Şimdi Ara

EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (833. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.649
Cevap
399
Favori
963.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
401 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
Giriş

çok şükür kendi işim.ortak arkadaş gurubunda.arkadaşımın arkadaşıydı.

• Bunları gördükten sonra boşa çabaladığımı düşünmeye başladım. Çocuğu bunlar yapsın.!!

22.104₺ maaş alan asgari ücretli, 1 çocuk için 1 aylık kreş ücreti olan 15.000₺ parayı dahi denkleştiremezken ülkenin kaymağını yiyenler çocuğu yapsın. Müstehaktır doğum oranlarımızın düşmesi ve nüfusumuzun kendini yenileyemeyecek seviyeye gelmesi. Savaşacak, çalışacak insan bulursunuz! Nüfusumuzun yaş ortalaması 40 olacak 15 sene sonra, memurları kaymak tabaka yapıp halka hakkını vermeyerek refahı halkla paylaşmayarak gizli gizli ülkemin sonunu getiriyorsunuz. Yazıklar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu asgari ücrette nasıl evlenip,geçiniyorlar aklım almıyo ,dün 2 mühendis arkadaşla bunu konuştuk hesap kitap yaptık çözemedik ,ben bekarım tek çocuğum,evim kira değil işte. Çıktım ve kara kara düşünüyorum,

Ülkenin yarısı asgari ücrete çalışıyor ,abi nasıl evleniyorsunuz,ev masrafı,araba varsa onun masrafı ,çocuk,kadının masrafı nasıl yaşayabiliyorlar aklım almıyo ben tekim zorlanıyorum.

Halen evlilik diyen varsa deli raporu alsın,yalnız olmuyayım evde nefes olsun diye evleniyo zaten bizim erkekler ,kadın için sorun yok erkek eve bakacak,nasıl yaşıyorsunuz.

Özel sektörde yarın işsiz kalsa çoğu ne yapacak ben çözemedim valla herkeste evleniyo düğün salonlarında yer yok diyeyim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Catcheee C kullanıcısına yanıt

Hakaret amaçlı yazmıyorum ancak cevap cahillik.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Asgari ücretli adam yaşarken ölmüş adamdır bırak çocuk yapmayı ev kirası olmuş 15-20.000 TL kendisini dahi geçindiremez.

Bunların bu sistemi gençleri bitirdi okumayana hayat yok kural bu okuyanlar kral.

İş güvencesi yok yarın işsiz kaldığında iyice perişan olur.

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Katılıyorum özel sektörde iş güvencesi yok devamlı eleman alıp çıkarıyorlar insanların gelecekleri ile oyun oynuyorlar devlet'te demiyor ki hayırdır patron neden devamlı eleman alıp çıkarıyorsun.

• Maalesef en çok asgari ücretli olanlar evlenip çocuk yapıyorlar bizim şirkette bakıyorum beyaz yakalar ya tek çocuk yada hiç çocuk düşünmüyorlar ama güvenlik temizlik çaycı abiler ablalar üç dört çocukları var

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Ülkem de ülkem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhurbaşkanımız; 2025 senesini Aile yılı ilan etti. Yıl boyunca aile yapımızın korunması, güçlendirilmesi ve gelecek nesiller sağlam bir miras olarak aktarılması için kapsamlı çalışmalar yürütüleceğini de açıkladı. 1,51 seviyesine düşen doğurganlık oranımızın alarm verdiğini ve bunun Türkiye açısından varoluşsal bir tehdit olduğunu da ekleyerek, güçlü toplumun güçlü aile ile mümkün olacağını söyledi. Lgbt'ye karşı da savaşacaklarını özellikle belirtti.

• 
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.