< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (830. sayfa)
-
-
köle satın almaya giderken çarpılan insanlar. daha önce de bu tarz konular olmuştu.
-
Şunları ciddiye almayın. Bikaç kişi var sürekli bekarlığı övüp evli olanların hayatlarının çok kötü olduğunu savunan. Çünkü öyle olduğunu düşünürse mutlu olacak kendince tırnaklarını kemiriyolar evlenemedim hiçbir kız bana yüz vermiyo yaşımızda kemala erdi para pul yok demiyoda bekarken mutluyum yok tinderdan kız düşürüyom bilmemne diye atıp tutuyolar. Sağ elini düşürürsün anca tinder dan Tanıdığım bi abide böyleydi yaşı 45di evli olanları sürekli kötülerdi bekarlık iyi derdi sonra buna zar zor bi kuz buldular hemen atladı evlendi şimdi gayet mutlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 13 Aralık 2024; 17:7:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşlanıyoruz! - 2040 yılında Türkiye’de yaş ortalaması 40 olacakmış
https://forum.donanimhaber.com/yaslaniyoruz-2040-yilinda-turkiye-de-yas-ortalamasi-40-olacakmis--160242193
Çevremde evleneli birkaç sene olmuş insanlar bile çocuk yapmıyor. Normal bence nüfusun yaşlanması.
-
:)))))quote:
Orijinalden alıntı: Dark TerritoryŞunları ciddiye almayın. Bikaç kişi var sürekli bekarlığı övüp evli olanların hayatlarının çok kötü olduğunu savunan. Çünkü öyle olduğunu düşünürse mutlu olacak kendince tırnaklarını kemiriyolar evlenemedim hiçbir kız bana yüz vermiyo yaşımızda kemala erdi para pul yok demiyoda bekarken mutluyum yok tinderdan kız düşürüyom bilmemne diye atıp tutuyolar. Sağ elini düşürürsün anca tinder dan Tanıdığım bi abide böyleydi yaşı 45di evli olanları sürekli kötülerdi bekarlık iyi derdi sonra buna zar zor bi kuz buldular hemen atladı evlendi şimdi gayet mutlu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bir kaç sene az. Ben 8 sene sonra yaptım çocuğu. Hoş bşzde hastalık durumu vardı. Günümüz işçi kesimi bir kaç sene bekleyerek, maddi olarak rahatladığında çocuk yapması iyi olacaktır. Bebekten kısamıyorsun. Sen bşr tabak yemekle günü geçirirsib ama o 2 saatte bir beslenecek.
Evlenmek marifet mi ya? Evlenememek diye birşey yok. Tanıdığım bir sürü kadın var hepsi bataklık gibi bunlardan birini alıpta ne yapacağım? Masrafa, sıkıntısına değmez.
Ayrıca 40 yaşına kadar yalnız olmaya alışmış biri bir kadınla evlenip buna nasıl alışacak? Bazı insanlar vardır evlenmek ister ama mesela ben hiç öyle hayal kurmadım. Takılmak ayrı evlenmek ayrı. Onun sorumluluğunu almak, aynı evde yaşamak herkese göre değil. Ben mesela aynı evde 3-4 gün biriyle kalsam sıkılırım evliysem git diyemem ki.
Yani burada evlenmeyenleri isteyipte evlenemiyor gibi görmeyin.
-
Beyler
Evlenmek gercekten ciddi bir konu, herkes evleniyor baskı var evde arkadaşta özenti vs öylesine evleneyim demeyin.
Ben boşandım, 5 sene sürdü dava. Nafaka ödüyorum.
-
Kesinlikle doğru vallaha daha dün düşündüm abi bi ömür aynı evdesin,yaşıyorsun,ben sıkılırım ağa kendi özel dünyam ,hayatım var her gün her gün aynı kişi,aynı muhabbetler,quote:
Orijinalden alıntı: Vanished ManEvlenmek marifet mi ya? Evlenememek diye birşey yok. Tanıdığım bir sürü kadın var hepsi bataklık gibi bunlardan birini alıpta ne yapacağım? Masrafa, sıkıntısına değmez.
Ayrıca 40 yaşına kadar yalnız olmaya alışmış biri bir kadınla evlenip buna nasıl alışacak? Bazı insanlar vardır evlenmek ister ama mesela ben hiç öyle hayal kurmadım. Takılmak ayrı evlenmek ayrı. Onun sorumluluğunu almak, aynı evde yaşamak herkese göre değil. Ben mesela aynı evde 3-4 gün biriyle kalsam sıkılırım evliysem git diyemem ki.
Yani burada evlenmeyenleri isteyipte evlenemiyor gibi görmeyin.
O kadar giden paraya yazık bende 40 ım ,şimdi ahtapot gibi yapışan bi kadını ne yapayım yok mantığı yok evlenmenin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ülkenin yarısından çoğu özel sektörde çalışıyor,yarısı kirada yaşıyor abi kimsenin işi garanti değil ,adam gidip evleniyo helal olsun bu nasıl bi gözükaralık:)
Toplum çok ilginç ben evim var diyiyorum abi o zamsn evlen diyorlar neden evleneyim :) Türk ailelerinde yazık o kadar yılllerca olan birikimi saçma sapan bi evliliğe bi kadına yatırıyorlar .
