Şimdi Ara

Evlilik bana iğrenç gelmeye başladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
8.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Onlardan ders alıp ailene cocuguna düzgün davranırsın işte bunda soğuyacak ne var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir evladın olduğunda anlarsın hocam

• ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Oğlumu LGBT ye saygılı ve modern bir biçimde yetiştirdim. Büyük bir ihtimalle kendisi de eşi de bıkıyor. Mesela ne zaman bir haberde birileri LGBT bireylerini hor görseler oğlumla eşi var güçleriyle LGBT üyelerini savunuyor fakat şimdi şöyle de bir durum var. Oğlumu egitebildim ama çevresini değil. Oğlum Doğulu ve çevresinde görüşmek zorunda kaldığı sayısız Doğulu akrabası var. Onlardan biriyle gey sitesinde veya barında karşılaşsam o da çok tepkiyle karşılaşır. İşte o yüzden cinsellik defterini kapattım hocam.

• kaka yemeyi seven babaları savunan var lan oha
  • Ailenden sevgi alamamışsın sevgi=para görmüşsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ailelerin çoğu kompleksli aileler. Ya eşler birbirini aldatıyor, veya evde sürekli kavga ediyorlar. İşin gerçeği bu olunca toplum içinde bu tür maskeler takınıyorlar. Bu kendiliğindne olan bir şey.
  • Çocuğuna tapanlar damlamış konuya. Ben de yıllardır rahatsızım bu durumdan. Kutsal mı lan o çocuklar resmen tapıyolar. Hele yakın çevrem de olunca aile içinde falan cinnet geçiriyorum. Çocuğa hiç bir şey öğretmiyorlar. Bak yemin ediyorum hiç bir b*k öğretmiyorlar. Ay cici kızım ay oğluşum ay benim yavrum sana kurban olurum saçma sapan övgüler. Bide böyle konuşurken ağızlarını eğip sevimlilik yapmaya çalışıyolar çocuğa deli oluyorum. Resmen tapıyolar lan çocuklara. Hele yaşlılar daha fena torunlarına köle oluyolar. Lan tamam torun güzel bir şeydir ama abartmayın anasını satıyım ya neler gördü bu gözler. Çocuklarını tanrı gibi yetiştiriyolar sonra saygısız egoist fırlama nesil yetişiyo. Sonra nerede saygı.
  • İnsanların yaptığı hataları sen, ben veya başka biri yapmak zorunda değil. Beğenmediğimiz, bize mantık dışı gelen şeyleri yapmayız. Mantıklısı, bir hata görüyorsak onu düzeltmeye çalışmak olmalı bence.
  • Kapı açma olayını yanlış anlamış olabilirsin. Ben de hanıma kapıyı açıyorum. Ama centilmenliğimden değil. Çocuk kilidi aktif bebeden sebep içerden açılmıyor bende herkes gibi evladım için ölürüm, ama öyle toplum içinde mıç mıç sevmem. Öyle sululuklardan da hoşlanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla çocuk için ölünmez yaradana bile bu kadar sevgi beslemiyorsunuz çocuk bi bireydir çocuğu sevmek çocuğa saygıyı insanlığı öğretin sevgi dozunda güzeldir dudağını parçalar gibi öpmekle çocuk sevilmez.

Bana nedense özenti geliyor ya herkesin çocuğu var benimde var deli gibi sevmem lazım falan o kadar yapmacıkki çocuğa hiç bi zorluk gösterilmiyorki büyüdüğü zamsn dışardaki hayatı gördüğü zaman bakıyor kimse kakasını yemiyor afallıyor çünkü gerçek hayata hoşgeldi artık

Almanları bu konuda takdir ederim çocukları yere düştüğü zaman gidip elinden tutmuyır çocuk seve seve kendi kalkıyor biz buna vicdansızlık diyoruz demi işte o çocugun tek başına yerden kalkması tüm hayatı boyunca zorlukları aşabileceğini gösteriyor 18 çocuga tapmayın saygı ve sevgiyi öğretin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.