Şimdi Ara

EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (832. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.649
Cevap
399
Favori
963.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
401 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok teşekkürler

• ONY86 kullanıcısına yanıt

Zararın neresinden dönersek dönelim kârdır.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

2016da düğün müğün eşyalar, bir kaçı hariç, bana maaliyeti 30k olmuştu sanırım. şuan bir gelinlik 50k. geleneklere uyarak evlenmek çok ciddi bir yük olmaya başladı.

• ONY86 kullanıcısına yanıt

2021de ben de altınlar dahil 100k kadar ödemiştim toplamda hocam. Şu dönemde 100 gr altın sadece 300K. Sonra millet niye evlenmiyor? Evlenmez tabii.

• aslında en çok evlenmeme sebebi maddiyat bundan dolayı evlenmiyorlar.maddiyat olsa çok büyük kitle evlenir.

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt

İnsanımız büyük oranda maddi sıkıntı çekse de, orta direk haline gelip maddi sıkıntısı normal seviyeye indiğinde, aslında bir birlerini az tanıdıklarını görecekler. Bahsettiğim dinlediği müzik felan değil. İnsanların dünyaya bakışı, olaylar olmadan bilinemiyor. Çoğunluğun haysiyetsizlik olarak algıladığı durumları normal karşılayanlar da var. İşte bu bkış açısı farklılığı durumu insana acayip koyuyor.

• birçok insan maddi yetersizlikten evlenemiyor doğrudur, bende ise durum biraz tersi. biriyle tanışınca ev barktan bahsetmeye korkuyorum, param için evlenip sonra madafakalanmaktan çekiniyorum.

ben 40'lı yaşlara geldim ve biriyle tanışıp evlenmem 2-3 yıl sürer diye düşünüyorum ancak bana kız bulanlar 3-5 ayda beni paketlemek istiyorlar. o yüzden aracıyla tanıştığım kızları aşırı beğenmediysem hızlıca şutluyorum. elimiz yüzümüz pek mataf değil, cebime görede mütevazi giyiniyorum haliyle dışarda kimse bakmıyor zaten ama birinin aracı olup tanıştırdığı kızlar muhtemelen önden tüyo alıyorlar çünkü beklediğimden fazla ilgili oluyorlar  

• Mobbing,saçma sapan tutanaklardan dolayı işten çıkarıldım,tazminat için dava açacam

Şu an evli olsaydım ne zorda olurdum ya özelde çalışıp evlenen adama helal olsun allahtan kirada değilim
  • Freakk F kullanıcısına yanıt

doğru haklısın 3 kağıtçı bayanlarda var.bu yüzden bu kanunların değişmesi lazım.buda bir engel evlenmeye.insanlar güvenemiyor.

ben mesela tanıştığım kızlara evim olduğu halde kirada yaşayıcaz diyordum. bekarken

• quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

doğru haklısın 3 kağıtçı bayanlarda var.bu yüzden bu kanunların değişmesi lazım.buda bir engel evlenmeye.insanlar güvenemiyor.

ben mesela tanıştığım kızlara evim olduğu halde kirada yaşayıcaz diyordum. bekarken

Benimde ev kira değil öylemi yapmak lazım acaba :) sende evlilik gelişme varmı hocsm
  • Catcheee C kullanıcısına yanıt

samimi söylüyorum bence evlenme .iyi bir kız çıksada evlenme kıza yazık olur.

çünkü çabuk parlıyorsun.evlilik yürütemezsin.iyi bir kız çıkar karşına boşa yakma kızı.samimi olarak söylüyorum evlenme.boşver.

sayısını unuttuğum sevgililerden sonra severek ve huyunuda sevdiğim sevgili eşimle evlendim.42 de evlendim 10 ay sonra bebeğimiz oldu maşallah.çok şükür gayet iyi ve mutluyum.

• quote:

sayısını unuttuğum sevgililerden sonra severek ve huyunuda sevdiğim sevgili eşimle evlendim.42 de evlendim 10 ay sonra bebeğimiz oldu maşallah.çok şükür gayet iyi ve mutluyum.

Benim yaş 40 insan alışıyor ,bu yaştan sonra ne ben severim ne beni biri sever diye düşünüyorum,mantık görücüde Bana içten masum gelmiyo ya

sayıları azalsada iyi kızlar var.tamamen şans işi .şansda lazım bunun için.iyi olanları erken yaşta kapıyorlar yaş ilerledikçe iyi olanlar azalıyor.bundan sonra iş şansa dönüşüyor.

• quote:

sayıları azalsada iyi kızlar var.tamamen şans işi .şansda lazım bunun için.iyi olanları erken yaşta kapıyorlar yaş ilerledikçe iyi olanlar azalıyor.bundan sonra iş şansa dönüşüyor.

Boşanmış değeri bilinmemiş kadınlar oluyor genelde ,yada görücü gibi oluyor yada Tinder :))

hiç evlenmemiş iyi kızlarda oluyor erken yaşta kapıyorlar.kalan iyi kızların sayısıda azalıyor otomatik olarak bundan sonrası tamamen şanş işi.bence senin evlenmemen daha iyi olur çünkü yürütemezsin iyi bir kız cıksada karşına .zaten sende istekli değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 3 Ocak 2025; 9:33:53 >
  • quote:

hiç evlenmemiş iyi kızlarda oluyor erken yaşta kapıyorlar.kalan iyi kızların sayısıda azalıyor otomatik olarak bundan sonrası tamamen şanş işi.bence senin evlenmemen daha iyi olur çünkü yürütemezsin iyi bir kız cıksada karşına .zaten sende istekli değilsin.

Niyeki iş hayatımı bu yürümesin :)

konuşmalarından 100 km den belli.insan zarrafı olmuş biri ticaretle uğraşan biri olarak bunu net söylüyorum. 

• quote:

konuşmalarından 100 km den belli.insan zarrafı olmuş biri ticaretle uğraşan biri olarak bunu net söylüyorum. 

Ne iş yapıyorsun en güzel iş kendi işin .sen nasıl nerde tanıştın ya netten mi
  • 
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.