quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash quote:Orjinalden alıntı: gülgüzeli ne güzel forumda eşini aldatan bir erkek yokmuş.
quote:Orjinalden alıntı: Deep Impact sorunun cevabı albenili dolaşan bayanlarda gizli değil mi biraz da neden bu forndaki soru sadece erkeklere ve neden seni bu kadar ilgilendiriyor bu merak nerden böyle?
quote:Orjinalden alıntı: esermikli quote:Orjinalden alıntı: Deep Impact sorunun cevabı albenili dolaşan bayanlarda gizli değil mi biraz da neden bu forndaki soru sadece erkeklere ve neden seni bu kadar ilgilendiriyor bu merak nerden böyle? yakında evlenecemde bilgi edinmeye ihtiyaç duydum sanada tavsiye ederim okuyup bilgi edinebilirsin
quote:Orjinalden alıntı: esermikli quote:Orjinalden alıntı: Deep Impact sorunun cevabı albenili dolaşan bayanlarda gizli değil mi biraz da neden bu forndaki soru sadece erkeklere ve neden seni bu kadar ilgilendiriyor bu merak nerden böyle? yazdığın yazıya bak alıntıya bak bağlantı kuramadım
quote:Orjinalden alıntı: Deep Impact quote:Orjinalden alıntı: esermikli quote:Orjinalden alıntı: Deep Impact sorunun cevabı albenili dolaşan bayanlarda gizli değil mi biraz da neden bu forndaki soru sadece erkeklere ve neden seni bu kadar ilgilendiriyor bu merak nerden böyle? yazdığın yazıya bak alıntıya bak bağlantı kuramadım harika bir gözlemcisin
gülgüzeli o BAN işaretini nerede kullanacağını ya bilmiyorsun ya da sen dikkatli bir okuyucu değilsin
bU TOPİĞİ AZ ÖNCE OKUDUM. ŞU AN ZAMANIM ÇOK DAR OLDUĞU İÇİN GÖRÜŞLERİMİ BELİRTEMİYORUM. DAHA SONRA YAZACAĞIM. BEKLEYİN