Şimdi Ara

Evlilik bana iğrenç gelmeye başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
8.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reyon konusunda haklısın ama diğerlerini çocuğu olmayan bilemez.
    Kendinden bir parça sevginin tarifi yok normal bir insansa ebeveyni. Ayrıca çocuğu kabız olup bit hafta tuvaletini yapamayınca o altına pisletmesinin ana babaya verdiği rahatlığı anlatması zor.

Çocuğum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Otelde garsonluk yaptım Türk aileler böyle yapıyor genelde. Avrupalıların çocukları kendi başlarına hallediyorlar herşeyi. Arapları ne sen sor ne ben söyliyim.
    Araplar nasıl hocam ?
    Gerçekten merak ettim.

• +1

Rezillik. Baba anne olmaya hazır olmanın yakınından geçemeyen tipler evlenmiş çocuk yapmış da geziyor. Yıllardır düşünüyordum hala bu kafadayım hatta daha da bağlandım bu görüşe: Kesinlikle çocuk sahibi olmayacağım. Yanlışlıkla olsak falan garanti bi çaresine bakarım. Yazık gerçekten. 20’li yaşların erken vakitlerinde çocuk sahibi olup hayatlarını sonlandırıyorlar.

Edit: Buradaki yorumları zaten takma. Yarısı çocuk, diğer yarısı da dediğin gibi o genç yaşta baba olan saçma tiplerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 24 Mart 2019; 11:46:56 >
  • Mağazada etrafı dağıtan çocuğuna karışmayan anneler konusunda haklısın, ama diğer düşüncelerin saçma. Tamam çocuğun üzerine o kadar düşülmemesi lazım, ne yiyeceğiz diye soran çocuğa cevap vermek yerine "senin o ne yiyeceğiz diyen ağzını yerim ben" diye öpmek saçma, ama Türkiyedeki ebeveynlerin çoğu yanlış çocuk yetiştiriyor zaten, pek bi farklılık olmaz yani.
  • O cocuklari analar babalar kendi bilgisi,gorgusu,terbiyesi hudutlarinda yetistirmeye calisiyor.İki organizmada birlikte buyuyor.Sonuc magazalarda ve sosyal yasamda tarif ettiginiz durum ortaya cikiyor.Daha genis olarakta tepeden tirnaga gorgu,bilgi,terbiye ulkede bu sekilde vucut buluyor.

• İki çocuk yapan kendini bişey sanıyor.

• Cocugunu seven baba cocuguna Hamburger yedirmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seversin cocugunu ama yalamazsın insan icinde herkesin cocugu var

• Bence bu tip sorunlu insanların en azından bi hayvan besleyip büyütmesi lazım. Hepiniz internet başında realiteden kopmuşsunuz!

Mermiye kafa atmanın marifet olduğu bu ülkede insanlığınızı bu kadar unutmayın.

O adamın çocuğunu sevdiğinin iki katı ben kedilerimi seviyorum. Sevgiyi kendinize çok görmeyin.
  • sanırım ailenizden sevgi görmediniz zamanında babamla aramız sıfırdı severdi bilirdimde görünüşte birşey yoktu keşke olaydı ama bir babanın bebeğine sevgi göstermesi eziklik değil fakat sizin bu durumu bu kadar dert etmenizin sebebi babanız sanırım burlarda pek takılmam demişiniz isabet olur keşke sizde sevgi görebilseydiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reul

sanırım ailenizden sevgi görmediniz zamanında babamla aramız sıfırdı severdi bilirdimde görünüşte birşey yoktu keşke olaydı ama bir babanın bebeğine sevgi göstermesi eziklik değil fakat sizin bu durumu bu kadar dert etmenizin sebebi babanız sanırım burlarda pek takılmam demişiniz isabet olur keşke sizde sevgi görebilseydiniz
    :))) Babam altıma arabamı aldı, en iyi özel üniversitelerin birinde burssuz okuyorum, bırakta babam dudagımdan öpmemiş olsun ağzımı yememiş olsun, sen istersen git babanla sevişebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo07.

:))) Babam altıma arabamı aldı, en iyi özel üniversitelerin birinde burssuz okuyorum, bırakta babam dudagımdan öpmemiş olsun ağzımı yememiş olsun, sen istersen git babanla sevişebilirsin

Alıntıları Göster
    bahsettiğim şeyler araba para değil siz onları sevgi olarak tanımlıyorsanız bu sizin tercihiniz uslubu bozmaya gerek yok düzgün iletişim kurmayı öğreten olmamış sanırım
  • 7 yıllık evlıyım 6 yasında bır oglum var allaha sukur cok mutluyuz herkese tavsıye ederım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reul

bahsettiğim şeyler araba para değil siz onları sevgi olarak tanımlıyorsanız bu sizin tercihiniz uslubu bozmaya gerek yok düzgün iletişim kurmayı öğreten olmamış sanırım

Alıntıları Göster
    Tamam da dediğin şeyde bi eksikliğimin olması gerekirdi, benim hiç bi eksiğim yok, insanlarla iletişimim iyi, sevgilim var, arkadaşlarım var, babasıyla öpüşen erkeklerin ne fazlası var benden?

• quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

7 yıllık evlıyım 6 yasında bır oglum var allaha sukur cok mutluyuz herkese tavsıye ederım.
    Oglunla öpüşüyor musun

• millet forumda takıla takıla kafayı yedi. mutsuzluktan triggerlanıcak şey yer arıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo07.

Tamam da dediğin şeyde bi eksikliğimin olması gerekirdi, benim hiç bi eksiğim yok, insanlarla iletişimim iyi, sevgilim var, arkadaşlarım var, babasıyla öpüşen erkeklerin ne fazlası var benden?

Alıntıları Göster
    hocam erken yada geç çocuk sahibi olucaksın anlarsın o zaman
  • Evet kismen katiliyorum mesela cocuklar ne yaparsa yapsin bisey demiyen aileler gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Araplar nasıl hocam ?
    Gerçekten merak ettim.

Alıntıları Göster
    Kepaze, gürültülü son derece pis insanlar. Beni afakanlar basıyor arap deyince sen iyisi bunlarla muhattap olmuş olan otel çalışanlarına yüzyüze sor anlatırlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.