Şimdi Ara

____EVLİ ERKEKLERİN DİKKATİNE____ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET haklısın deep kadın her şeyi elde edebiliecek bir güce sahip kimse bunu inkar edemez.Hanımlar sizlerde biliyor sunuz bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

sorunun cevabı

albenili dolaşan bayanlarda gizli değil mi biraz da

cevabı birazdaha açabilirmisiniz?albenili bayanlarla eşini aldatan erkeklerin ne alakası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülgüzeli -- 4 Şubat 2005, 13:03:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gülgüzeli

cevabı birazdaha açabilirmisiniz?albenili bayanlarla eşini aldatan erkeklerin ne alakası var.
    quote:

sorunun cevabı

hadi hadi anlamamazlıktan gelme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi script -- 4 Şubat 2005, 13:05:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: script

quote:

quote:

sorunun cevabı

hadi hadi anlamamazlıktan gelme

script konuyu açsana biraz anladım ama ne alaka olduğunu anlamadım kur bakalım doğrudan bağlantı.

• şuan deep bişeler yazıyor.bekleyelim
  • deep destan yazıyor herhalde
  • albenisi olan kadına meyil daha fazla olur hangi sıradan görünüşlü kadına gider erkek söyler misiniz aldatırken en ihtişamlı olanı seçer.Evli erkekte gördüğü görüntü peşine gider olay budur :)
  • yav aldatan erkegi anlarım olabiler belki ama bu heç hoş degildir
    ama kadın niye aldatır ben anlamamışım
  • gülgüzeli öncelikle güzel bir konuya değinmişsin.. çevremisde hep var bu türlerden. ama sadece erkeğe bulamamk lazım suçu.. kızında demekki aklı bi karış havadaki böle bi şeye kalkışıyo.. insanları genelleme yapmayalım ama..

bir altan erkek görmüş isen o onun karakterinden kaynaklanıyodur.. tabiki karşısına çıkan kısında.. aynı şeyin ilerde kendi başaına geleceğini düşünmeyen o kızın.. sonuçta karakter meselesi diyorum.. sen ister dünya güseli ol karşındaki erkeğin yani kocanın karakteri ve karşısına çıkacak bi kısın kişiliği bozuksa bundan kaçınamazsın.. arayış, heyecan hepsi birleşir ve sonu belli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: script

deep destan yazıyor herhalde

destan

bak yazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: urfalı.

yav aldatan erkegi anlarım olabiler belki ama bu heç hoş degildir

anlayamadığın belli anlasan bunu yazmazsın kardeşim.ne demek erkeğin aldatması normalmi de kadınınki anormal olsun.bu ne mantık ya
  • quote:

quote:

sorunun cevabı

atalarımızın güzel sözleri vardır

mesela

yuvayı dişi kuş yapar diye

ben sana devamını getireyim

diğer dişi kuş da bozar ...

bunun gibi

ama daha önce uzun bir yazı yazdım

quote:

her insanın bir zaaf yönü vardır.

bildiğiniz gibi insan şeytan ile mücadele halindedir.

bazı insanlar paraya, bazıları makama, bazıları gösterişe ve çoğuda bayanlara karşı zaaf içerisindedirler.

bir insan evendikten sonra bile bazı duygularını tatmin etse de içindeki bayanlara karşı olan zaafiyetini bastıramayabilip başka kadınlara ilgi duyabilir.

ilgi duyan insanlar gerek evliliğini,, gerek yuva saadetini gerekse günah olduğunu düşünerek kendini frenleyebilir.

bu konuda yuva saadeti veya günah olmasını düşünmeden davranan erkekler de olacağı kesindir.

burda bayanın yapması gereken bana göre

- erkeğine karşı bakımlı olmalı
    - erkeğini kıskandıracak giyim ve davranışlardan özelllikle kaçınmalı (o kıskandırırsa ben de kıskandırırım der bir yola girer, geriye dönemeyebilir)
    - eşi ile fazla sorun yaşamamlı gerektiğinde alttan almayı bilmelidir.

erkeğin yapması gereken ise

- eğer bayanlara yönelik bir zaafı varsa (genelde bütün erkeklerin vardır)
    bayanlar ile birebir veya senli benli diyaloglardan kaçınmalı
    - teketek aynı ortamlarda kalmamalı
    - kendini ailesine adamalıdır....

asıl demek istediğim bu ...

