Evlenmeden nasıl olacak ki ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evlilik ne güzel bir şey(henüz evlenmedim( (2. sayfa)
-
-
Bende 1.77 yim hem boydan hem tipten kaybediyorum bu yüzdende hiç sevgilim olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzülme hocam belki de bizim için hayırlısı budur. Hem bu devirde evlenip sorumluluğa girmicez. Belki de allahın sevgili kullarıyız. Soran olursa kısmet olmadı deriz.
-
Forumda niye bu kadar her şeye zırlayan annesinin şehzadesi kişiler var anlamıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evlendikten sonra ortalama haftada kaç oluyor?
-
Hemen karaları bağlamayın hocam blackpill felsefesinden çıkın böyle hayat geçmez
Bu ülkenin bazı gerçekleri bunlar hocam. 40 yaşında hiç sevgilisi olmamış insanlar var.
-
Ailenin bulduğu ile tanış hocam annem bana bugün birini buldu fakat hoşlandığım bir kız olduğu için istemedim
Bizimkilerde çok iş yok hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 31 Temmuz 2024; 20:53:37 > -
Ben bu devrin evlilik devri olduğuna inanmıyorum bu yüzden 31 yaşında bekarım. Kadınlar doyumsuz, sosyal medyada birbirleriyle yarış halindeler. Çok tuaf bir devir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X