Şimdi Ara

EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (819. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.689
Cevap
399
Favori
965.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
401 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

günaydın herkese

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Direkt annesinin üstüne alırsa bir şey olmaz hocam ama kendi üstüne alıp annesine devrederse o zaman mal kaçırma davası açabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kamikaze23 K kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi düşünüyorum hocam. Yalnız şöyle birşey olabilir mi mesela, arkadaş annesinin IBAN hesabına banka yoluyla evin parasını yollasa (FAST/EFT) ve arkadaşın annesi evi alsa. Sonra da arkadaşın eşi gidip bu paranın evlilik birliği içerisinde kazanılan para olduğunu ileri sürerek arkadaşa mal kaçırma davası açıp para trafiğinin izinin sürülmesi için dava açsa kabul görür mü hakim tarafından? Sadece bir düşünce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Valla hocam aynısını biz yaşadık babam olacak herif bütün malı mülkü gitmiş bir sürü kişinin üstüne yapmış biz bunu avukata sorduğumuzda bize kendi üstünden devretmediyse kara aleyhimize sonuçlanır demişti fakat oturduğumuz ev bize kalmıştı(halamın kocasının üstüneydi) ondan direkt bize geçti galiba bu kararı mahkeme vermedi IBAN konusuna gelince hocam bana göre ibandan para atıp açıklamaya borç 1. Taksit falan yazsa kimse bir şey diyemez bana göre ama yinede bir hukukçuya sormak gerekir

• Mark Selby kullanıcısına yanıt

bi tanıdık da evlendi o da böyle diyor. yoksa o tanıdık siz misiniz?

• Mark Selby kullanıcısına yanıt

Ne yaşadınız hocam bir ayda asla diyorsunuz?

• Evliliği çocuk oyuncağı sanan tipler zaten mümkünse evlenmesin evlilik sorumluluk aidiyet ve saygı gerektiren bir kurum eşimle sosyal medyadan tanıştım 6 sene tanıma süreci derken 2020 yılında evlendik tabiki yeri geldi ayrıldık kavga ettik şu an bile ediyoruz edilecekte zaten yoksa evliliğin hiç bir anlamı olmazdı ben iyiki evlenmişim sorumluluk sahibi olmuşum diyorum iyi ki eve gittiğimde beni dört gözle bekleyen bir oğlum var.Sözün özü evlilik bence bir nimet Allah herkesin karşısına iyi insan çıkarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: cato16

Ne yaşadınız hocam bir ayda asla diyorsunuz?

Aslında ilk aylar en güzel dönemler. Bende merak ettim.

• Bir bardak süt için evde inek beslenmez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tantuniii

Evliliği çocuk oyuncağı sanan tipler zaten mümkünse evlenmesin evlilik sorumluluk aidiyet ve saygı gerektiren bir kurum eşimle sosyal medyadan tanıştım 6 sene tanıma süreci derken 2020 yılında evlendik tabiki yeri geldi ayrıldık kavga ettik şu an bile ediyoruz edilecekte zaten yoksa evliliğin hiç bir anlamı olmazdı ben iyiki evlenmişim sorumluluk sahibi olmuşum diyorum iyi ki eve gittiğimde beni dört gözle bekleyen bir oğlum var.Sözün özü evlilik bence bir nimet Allah herkesin karşısına iyi insan çıkarsın

Yo çocuk oyuncağı, çoluk çocuk evleniyo zaten :)) sorumluluk derken her sorumluluk erkekte zaten, trip çek, hep mutlu et, hediye al, küsse gönlünü al kadın ne yapıyo, temizliği robot, yemeği fırın yapıyo :))

Tamam seversen güzel, karakterli bi kadın seni mutlu eder o kadınlar zaten evlendi gitti, geriye çerezin en altındaki ezilmiş leblebiler kaldı.