• quote:

quote:

anlayamadığın belli anlasan bunu yazmazsın kardeşim.ne demek erkeğin aldatması normalmi de kadınınki anormal olsun.bu ne mantık ya

belkimde ben kadın degilim ondan anlamiyem bu siye bir ipucu verdimi???

• quote:

quote:

ben sana başka açıdan izah edeyim

yanlış anlama aldatan erkeği hiç hoş görmem

ama aldatan kadını asla hoş görmem

çünkü evi ayakta tutan kadındır,

o yıkılırsa ev yıkılır...

• quote:

ya bi şey sorcam burda yazan kişiler hiç eşlerini aldattımı merak ediyorum.eşini aldatan biriyle bu konuyu tartışmak isterdim.

Tartışılan "Aldatmak" konusu sadece sex parantezinde mi?
  • ilişkilerde böyle bir ilişkiyi ayakta tutmak kadının işidir ev ise daha büyük bir sorumluluk tabi .Sabır gösterecek ve anlayışlı olacaksınız diye boşuna denmiyuor hanımlara .Eğer çekemeyeceğimiz bir şey olsa Allah bize merhameti ,hoşgörüyü vermezdi elbetteki aldatana şefkat gösterelim demek değil niyetm.Ama evde biraz daha istenen ortam yaratılır ve gönüller hoş edilirse pek fazla aldatma gibi bir durum yaşanır diye düşünmüyorum ben
  • ya bu nasıl bir anlayıştır bu kadar mı yozlaştı insanlık bu kadar mı ihtiyaç için yaşanır hale geldi.Böyle bir kavramın var olması bile çok üzücü .İnsan sevmediği birisi ile nasıl birlikte olabliir .Yapmayın beyler ve hanımlar lütfen

quote:

Orjinalden alıntı: gurol

quote:

ya bi şey sorcam burda yazan kişiler hiç eşlerini aldattımı merak ediyorum.eşini aldatan biriyle bu konuyu tartışmak isterdim.

• Gülgüzeli avatarın çok güzel çok hoşuma gitti (Konuyla ilgisi yok ama) Bu arada sakın kötü niyetli olduğumu düşünüp kızma olurmu sadece güzel (sende böyleysen ben yanmışım) ve fikrimi belirttim. Beni yapmazsın değilmi (Hayır avatarın çok fena bakıyo, hişt bakma öyle bakma bakmaaaaa......
  • quote:

Orjinalden alıntı: kastalia

ya bu nasıl bir anlayıştır bu kadar mı yozlaştı insanlık bu kadar mı ihtiyaç için yaşanır hale geldi.Böyle bir kavramın var olması bile çok üzücü .İnsan sevmediği birisi ile nasıl birlikte olabliir .Yapmayın beyler ve hanımlar lütfen

quote:

Orjinalden alıntı: gurol

quote:

BRAVOOOOOOOOO SONUNA KADAR KATILIYORUM SİZE BEN CEVAPLAMA GEREĞİ DUYMAMIŞTIM BU KELİMELERİ KULLANAN BİRİSİNE HANGİ KELİMELER UYGUN BİLMİYORUM.SADECE ŞUNU SÖYLEYEYİM BÜYÜKSÜNÜZ

• quote:

Orjinalden alıntı: Baytekin

Gülgüzeli avatarın çok güzel çok hoşuma gitti (Konuyla ilgisi yok ama) Bu arada sakın kötü niyetli olduğumu düşünüp kızma olurmu sadece güzel (sende böyleysen ben yanmışım) ve fikrimi belirttim. Beni yapmazsın değilmi (Hayır avatarın çok fena bakıyo, hişt bakma öyle bakma bakmaaaaa......

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.