erkeler böyle düşkün oldukça kadınlarda bu kozu sonuna kadar kullanır. erkek yada kadın önce onurlu ve dürüst olacak. Cinsellik yada birliktelik uğruna herşeyi kabul eden kim olursa sonuçlarına katlanmak zorunda kalır. |
EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (817. sayfa)
-
-
Kumarı hiç sevmem ama dediğiniz gibi bir kumarmış ve o kumar hayatımı mahvetti çocuklar olmasa çok sorun değil ama onları düşünmek daha yıpratıyor insanı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmiş olsun. bende kumarı sevmem, oynamam.
Ama evlilik kumarı farklı, her insan bu kumarı oynamak istiyor. bazıları aile baskısı, bazıları çevre baskısı bazıları da cinsel dürtüleri sebebiyle. düşük bir kesimde gerçekten severek evleniyor.
çocuk olunca ayrılık daha da zor olmalı, yaşları küçük mü?
hele de karşınızda anlayışı kıt, ben merkezci bir bayan varsa zorluklar nirvana yapar.
-
Hocam yanlış. Anlamayın ben bekar adamım bana düşmez ama az çok kadınları tanıyorum, herşeyi unutsanız mesela güzel romantik bi gece hazırlasanız hediye alsanız, herşey yoluna girmez mi?quote:
Orijinalden alıntı: uninvited75Kumarı hiç sevmem ama dediğiniz gibi bir kumarmış ve o kumar hayatımı mahvetti çocuklar olmasa çok sorun değil ama onları düşünmek daha yıpratıyor insanı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 kızım var 12 ve 14 yaşlarında
Sadece ben diyen biri
Narsist özelikleri gösteriyor
Şükretmek diye birşey yok herşeyin en iyisini hakkettiğini düşünüyor.
Girmez hocam
Kardeşi arayıp son çare bir aile terapistine gitseniz dedi
Çok zor dedim ama yine de denemedi demesinler diye kabul ettim ama dediği şey ben dönemem sen ne yapman gerektiğini bilirsin gibisinden laflar etti
Yani gidip yalvarmamı bekliyor
Bende istiyorsan biner uçağa gelirsin dedim
Yani olmayacak
Karşısındakini robot gibi görüyor istediği yapılmalı para yoktan anlamaz git bul bana ne der böyle bir insanla nasıl anlaşılır ki
Yani bedeni gelişmiş kötü bir çocuk
İstediği olmazsa vay halinize
Yani siz diyorsunuz bunları görünce neden evleneyim diye
Bunda söylediğiniz tüm olumsuzluklar var
Düşününce nefretten başka bir his gelmiyor içimden ona karşı
Çocuklar için üzgünüm çünkü onları da hiç önemsemiyor
Zaten öyle olsa benim yanıma gönderip bakmamı istemezdi
Annelik duygusu da zayıf.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Burda evli erkeklere bakıyorum, çoğu fedakarlık yapan ve karısı tarafından ezilen adamlar, en büyük zaafınız çocuğum olmadan yaşayamam ve yalnızlık korkusu, eşlerinize bakıyorum daha gözü karalar.
Ne kaybedeceksiniz madem öyle sizde gezin tozun, karı kızla beraber olun bu dünya fedakarlık yapıp karşılık görenlerin dünyası değil abi erkeksin ya peynir ekmekle de hayatta kalırsın,.
Yediğim darbelerden şunu anladım açık vermeyin abi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haklısın ama çocuklara bakmıyor
O yüzden benin yanımda olacaklar
Dediğin gibi takılmak o yüzden zor olacak.
