür olmadıgını aslında sende çok iyi bilidin ben ortada hiç bişey yokken sana niye küfür ediym

tam bir vasatsın. saf ayağına yatıyorsun. geçen gün. ben aslında istersem düzgün konuşabilirm diyordun ama özüm gibi olmak istiyorum diyorsun. madem düzgün konuşabiliryorsun kerhaneci kelimesinin düzgün bir kelime olmadığını bilirsin.. ayrıca sizin oralarda bu bir espriyse, ben sizin oralı değilim!!! esprini sizin oralı birine ve sizin oralı birine yaparsan sorun kalmaz..

• quote:

quote:

/>
    />
    />

ben burada haksızlıga urgadım rebel rude boy bana şe...siz lan gibi küfür etti ben altta kalmayı göze aldım ses çıkarmadım ama onların yanına kar oldu
    bu adıda olayı düzeltmek için jamesin verdigi akılla aldım şimdide biye o adıla nasıl dolaşırısın? diy valla güliyem aryık bu çelişkilere
    ahada ispatı

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=1911883

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: urfalı.

tam bir vasatsın. saf ayağına yatıyorsun. geçen gün. ben aslında istersem düzgün konuşabilirm diyordun ama özüm gibi olmak istiyorum diyorsun. madem düzgün konuşabiliryorsun kerhaneci kelimesinin düzgün bir kelime olmadığını bilirsin.. ayrıca sizin oralarda bu bir espriyse, ben sizin oralı değilim!!! esprini sizin oralı birine ve sizin oralı birine yaparsan sorun kalmaz..

bunda anlamaycak birşey yoktur sen dağdan adam indirsen kitap dili yazar ama zor yazar daha bunu niye konuşıysiz anlamirem
    ben senin alınacagını bilsem zati senle heç muhatap olmazdım ben ne bilem

• quote:

James, sorumun sebebi "küçük hesaplara" değinmekti. Aldatmak bir çok ikili ilişkide gerçekleşebilir. Karı-Koca, kardeşler, ortaklar, aile-çocuk, öğretmen öğrenci... Hangisinde gerçekleşirse gerçekleşsin yapılan "küçük hesap" sonunda büyük bir şey kaybedilir. Öğrenci iken kopya çekip o bilgileri öğrenmeden sınıfı geçmek yapılan küçük hesabın yıllar sonra karşımıza büyük hatalar ve kayıplar olarak çıkmasına sebep olabilir.

Bu ikili ilişkide de böyle, illa evli olmak da gerekmez. Tek eşli yaşamaya sözvermiş iki kişi gizliden çok eşleniyorsa yapılan küçük hesabın faturası büyük olur. İnanarak evlendiğim insanla geçirelecek ömürün büyüklüğü, 5 dakikalık gizlilik içinde yürütülmüş küçük hesabın karşısında ne büyük bir kayıp olacağı aşikar değil mi?

Her ikili ilişkide karşılıklı açık olunması gereklidir, karşınızdaki düşmanınız olmadığı takdirde.

evet gürol haklısın sözlerinde, topic başlığı evlilik üzerine olduğunu yazıyor ama senin dediğin gibi aldatmak genel bir terimdri ve aldatmak için evli olmak gerekmez.. ve küçük hesaplar konusu.. haklısın ve bitiş cümlen.. açık olmak.. benimde belittiğim gibi, eşler yada arkadaşalr yada herneyse, açık olunduktan so,nra sorun kalmaz.

kopya demişsin. bir çocuk açık sözlü olsa kopya çekeceğine öğretmenine gitse hocam yapamıyorum olmuyor çalışsamda yapamıyorum, çözüm önerin filan dese, o öğretmen o çocuk için elinden gelenin fazlasını yapar.. çocuk yapamasa da mücadelesi sonucnda en azından geçer not alır vs vs vs...

açık sözlülük işte..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülgüzeli -- 4 Şubat 2005, 14:18:41 >
  • Gülgüzeli seni kızdırdıysam özür dilerim
    Aldatma konusundaki görüşüme gelince de; sırf evlenmiş olmak için evlenmeyi yanlış buluyorum. Birbirine zihinsel ve tensel açıdan uyumlu olmayan, dünya görüşü farklı, kültürü farklı, ilgi alanları farklı insanların anlaşması zordur. Bu saydıklarım + karşılıklı anlayış ve saygı önemli bence. Aşk bir süre sonra bitse bile arkadaşlık ve sevgi kalır hiç olmazsa geriye.

Ayrıca sadece evlenmiş olanlar birbirine sadık olacak diye birşey yok. "Aralarında nikah olmayıp da birbirlerine gönül bağıyla bağlı çiftler birbirini dilediği kadar aldatır" mı yani? Sadakat kuralları onlar içinde geçerli

• quote:

Evli Erkekler Neden eşlerini aldatır?

Bari ciddi bir cevap verelim . Nedeni şudur:Bazı Erkekler aldatır çünkü bazı kadınlar evlenince eskisi gibi güzel giyimmeye kendine dikkat etmemeye başlarlar bu yüzden olabilir. Mesela Kadının Sesi adlı dizide bu çok güzel bir şekilde gösteriliyor.

Not:Kadın güzelse niye aldatır?
    Cevap:Abazadır
  • ne güzel forumda eşini aldatan bir erkek yokmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gülgüzeli

ne güzel forumda eşini aldatan bir erkek yokmuş.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.