Düzgün biriyle tanışıp evlenmek gerekiyor ama çoğu kişi düzgün birini bulamıyor, evlendikten sonra gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. |
Evliliğin bir insanın hayatını nasıl çöp ettiğini görmek mi istiyorsunuz? (6. sayfa)
-
-
Evlilik degil, Mallik insanin hayatini cop eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hulkibeyYani nafaka yuzunden kadinlari oldurmek normal karsilanabilir bir durum oyle mi?
Avatar-mesaj uyumunuz harika! Fes giyen bir maymun konusabilseydi, dediginiz tam onun soyleyebilecegi bir sey olurdu. Bireyin kendini tanimasi da bir erdem.
Hayatında hiç okkalı bir haksızlığa uğramadın di mi?
İnşallah birileri gözünün içine baka baka senin birkaç yüz bin liranı çıtır çıtır yer de üzüntüden kanser olursun.
Ben % 100 haklılığım ispatlandığı halde, dolandırıcıya 3 yıl tedbir nafakası ödedim.
Haklılığım ispatlanamasaydı ömür boyu ödemek zorunda kalacaktım.
Sen bunları nereden bileceksin ki? Hayat tecrübesidir bunlar. Herkeste bulunmaz.
Bir de çok biliyormuşsun gibi milletin doğru kişiyi seçmediğini söylemişsin.
He canım, doğru kişinin alnında "doğru kişi" yazıyor, ama biz bilerek yanlış kişiyi seçiyoruz di mi?
Maymun hakaretinden dolayı şikayet ederdim ama zaten 4 gün yemişsin. Düşene bir tekme de ben vurmayayım şimdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Enes EyibilSöz de kadın erkek eşitliği
Toplumsal normları da şu
Omo koz oloyorson
Alıntıları Göstero eşitlik göt kısmetten çıkana kadar önemli değildir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TROJkendi hikayem;
bir zamanlar iyi bir arabam, idare eder bi iş ve param vardı, borcum hiç yoktu. (tamamen kendi çabam+pederin borçlarını temizledim)
sonra biri çıktı karşıma
...olayları geçiyorum...
3 ay sonra ne kız var, ne arabam, ne param + 10 bin lira borç
sinir krizleri, intihar çabaları.
3 yıl geçti, bugün gayet kafam rahat, hayatımda kız yok, bi polo arabam var borcunu ödüyorum
tekrar evlilik girişimi ve borç altına girmek mi? .... :)
Çok geçmiş olsun kardeşim olayları bi anlatırmısın cidden dertleşmek isterim yanlış anlama benimde bi akrabam evlendi 1 yıl sürdü boşandılar çocukları yok,7 aydır mahkeme devam ediyor benm akraba nafaka ödermi kadına,zaten altınlar onda kalıyor.
Yaf kumar oynasan herkes seni dışlar,halbuki en büyük kumae evlenmek,peki bidaha aşık olup severseniz evlenirmisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
10 bine nerden düzdünüz beyaz eşyayi Link verirseniz anneme bir güzellik yapıp eşyalarıni yenilemek istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Weautx
10 bine nerden düzdünüz beyaz eşyayi Link verirseniz anneme bir güzellik yapıp eşyalarıni yenilemek istiyorum.arçelik düğun seti.
quote:
Orijinalden alıntı: djozHayatında hiç okkalı bir haksızlığa uğramadın di mi?
İnşallah birileri gözünün içine baka baka senin birkaç yüz bin liranı çıtır çıtır yer de üzüntüden kanser olursun.
Ben % 100 haklılığım ispatlandığı halde, dolandırıcıya 3 yıl tedbir nafakası ödedim.
Haklılığım ispatlanamasaydı ömür boyu ödemek zorunda kalacaktım.
Sen bunları nereden bileceksin ki? Hayat tecrübesidir bunlar. Herkeste bulunmaz.
Bir de çok biliyormuşsun gibi milletin doğru kişiyi seçmediğini söylemişsin.
He canım, doğru kişinin alnında "doğru kişi" yazıyor, ama biz bilerek yanlış kişiyi seçiyoruz di mi?
Maymun hakaretinden dolayı şikayet ederdim ama zaten 4 gün yemişsin. Düşene bir tekme de ben vurmayayım şimdi.
Alıntıları GösterBunlar medyanın beynini yıkadığı tipler. Kadın cinayeti diyor sanki farklı ve üstün bir türü öldürmüşün gibi. Kendi cinsiyetini hakir gören tiplerle ne konuşulur ki?
Arkadaşı borç taksa alabilmek için tekme tokat kavga edecek adamlar konu kadın olunca ağzını açamıyor.
-
Ya herkes aynı değil ama şu sıralar evlilik gerçekten sıkıntı. Öyle kredi ile falan kesinlikle evlenmeyin arkadaşlar.
Sonra kısa süre içerisinde huzursuzluk başlar.
Market almış başını gitmiş. Eskiden iyi kötü para biriktirirdik. Şimdi hep mutfağa faturalara yakıta çalışıyoruz.
-
5 yıl önce vivense den almistim çok uygundu.
Geçenlerde gittim.ordada fiyatlar yükselmiş hatta ordaki çalışan bizi tanıdı siz çok ucuza almıştınız.dedi.
7.500 e mal etmiştik.
Ama hala uygun ürünler var.
Ordan aldıklarımi zamanla değiştirdim
İnternette sattım nerdeyse bedavaya geldi diyebilirim.