Allah analı babalı büyütsün. şansları, bahtları açık olsun. Allah iyi iyi insanlarla karşılaştırsın.
sizin evlilik hayatınızı karatıyor, kangren olmuş bir organ gibi. çocuklarınız o kadar küçük sayılmaz, durumu geçte olsa kabulleneceklerdir. Evlilik kadar boşanmak da normal görülmeli. Eğer bir ilişki de sorunlar ciddi boyutlara çıktıysa, evliliği kurtarmak için çaba harcamak nafile olacaktır. özellikle kendinize, daha fazla hasar vermeden noktayı koymanız gerekir. Eğer en ufak bir ışık,bir umut var ise güzel kızlarınızın hatırına mücadele etmelisiniz. Şayet akıntıya kürek çekiyorsanız, çabalarınız karşılıksız kalıyor ise bir an evvel yollarınızı ayırmalısınız.
bir yuvayı kurmak için maddi ve manevi fedakarlıklar yapılır, tavizler verilir. fazlasıyla emek verilir.
Yuvayı yıkmak ise çok kolay olur, ben de evliliğimde çok gitgel yaşadım ama iki taraf da bu evliliği yürütmek için fedakarlık yapınca, sağlam temele dayalı ilişki kolay bozulmuyor.
Allah hakkınız da hayırlısını nasip etsin.
-
Teşekkürler iyi dilekleriniz için
Evet kızlarım için katlandım bugüne kadar ama bundan sonrası olmayacak belli malesef
Kişilik bozukluğu düzelmez
Dediğiniz gibi Allah herşeyin hayırlısını versin.
manitası olanlar ve evliler!!! size bi farkındalık videosu bırakıyorum. köprüden önce son çıkış da olabilir, yıllar sonra "demek bundanmış" da olabilir. Bu arada konu kadın-erkek ayrımı yapmıyor.
international pressyoutubeBir Narsistin Anatomisi Bir narsist sizi koltuk değneği gibi kullanır‼️ Ancak bunları yaparsanız ilişkiyi sürdürebilirsiniz‼️ Bir narsistin en sevmediği şey eleştiridir‼️ Onu delirtmek istiyorsanız eleştirin‼️ Kayınvalidenizle asla dertleşmeyin‼️ Kaybeden siz olursunuz‼️ Erkekler yüzünden kadınlarda, gece baş ağrısı sendromu var‼️ Cinsellik iki kişilik bir terapidir‼️ Bir narsistle beraberseniz kanınızı emmeden rahatlamaz‼️ Ancak‼️ Bunları Yaparsanız Başarabilirsiniz‼️ Geceleri, Erkekler yüzünden, kadınlarda baş ağrısı sendromu yaygınlaştı‼️ Dr. Ferhat Aslan Davranış Bilimleri Uzmanı Programa konuk olan Dr. Ferhat Aslan Davranış Bilimleri Uzmanı #narsizm #internationalpress #ipn #kültürsanat #HayataDairÖneriler #sabah #depresyon #psikiyatri #kişiselgelişim #MutluİlişkilerinSırrı #psikiyatrist kişisel gelişim kanalları #narsizm #öfke #DrFerhatAslan #ferhataslan ipn narsist ebeveyn kişilik bozukluğu narsizm ve sadizm narsizm ve öfkehttps://www.youtube.com/watch?v=36cTqF-gtBg&t=2530s -
O genelde yıllar sonra anlaşılıyor malesef
Önceki davranışlarına bakınca ne kadar uyumlu biri olduğunu düşünüyorsunuz ama maske düşünce tam tersi olduğuna inanması bile zor oluyor.
İst.’da bazı radyolarda (2 farklı radyo da denk geldi, radyo isimlerini hatırlamıyorum yoldaydım o sırada pop müzik çalanlar..), mikrofonun arkasından konuşan tipitipler evlenmeden beraber aynı evde yaşayan kadın ve erkeği güzelleyici cümleler kurup övdüler bu durumu. Radyo programcıları da denetlenmeli. Bunlar ahlaksızlığı bu kadar kolay övememeli özellikle de halka açık. Bunlara göre düğün, nikah, kız isteme vs formalite. Direk evliymiş gibi beraber aynı evde yaşamak çok normal. Hiçbir sorumlulukları yok tabii. Bu tipitipler birde yayın yapıyorlar radyoda. Bunların acilen denetlenmesi ve gerekirse daha ahlaki kimselerin yerlerine getirilmesi lazım. Arkaya kahkaha efekti koyup benim milletimi zehirleyemezsiniz ahlaksızlar.