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Aynen erkeğin görevi kadını mutlu etmek gibi bir kural varmış gibi bir durum yaratıyorlar

Sanki erkekler robot

Herşey karşılıklı olmalı ama yok malesef

Erkekle kadının rolleri değişince ortaya çıkan tabloda bu.

• abi siz kötü insanlara denk geldiniz diye tüm kadınlar böyle olacak diye bir kaide yok baya baya evliliği öcü olarak gösteriyosunuz ben iyi ki diyorum mesela hatta bu hayattaki tüm şansımı eşimle tanışma ihtimalim olan 1 milyonda 1 denk gelmemizle harcamış olduğumu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tantuniii

abi siz kötü insanlara denk geldiniz diye tüm kadınlar böyle olacak diye bir kaide yok baya baya evliliği öcü olarak gösteriyosunuz ben iyi ki diyorum mesela hatta bu hayattaki tüm şansımı eşimle tanışma ihtimalim olan 1 milyonda 1 denk gelmemizle harcamış olduğumu düşünüyorum

Hocam nerden tanıştınız mahsuru yoksa

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

2014 yılında connected2.me uygulamasında hocam

• Arkadaşlar negatif pozitif durumu söz konusu maalesef mesela benim birçok arkadaşım var it serseri adamlar bunlar ama eşleri gerçekten melek gibi kadınlar hem evinde on numara beş yıldız ev hanımı hemde çalışıyor eve destek oluyorlar diğer yandan kocaları ise zorba küfürbaz şiddet eğilimli yani eskilerin bir sözü var alime zalim zalime alim denk gelirmiş derler

• 15 eylülde nikahım var.Nişanlımla 3 seneden beri tanışıyoruz.Kiralık eve çıkalı bir ay oluyor.O kadar mutlu o kadar huzurluyum ki.Akrabalardan neden nefret ettiğimi bir kez daha anlamış oldum.

Nişanlımla aynı kafalardayız sadecr hobilerde hariç.O misafirleri sevmiyor.Aynı şekilde bende misafirleri sevmiyorum.Eeee zaten antinatalistim evlenecek olduğum kızda öyle.Hiç çocuk sesine gelemiyoruz ikimizde sırf yaşlanınca bana baksın diye bu kurtlar sofrasına çocuğu tek başına atmak istemiyoruz.

Elbette çocuk sahibi olmayı ikimizde isterdik.Ama ona mutlu bir hayat sunabileceğimiz bir imkan yok.Hem maddi durumumuz çok iyi olsa bile yine çocuk yapma konusunda düşünürdük.Dünyanın çivisi çıktı.

• siz daha yenisiniz çok değil 1-2 yıla kalmaz çocuk isteyeceksiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xaerk kullanıcısına yanıt

gençlikten yetişkinliğe geçince çocuk yapma fikirleriniz değişir ancak bu kesinlikle yapalım demek değil. geçmiş/hayırlı olsun. iş yeri hemşiremiz evlenmeden önce bi terapiste gidip test vb yaptırmışlar. bilseydim ben de yaptırırdım.

• Antalya'da evlenen bi çift üç gün sonra boşandı

• Bu konuya yazacağım aklımın ucundan geçmezdi
    Dört yıllık evliliğim bir hiç uğruna bitiyor eşimle aramda sıfır sıkıntı var aileme saygısızlık yapıyordu bunu bile içim kanaya kanaya kabul ettim dedim benimle iyi ol başka bir şey istemiyorum yedirdim içirdim giydirdim gezdirdim bacağını ameliyat ettirdim gözünü çizdirdim tüm ihtiyaçlarını gördüm ben Istanbulu seviyorum dedi çekti gitti 😂 Şimdi telefonlara çıkmıyor anlaşmalı boşanma için konuşmuyor avukat tutmuş 70000 dolar mehir altınları 5k nafaka istiyor donuma kadar alacak mahkeme çocuk yok görücü usulü evlenmiştik ha bi de formasyon eğitimi için okuttum hanımefendiyi 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.