Vivenseye bakın derim uygunsa mobilyalar var -
Bu konuda sizinle aynı fikirdeyim. Hayat müşterekse her şeyde müşterektir, yok öyle düğünü erkek yapar, altın alır palavraları. Hani eşittik diyorsun, gelenektir diyorlar, yok ya! Yemişim öyle eşitliği! İki kişi bir araya gelir, sorumlulukları bölüşür, ondan sonra evlenir.quote:
Orijinalden alıntı: Enes Eyibil
Kendimden 2 örnek vereyim
1 . Örnek , kız verirken herşeyi erkek yaparmış
Nişanı sözü, düğünü , eşyayı. Altınları
Altın istiyor. Halep zincir , altından kalb kolye 7 bilezik ( 6 da olur ) x30 Gr diyor
Baktım çok değil 2019 sonunda. Toplam sadece altınlar 60 küsur , eşya kalite olacak ona da yaz 30 minimum
Diğer masraflar da 30
120k yaptı mi yaptı
Kız diyor ben çalışmam ( şuan da 5k alıyor )
Ailem izin vermedi diyor
Güzelce 1 sene çalış. Biz bize borcu ödeyelim sonra birak Dedim.
Olmaz ben çalışmak istemiyorum dedi
O zaman isteklerin makul olacak. Dedim
Burda. Irk katmiyorum. Sen Kürt kızı alıyorsun batmanli alacaksın. Cebinde paran yoksa neden geldin
Neyse ben iptal ettim ayrıldım
Ne. Mi oldu ?
Enes gel senin dediğin gibi yapalım
Olmaz dedim
2 olay ise ev istiyor ev al bana annemin yanından :)
Onu da yolladım
Şuan borç ödeyeceksem kız rahat evde duramaz pjima çekip akşama kadar yatamaz o da ödemek zorunda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oneri için tesekkür ederim hocam. -
Krediyi çekerken kızı kefil göstermeliydi, gösteremeyeceği kızada yanaşmamalıydı.
quote:
Orijinalden alıntı: Leon FR
Bu konuda sizinle aynı fikirdeyim. Hayat müşterekse her şeyde müşterektir, yok öyle düğünü erkek yapar, altın alır palavraları. Hani eşittik diyorsun, gelenektir diyorlar, yok ya! Yemişim öyle eşitliği! İki kişi bir araya gelir, sorumlulukları bölüşür, ondan sonra evlenir.
Alıntıları GösterBöyle dersen erkek ne işe yarıyor diyorlar
Hele şu söze fit oluyorum
Hayat müşterek nasıl yani?
Yeri gelcek yemek , ütü , bulaşık bana kalcak
Borcu ben ödeyeceğim
Lakin hanımefendi babamın evinde prenses dim diyip cepkirecek
-
Oh ne ala dünya! Yok ya?! Öyle saçmalık mı olur?! Erkeğin görevi finansal kölelik mi? Gerekirse ev kredisine bile ortak olacak, yok öyle bizde adettir ayakları. Burada biz erkeklerde de suç var. Omurgasız olunca böyle oluyor! Yeri geldi mi dik durmayı bileceksin. Yapmam diyeceksin! Sırf böyle dedin diye mırın kırın edeceklerse zaten ne o aileden ne de kızdan hayır gelir. Kadın erkek eşit ama düğünü erkek yapar, altını erkek alır, eşyayı erkek dizer, ... Böyle eşitlik olmaz olsun!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Oh ne ala dünya! Yok ya?! Öyle saçmalık mı olur?! Erkeğin görevi finansal kölelik mi? Gerekirse ev kredisine bile ortak olacak, yok öyle bizde adettir ayakları. Burada biz erkeklerde de suç var. Omurgasız olunca böyle oluyor! Yeri geldi mi dik durmayı bileceksin. Yapmam diyeceksin! Sırf böyle dedin diye mırın kırın edeceklerse zaten ne o aileden ne de kızdan hayır gelir. Kadın erkek eşit ama düğünü erkek yapar, altını erkek alır, eşyayı erkek dizer, ... Böyle eşitlik olmaz olsun!Hocam senin gibi düşünen ben sen ve bi kaç kişi daha var azınlığız yani:)) yaf erkeklerin çoğu karı karı diye ölüyor mobilya takımına damanacanaya hallenen adamlar var düşün bunları bi kadın için neler yaparlar:))
herseyi erkek yapar adeti nerden bizim toplumun parçası oldu bilmiyorum yaşlılara bi bak hep erkekler erken ölüyor,stres çocuktu ekonomiydi kadının tribiydi derken kalpten gidiyolar.Evli arkadaşlarıma hep şunu derim 45 ind kalpten gidersiniz
-
quote:
Oh ne ala dünya! Yok ya?! Öyle saçmalık mı olur?! Erkeğin görevi finansal kölelik mi? Gerekirse ev kredisine bile ortak olacak, yok öyle bizde adettir ayakları. Burada biz erkeklerde de suç var. Omurgasız olunca böyle oluyor! Yeri geldi mi dik durmayı bileceksin. Yapmam diyeceksin! Sırf böyle dedin diye mırın kırın edeceklerse zaten ne o aileden ne de kızdan hayır gelir. Kadın erkek eşit ama düğünü erkek yapar, altını erkek alır, eşyayı erkek dizer, ... Böyle eşitlik olmaz olsun!Biz ne kadar yazsak da ailesi karşısında geç hemen teyzemin kızına su kadar altın taktılar vs
Halamın kızı. Parası yok ama süper düğün yaptılar
Vs
Yaş 31. Bu yaş kadar evlenmedim ise sırf bu meseler yüzünden evlenmedim
Eskiden durumlar herkesin belliydi
Ona göre bir şeyler istenildi
-
Rica ederim hocam ordan aldıklarımi zamanla değiştirdim dediğim şu şekilde.
Sarı siteden sattım ilana koyup %70 parasını nerdeyse geri aldım. Benim için çok iyi oldu bence bı bakın inşallah işinizi gorur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X