çok saçma "özgür" bir dönemdeyiz. çok eşliliği ballandırıp,nedense sadece cinsel ilişki sırasında, ama çok eşli olup eski kafalı olanları yargılarlar.
-
Çok eşlilik mok eşlilik bunlar bizim kültürümüze örfümüze ters. Aileyi bitiren dinamitleyen de bir etken.
Mesele, alenen milleti ahlaksızlığa sevk etmek ve bunu normal göstermek. Dinlenme oranlarını arttıracak diye benim milletimin örfünü adetini yok sayamaz. Bir millet kendi kültürünü korumazsa, kültürünü koruyan diğer milletlerin arasında yok olur gider.
Bir kadın ve bir erkeğin aynı evde yaşamasının gerektirdikleri bellidir. Bunları yapmaya -sorumluluk almaya- maçası yemeyen kendini kurnaz sanan ve sonra da bir mendil misali karşı cinsi (genellikle kadını) kaybetmek isteyen arsızlar sayesinde toplumumuz çürüyor. Burda en çok mağdur olan taraf kadın maalesef. Alenen akrabası olmayan bir kadınla evli olmadığı halde aynı evde beraber yaşamayı ve evliymiş gibi her türlü haltı yapmayı öven; bizden değildir, bizim kültürümüzde bunlar yoktur. Bunlar devşirme borazanlarını çalıyorlar radyoda. Toplumumuzu çürütmek ve nihayetinde yok etmek dertleri. Kanserli hücre bu ahlaksızlar. Kanseri radyodan yayma amacı güdüyorlar. Aile ve sosyal politikalar bakanlığı, mutlaka; bu radyoları ve radyocuları denetlemeli.
-
Aile kavramı bitti sayılır
Şimdi de cinsiyetsizleştirme projesi var küresel anlamda
Senin dediğin denetimi yaparlarsa özgürlük diye linç edilirler
O yüzden bunların daha fazlasını medyada göreceğiz malesef.
Türkiye’de ki doğum oranları; eğer varoluşsal bir tehditse ve felaketse, bu çoktan bir milli güvenlik meselesi olmuştur. Haliyle böyleleri radyolarda tv’lerde aile kavramını yok edici cümleler kurup topluma kötü örnek oluyorlarsa bunların da ciddiye alınarak üstüne gidilmesi gerekir. Gidilmezse de daha da şiddetlenerek artar. Farkında olarak yada olmayarak geleceğimizi karartıyorlar. Aile daima güçlendirilmeli ve özendirilmelidir. Cinsiyetsizlik, bireysellik ve evlilik dışı beraberlik (zina) övücü yayınlar yapmak yasaklanmalı suç kategorisine alınmalı. Hatta hepsinden önce zina tekrar suç sayılmalı..
dediklerinizin tamamının altına imza atmakla beraber üzücü bir gerçeği daha söylemek istiyorum.ancak şu hususta yanlışsınız.boşanmalar ve aile birliğinin bozulması hususuna bugün erkekler değil kadınların suçları öncelik ediyor.
bugün tvlerde kadınların en çok izlediği dizileri açın ,hepsinin ana konusu kim kim ile beraber belli değil.
evli bir erkeğin eşi instagram kullanıyorsa açın bakın mesaj geçmişini 1 tane yabancı adamdan mesaj bulamazsınız.
kendiniz bir kadın fotosu koyarak kadın ismi ile bir instagram hesabı açın ve görün 1 haftada ne mesajlar geliyor.demek ki eşiniz sizi aldatıyor.ben böyle düşünüyorum.aldatmak sadece cinsellik ile olmaz.eşinizden,karşı cins ile olan birşeyi gizliyorsanız o da aldatmadır.o eşlere gelen mesajda ki adamın profiline hiç mi girip bakmadığını düşünüyorsunuz?
eskiden kadınlarımız yabancı bir adam ile yolda birbirini çevirip konuşup tanışamazdı.
bugün gelinen noktada karpuz seçer gibi kadınlar erkek profillerinden kendine uygununu arıyor.
tüm bunlarda bilinçli bir projenin sonucu diye düşünüyorum.ülkemizde özellikle boşanmaların bu kadar artması kesinlikle normal değil.
sosyal medya,diziler,radyolar; hep bilinç altını işleyen bir sorun oldu bu dönemde.
