Şimdi Ara

Evlilik bana iğrenç gelmeye başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
8.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evlilik mi iğrenç geliyor çocuk mu önce ona bir karar ver. sonra da yaşını söyle ona göre konuşalım çünkü bir çok şeyi yaşamamış ergen olduğunu anlamak çok zor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo07.

:))) Babam altıma arabamı aldı, en iyi özel üniversitelerin birinde burssuz okuyorum, bırakta babam dudagımdan öpmemiş olsun ağzımı yememiş olsun, sen istersen git babanla sevişebilirsin

Alıntıları Göster
    Adam sana baba sevgisinden bahsetmiş , sen birşeyler alınmasını sevgi olarak görüyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77BA090AF

Adam sana baba sevgisinden bahsetmiş , sen birşeyler alınmasını sevgi olarak görüyorsun

Alıntıları Göster
    Evet, arabam yoksa, cgüzel bi evde oturmuyorsam, elimde son model teleofnum yoksa yemişim öyle babayıda sevgiyide

• Ailesinden sevgi görmemiş birey hezeyanı.
  • herseyi gec sirf su guven konusu yuzunden bile evlenilmez

• 32 yaşındayım, 3 yaşında bir oğlum var. çocuğumun tabi ki dudağından öpmem fakat istediğim gibi severim, rahatsız olan gözünü kapatabilir. evliliği de çocuğu da herkese tavsiye ederim.
  • İşte bu yüzden okullar şımarık karaktersiz laf söz dinlemez terbiye saygı bilmez öğrencilerle dolu, sizin gibi veliler mokunu yiyerek büyütür ilerde ne mok yer bilinmez, oğlunu dudağından öpenlerden de şüphelenirim içinde ensest veya gey dürtüsü var diye... Seveceksin, koruyacaksın, öğreteceksin ama mokunu çıkarmayacaksın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Büyüyünce olayın vahameti anlaşılıyor ama iş işten geçmiş oluyor.
  • İzmir'in Alsancak tarafında kaldırımda yürüyorum. Kaldırımın yanına park etmiş bit kapısı açık, bir hanımefendi ayakta dikiliyor, adamda arabanın arka koltuğunda birşeyler yapıyor. Yaklaştıkça anladım ki kadın etrafa bakıyor kocasida çocuğun altını değiştiriyor. Ne ara rolleri değiştik. Eşitlik, hayatın müşterek olması bu değil.

Benimse 2 çocuğum var. Hiç böyle sözler sarf etmem. Altını pisletmişse annesi 2dk bile bekletmeden değiştirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

İzmir'in Alsancak tarafında kaldırımda yürüyorum. Kaldırımın yanına park etmiş bit kapısı açık, bir hanımefendi ayakta dikiliyor, adamda arabanın arka koltuğunda birşeyler yapıyor. Yaklaştıkça anladım ki kadın etrafa bakıyor kocasida çocuğun altını değiştiriyor. Ne ara rolleri değiştik. Eşitlik, hayatın müşterek olması bu değil.

Benimse 2 çocuğum var. Hiç böyle sözler sarf etmem. Altını pisletmişse annesi 2dk bile bekletmeden değiştirir.
    Değiştirmişse ne olmuş? neyi eksilmiş?
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Çok doğru yazmışsın.Avrupalılar bir bakışla halleder ama Türklerin çocuğu oteli yıksa ailesi ses etmez.Dünyanın bizden nefret ettiği kadar varız gerçekten.

Geçen yıl otelin içinde market işleten tanıdığın yanına gittiğimde de gördüm ki Türk ve Arap çocukları garsonları ve market çalışanlarını çileden çıkarmış.herkes onlardan nefret ediyordu.Arap çocuğu marketten kovmak zorunda kaldım hatta.Çalıştığım bir yerde patron "Türk müşterilere fazla fiyat söyle ki gelmesinler,gelseler de zararlarını anca kurtarırız "demişti.

• inanlı kullanıcısına yanıt
    Buna rağmen hiçbir baba "bokunu yerim oğlum" da demesin bir zahmet.

• Bunun ergenlikle alakası yok arkadaş haklı avm ye gidiyorum asansör açıldı 5 tane kadın hepsinnşnde beşiğinde kucağında çocuk var önce bunu sormak lazım neden abi o ağlama sesi o gürültü çekilirmi ya

Sen oğlumun kakasını yerim,ağzını öperim diyenlere bakma onlarınki sevgi değil adamlar kafayı sıyırmış inan çocuguna alacağı bezin fiyatını düşünüyordur çoğuda özel sektörde çalışıyor ve 2-3 işte çalışıyorlar bi insan kendine bu zulmu yaparmı 12 yıllık evli bi komşum var boşandılar adam en son lanet okuyordu :))

Sen yap kahveni keyfine bak çocuk yapıp 2 3 işte çalşıp evine bile zor giren insanları düşünme bi insan önce kendine acımalı zaten çocugun olmadan anlamassın sözüyle sana evlenmen için gaz veriyorlar adam çocugunun altını değişirken senin sevgilinle gezip tozmanı hazmedemiyordur.

