9 senedir nafaka ödüyorum. Nafaka mağdurlar whatsapp grubumuz var. bugün 21.00 gibi twiter etkiliğimizde olacak.(her çarşamba) Gruptan ve yasalardan örnekler verecek olursam.
|
EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (835. sayfa)
-
-
Sonrasında kadin cinayeti hocam dimi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam içim daraldı okurken vallahi bekarım halime şükür ediyorum... Bende benim çok derdim var derdim ama boşanan adamın derdinin yanında çerez gibi kalır... Neyse ki Allaha şükür 42 yaşında bekarım böyle dertlerim sıkıntılarım yok... Allah evli olan erkeklere yardım etsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahg şen... Şincik şen dion ki bu rus, 20 bin gaymelik kira için anana haber salıyo emme düzenli olarak arvupaya uçmasını da biliyo.. Şincik okları bu rustan şana çevirelim.. fakir garibanın tekisin, fatura az gelsin diye haftada 1 duj alıp, geceleri bilem lambaları kapatıp tv ışığında yaşıyosun. tüm bunlara rağmen yılbaşına yakın danmarkaya uçtun, martta da şan firanşişkoya uçacaksın, kiran da 20 bin gayme oldu... yani bu bakımdan rus ile eşitsin... ve rus için " bu nassı iş böyne" diye düşündüğün şu vaziyetin ta kendisini kendin yaşıyon... senin gibiler için; " tencere dibin gara, şeninki bende gara" diye bir atasözü vardır....
-
Çocuğun var ise anne görüştürmüyor, cocuğu göstermek için nafakadan fazla para istiyor.
Tam Türk aklı.
-
Evet
Ayrıca nafaka kesilmemesi içinde elinden geleni yapıyorlar
- SSK sız işlerde veya maaşını çok düşük göstererek çalışırlar.
- Evlenmeden evli gibi hayat sürerler verdiğin nafakayı sevgilisi ile yer gezerler.
- Nafaka iyi ise çalışmaya gerek duymazlar ömür boyu emeklilik nede olsa.
- Her sene nafaka artırım davası acarlar hep yetmez cünkü, erkek karşı tarafın avukat parasınıda öder artan nafaka farkınıda öder.
- Nafakayı biraz geciktirirsen hemen icraya verip maaşına icra talep ederler ve icra masraflarınıda sen ödersin.
- Evlenmediklerinden ana-babası öldü ise onların maaşlarınıda ekstra alırlar bekar kadın sonucta. Çalışmadan erkenden daha iyi yaşarlar.
- Aldıkları nafaka hiç bir banka kurum haciz-icraya veremez cünkü nakafa haciz edilemez.
- Depremde bile depremzedelere haciz-icralar borclar silinmiş veya durdurulmuştur fakat nafaka hacizi ve icrasi hiçbir zaman silinmez durudurlmaz.
Bir imza ile bir gün evili kalsan bile erkeğin ömrü maffedilir, işinden olur, yeniden evlenemez, yeni kadın nafaka eskisine ödemek istemez.
-
Benim bizzat yaşağdım olayı anlatıyım.
Boşanma davasıda tedbir nafakası cıktı(toplu ödeme), tebligat perşembe-cuma günü avukatıma ulaştı.
Hafta sonu EFT talimatı verdim pazartesi sabah 8.30 da hesabına yattı(o zaman EFT Fast yok veya limit cok düşük).
Benim maaşıma pazartesi icraya vermiş saat 10 gibi.
Bende ödediğim için icraya itiraz ederek icrayı durdurdum.
Sonra o dava açti icra itirazının durdurulmasının iptal davası(icra hukuk davası) gerekcesi "neden bana haber vermeden nafakayı yatırırsın."
Bu dava 4 sene sürdü, avukatım beleşe baktı 4 sene sonra haklı olduğum cıktı davayı kazandım ve benim avukatın parasını ödemek zorunda kaldı.
Boşanmak husumettir, iki taraflı düşmanlık ve arada nafaka bağı var ayrıca kadına verilen cok büyük pozitif ayrımcılıklar mevcut karşı taraf bunu cok iyi kullanıyor.
-
Vallahi uzun uzun yazmaya gerek yok,örneğe gerek yok,evlenen bi erkek neden evlenir halen çözemedim,
Evlenmeyin abi gezin tozun zaten hayat zor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X