Ve evleniyorum kadına verdiğim hersey onun oluyo ne alaka ,ben böyle çok mutluyum yok işte kimse bakmıyormuş ondan evlenemiyorum diyende var .Abi siz evlenin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evlenince neden bilmiyorum bekâr gezerken bakmayacak kızlar yürümeye başlıyor neden bilmiyorum ama kızlarda evli olgun erkek fetişi var sanırım
Milletin ahlaksizligi hocam ,şu donemde herkes herkese yuruyor bu ne lan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende öyle düşünüyorum gerçekten ve şuan evli erkek kadın herkesin yedekte birisi var takıldığı ama sadece açık ilişki Türkiye de yokmuş gibi yapıyoruz oysa yıllar sonra ortaya çıkıyor böyle gerçekler
FRANSA
Fransa’da çocuk sahibi ailelere yönelik yardımlar geniş kapsamlıdır ve çocuk başına yapılan ödemeler, vergiden muafiyetler, ücretsiz eğitim ve sağlık gibi teşvikleri içerir.
1. Aylık Çocuk Yardımı (Allocations Familiales)
Ödeme Süresi: Aylık (çocuk 20 yaşına gelene kadar)
Miktar:
• 1. Çocuk için: Tek çocuk için genelde ödeme yapılmaz.
• 2. Çocuk için: Aylık yaklaşık 132 Euro.
• 3. Çocuk için: Aylık 301 Euro.
• 4. ve Sonraki Çocuklar için: Her ek çocuk için 169 Euro daha eklenir.
Bu ödemeler, hanehalkının toplam gelirine göre de değişebilir, düşük gelirli ailelere ek ödemeler yapılabilir.
2. Doğum Yardımı (Prime à la Naissance)
Ödeme Süresi: Tek Seferlik
Miktar: 1.000 ila 2.000 Euro arasında (gelir düzeyine göre değişir).
Bu ödeme, çocuk doğmadan önceki 7. aydan itibaren başvuru yapılabilen bir yardımdır.
3. Vergi İndirimi (Quotient Familial)
Ödeme Süresi: Yıllık (vergiden düşülür)
Miktar:
• Her çocuk için belirli vergi indirimi sağlanır. Çocuk başına 1 tam hisse eklenir ve bu, ailenin vergi oranını düşürür.
• İkinci çocuktan sonra daha yüksek vergi indirimleri sunulur. Büyük ailelere avantajlı vergi muafiyetleri tanınır.
Vergi sistemi, çocuk sayısına göre ailelerin vergi yükünü hafifletir.
4. Doğum İzni (Congé Maternité)
Ödeme Süresi: 16 hafta (çocuk sayısına göre uzayabilir)
Miktar: Maaşın %100’ü.
• İlk iki çocuk için: 16 hafta doğum izni
• Üçüncü ve sonraki çocuklar için: 26 hafta
Ebeveynlerden biri, doğum izni sırasında maaşını tam alır. Bu süre, çocuğun doğumdan önceki 6 hafta ve doğumdan sonraki 10 haftayı kapsar.
5. Eğitim ve Sağlık Hizmetleri
Ödeme Süresi: Sürekli
• Eğitim: Kamu okulları ücretsizdir.
• Sağlık Hizmetleri: Çocuklar için temel sağlık hizmetleri devlet tarafından karşılanır.
Fransa’da çocukların eğitim masrafları devlet tarafından karşılanır, aynı zamanda sağlık hizmetleri de çocuklar için ücretsiz ya da çok düşük ücretlidir.
6. Kira Yardımı
Ödeme Süresi: Aylık (ailelerin gelir durumuna göre)
Miktar: 200 Euro ile 400 Euro arasında değişir.
Düşük gelirli ailelere, çocuk sahibi olduklarında kira yardımı yapılır ve ailelerin konut masrafları hafifletilir.
7. Sosyal Yardımlar (RSA - Revenu de Solidarité Active)
Ödeme Süresi: Aylık (gelir durumu dikkate alınarak)
Miktar: Gelire bağlı olarak, 1 veya 2 çocuk sahibi ailelere aylık 500 Euro civarında sosyal yardım sağlanır. Çocuk sayısına ve gelire göre bu miktar artabilir.
Fransa, ailelerin maddi yükünü hafifletmek ve çocuk sahibi olmayı teşvik etmek için geniş bir sosyal yardım ağına sahiptir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Profilinden Atatürk resmi eksik olmayan kardeşim; zinanın yasaklanması 1926 yılında gerçekleşmiştir.
Atatürk, zinayı toplumsal çürümeye neden olacağı için sosyolojik nedenlerle yasaklatmıştır. Zina, 1926 tarihli Türk Ceza Kanunu’nda (440 ve 441. madde) suç olarak tanımlanmıştır.
afedersiniz adamda bi kaka var diye düşünüyorlar. bunun yanında yasak ilişki cazibesi olabilir. normali kesmiyor artık.
-
kız mantığı birbiri ile rekabete girmeye yönelik olduğu için. seni başkasının elinden kopartıp almak kıza haz veren birşey. kadın fantezisi denebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bu maddi durumlarla evlenemeyecek gençler.büyük çoğunluğu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X