-
Zina suç sayılmalı tekrar. Çekince ve korku unsuru yok edildi zinayı suç olmaktan çıkardıkları gün. Yasaları devreden çıkarıp vicdanı devreye aldılar. Bu da isteğe bağlı olunca haliyle zayıf karakterliler olumsuz etkileniyorlar. Sosyal medya denilen yerlerde şeytanlar cirit atıyor. Sosyal medya (instagram, facebook vs) hiçbir zaman bir zorunluluk olmadı ve olmamalı da. Seven insan ailesine değer veren insan zaten kullanmaz. Kullanırsa da telefon şifresini mutlaka vermeli. ‘Ya; Senden, Ailemizden önemli mi?’ der, siler hem hesabı hem uygulamayı. Bomboş şeyler. Amerikalı ve israillilere bedava istihbarat vermekten başka bir işe yaradığı yok.
- Bilgi mi almak istiyorsun?
Aç forumları, aç google’ı, aç yz’yi, aç wikipedia’yı sor öğren.
- Sesli mi konuşmak istiyorsun?
Telefon hattın ne güne duruyor. Ara VoLTE üzerinden. Aç HD SES’i de.
- Görüntülü mü konuşmak istiyorsun?
Aç facetime’ı, aç 3g-4g üzerinden görüntülü görüşme özelliğini.
- Yazışmak mı istiyorsun?
SMS var? imessage var?
Sorun nedir? Sosyal medya kanalizasyonunu herkes kullanmak zorunda mı? Tabiki değil.
Bu facebook’ta instagram’da whatsapp’ta çok kolay aldatılıyor işte cezbeden bu aslında. Açarsın dm’leri herkese bulursun bir şerefsiz yazışır konuşur fotoğraf gönderirsin. Sonra da sağa sola kaydırır sil der siler her yerden kaybedersin. Hesap soranda olmaz. Haram tatlı geliyor karakteri zayıf ahlaksızlara. Zina da suç değilmiş zaten der. Her türlü pisliği ahlaksızlığı yapar. Sorun sosyal medyanın kayıt tutmaması, zinaya giden yollara çok kolay ulaşmayı sağlaması ve hiçbir sınırın olmaması. Gizlilik diye sundukları göz boyayıcı ıvır zıvırlar.
Zina tekrar suç sayılmalı. Toplumumuzda birbirimize olan güven yeniden tesis edilmeli. Aile gibi birbirine en güvenmesi gereken insanların arasına dahi nifak sokuyor sosyal medya denilen kanalizasyonlar. Böyle giderse giderek yaşlanacak nüfusumuz. Doğum oranları varoluşsal felaketi işaret ediyor. Yıkım demek bu da. Kulaklarını gözlerini dillerini kapayanlar da uzun vadede bunun ceremesini çekecekler.
Özgürlük mözgürlük değildir zina. Hiçkimse de zırlamasın. Uçkur peşinde koşan hayatta hiçbir yegane amacı olmayan ahlaksızlardır bunu savunanlar da. Senin eşin çocuğun yeğenin akraban yok mu. Aynısını onun içinde düşünseler ne düşünürsün.. Öyleyse adam olacaksın sınırları çizilmiş özgürlüğü yaşayacaksın.
-
‘Profilinden Atatürk resmi eksik olmayan kardeşim; zinanın yasaklanması 1926 yılında gerçekleşmiştir.
Atatürk zinayı toplumsal çürümeye neden olacağı için sosyolojik nedenlerle yasaklatmıştır. Zina, 1926 tarihli Türk Ceza Kanunu’nda (440 ve 441. madde) suç olarak tanımlanmıştır.’
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X