Şimdi Ara

Evlilik ne güzel bir şey(henüz evlenmedim(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evlilik hayallerimi süslüyor evlenince her şeyin çok güzel olacağını hayal ediyorum.Beni her akşam kapıda karşılayan bir eşim olacak, birlikte yemek yiyecek çay içicez sohbet edicez,tek yatmayacağım düzenli bir cinsel hayatım olacak beraber dışarda ele ele gezeceğiz daha neler neler hayal ediyorum, evlilik gerçekten çok güzel bir şey mi yoksa ulaşılamaz olduğu için mi benim hayallerim i süslüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evlenmeden de bunlara sahip olabilirsin basit şeyler.

Bir ilişkide Önemli olan sadakattir, güvendir ve karşılıklı saygıdır.

• evet doğru, bir de kayınpederin kalburüstü ise harika bir şey. ah salak kafam ah. https://forum.donanimhaber.com/ailesi-zengin-kiz-arkadasimi-da-kacirdim-artik-yasamamin-bi-anlami-var-mi--158996750

• Evlilik, bir ilişkinin toplumdaki meşrulaşmış halidir. Bahsettiğin bu güzel şeyler evlilikle değil evlendiğin kişiyle alakalı bir durum.

• Sen evlenmek için masraflara bir başla da göreyim erkekliğini.

Hiçbir şey istemeyen,düğün istemeyen kız varsa evlen.Aksi taktirde 1-2 milyon lira içeri girip sonrasında nafaka kaynağı olabilirsin.

• TEHET kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Zaten 1-2 milyon verebilecek bir kazancım yok anca karnımı doyuruyorum.Benimki sadece bir hayal zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amaç cinselliklse fazla heveslenmeyin, kadının düzenli baş ağrıları olur...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Evliyken ortalama ayda kaç defa olunuyor?

• Kassady kullanıcısına yanıt
    Ay çok geniş bir zaman dilimi. Hafta bazında sorgulamak lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sizoluk var mı hocam

• Evlenince her şey mükemmel olmayacak öyle sandığın gibi eşin kapıda karşılamaz anca kızın olursa o karşılar (oğul da karşılamıyo test edildi onaylandı) kimse evliliği çocuk oyuncağı sanmasın Allah herkese kafa dengi bir eş nasip etsin eğer karşınızdaki anlayışsız biri ise katil olabilir ya da intihara kadar gidebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tantuniii -- 31 Temmuz 2024; 16:31:30 >
  • Hemen negatif yorum döşemeyin.

Yalnızlıktan iyidir.

• 27 yaşındayım hiç sevgilim olmadı artık evlilikte hayal oldu. Tr kızlarıda kezban zaten. Bu yaştan sonrada zor artık.

• StallionTR S kullanıcısına yanıt

Bende 26 yaşına gireceğim hiç sevgilim olmadı tipsisiz o yüzden sanırım

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Aslında benim boyum kısa ama kızlar ne kadar yakışıklı olsan da boya çok bakıyor bence. Yani 1.80 altı olan adamın işi zor. 1.74 üm

• Kardeş seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ve istisnalar kaideyi bozmaz ama diğer saydıkların hariç asla düzenli bir cinsel hayatın olmuyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.