Nafaka olayı kalksın emin ol evlilik güzeldir diyen erkeklerin %90 ı aynı gece karısını boşar emin ol

• cronaldo07. C kullanıcısına yanıt
    Senin bence bir an önce kapatılman gerek kalbin kararmış. Sanırım dünyadaki en güzel şeylerden birisi çocuk yapmak helede bebekken oh tadından yenmez. ara sıra kalk pc başından nefes al hayat devam ediyor asosyalliğine son ver

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herkes evlenmek ve çocuk yapmak zorunda değil. insanların çoğu kendi benliklerini tanımıyor ki, ayıplanmamak ve yalnız kalmamak için geleneğe göre hareket ediyorlar. evlilerin kamusal alanlarda yaptıkları abartılı davranışlar ise büyük mutsuzluklarını ve yalnızlıklarını maskelemekten ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcan4

Senin bence bir an önce kapatılman gerek kalbin kararmış. Sanırım dünyadaki en güzel şeylerden birisi çocuk yapmak helede bebekken oh tadından yenmez. ara sıra kalk pc başından nefes al hayat devam ediyor asosyalliğine son ver
    Arkadaşlar aranızda psikiyatrist falan var mı, bu dırzo benim asosyal oldugum, nefes almadıgımı, ps başından kalkmadıgımı nerden çıkardı, neye göre bu kararı verdi, nasıl bir ruh hali içinde çok merak ettim

• Bu konseptten soğumak için sebep değil. "Ben çocuk sahibi olunca bunlar gibi olmayayım." demek için bir sebep.

Kalabalığın içinde çocuklarla ilgili ebeveynlerin yaptığı çok mallık görüyorum; ama hiçbir zaman "ya ben de bir gün böyle olursam" demedim.

Aksine, madem daha iyisini yapabileceğini düşünüyorsun, sen çocuk yapmalısın. O çocuğu da bu mallıkları yapmadan büyütmelisin. Senin gibilerinin sayısı artarsa, oransal olarak mallık yapanlar azınlık kalır. Mal olduklarının, çevreye rahatsızlık verdiklerinin, çocuk yetiştirme tarzlarının kötü olduğunun farkına varırlar.

Mallar yüzünden çocuktan soğursan, Çocukları yetiştiren çoğunluk mal olur.

Çocuklar bu ülkenin geleceği olduğu için, bunun yaşanmasını istemeyiz.

----------------------

O yüzden burada ters mantık işler. "Amma çok mal var! Buna bir dur demeliyim! Ben de üremeliyim!" demen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 26 Mart 2019; 11:38:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

İzmir'in Alsancak tarafında kaldırımda yürüyorum. Kaldırımın yanına park etmiş bit kapısı açık, bir hanımefendi ayakta dikiliyor, adamda arabanın arka koltuğunda birşeyler yapıyor. Yaklaştıkça anladım ki kadın etrafa bakıyor kocasida çocuğun altını değiştiriyor. Ne ara rolleri değiştik. Eşitlik, hayatın müşterek olması bu değil.

Birincisi sana ne? İkincisi, bebeğin altını arabada değiştirmek gerekiyorsa muhtemelen ben değiştiririm. Sebebi basit:

Bir hata olur, beceremezsem, arabayı batıran ben olayım. Bir başkası olmasın. Hır çıkmasın. Eşimin arabası da olsa, kendi arabam da olsa, arabada alt değiştirmek bir zorunluluk ise, kendim yapmayı tercih ederim. Etraf kirlenirse, eşim zaten kızmayacaktır. Kirleten de ben olduğum için, kızsam kızsam kendime kızarım.

Eşim aynı konumda olsa, etraf kirlense, aslında eşime kızmamam gerekir. Ama arabanın durumuna üzülüp içimde patlayabilir. Niye sinirimizi stresimizi yükseltelim? Gerek yok. Hayat müşterek.

mlbozkurt şu anda hayatının aydınlanmasını yaşadı. Uzun, sağlıklı, kavgasız, gürültüsüz, stressiz bir evliliğin temeli olan alt sesleri duydu...

------------------------

Bir de başkasının anlık olayına bakıp böyle yorumlar yapmayı da anlamıyorum. Ne biliyon çift hakkında? Belki hatunun beli ağrıyor o sırada? Belki soğuk algınlığı var. Çok yaklaşmak istemiyor? Belki bundan önceki 6 alt değiştirmeyi o yaptı ve adama isyan etti: "Amma öküzsün Ruknettin! İlgilen çocuğunla!" dedi? Belki kadın eşekler gibi çalışmak zorunda kaldı. Hafta boyunca fazla mesai yaptı. Ama şans bu ya, adamın da sakin bir dönemiydi. Kadın yorgun, adam dinç o sırada belki? Ne biliyon oğlum çift hakkında? Hiçbir şey bilmiyon. Cörk cörk ötüyon. Kendi işine baksana? Sana ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 26 Mart 2019; 11:47:29 >

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Komiksin. Arabanın kirlenmesinden bilmem neden bahsetmişsin. Ben o konuda konuşmadım bile. Şuan o kişi senmisin diye düşünmüyor degilim. Çok güzel aydınlattın helal olsun. Senin gibilerin varlığını bir kez daha gördüm.

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Senin hamburger diyen ağzını yerim ben

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.