Şimdi Ara

EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (821. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.689
Cevap
399
Favori
965.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
401 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende ayrılma arefesindeyim. Merak ettim çocuk falan var mıydı. Borderline falan mıydı eski eşiniz. Benimkide 1 aylına gidip düşünücem felan dedi rızam olmadan ama sonucu belli. Benim eşim rızam olmadan 40 günlüne gidiyorsa o evlilik bitmiştir die bakarım. Siz gene gel diye ılımlı yaklaşmıssınız.

Ben hep kendimi kritik ettim hala da ediom. Bazen gereksizce mi özeleştiri yapıyorum diorum.

Modern zamanın kadını çok arzulu oluyor. Yani isteklerinin sınırı sizi aşıyor. Bundan kastım maddi değil. Manevi.

Erkek biliyorsunuz yanlız doğar yanlız ölür . Kadın o yanlızlığa bir gün dayanamaz. Ama hayatın içinde beni niyetin ilgilendirmez sonuç ilgilendirir diyor kadın.

Ben bin pişmanım evlendiğime. Yeri geldikçe herkesede bunu söyliyip uyarıyorum.

Bi erkeğin evliliğine dinamitin en büyüğünü erkeğin anası babası koyar bunu bilerek ilişki yaşamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 31 Ağustos 2024; 19:43:45 >
  • Xaerk kullanıcısına yanıt

Yani hayırlıı olsun size. Lakin her evlenen erkek sizin yazdıklarınızı yaşıyor. Mutlu anlaştığı bir kadınla evlenio kimse sevmediğiyle evlenmez. Mevzu evlendikten sonra.

Bide şunu yüzde yüz bilin, evlendiniz kadınla 10 senede flört etseniz tanıyamazsınız. Aynı yatağı aynı evi paylaşmadan, geriisi hikayedir.

• Bu sölediniz sığ düşünce. Boşanmayan kağıt üstünde evli olan o çatının altında yıllarını harcayan bi sürü çift var iki kelimeyi yan yana getirmeyen. Zerre ortak noktaları olmayan.

Bu jenerasyonu geç, önceki jenerasyonun evlilik nedir haberi yok, sorsan bin tane nasihat verir ben böle fedakarlık yaptım die. 

Bu toplum cahil. Karısıyla yaptığı kavgayı bile normalleştirmiş. Yüzü gülmüo ama sorsan evli. Akşamları iki kelime sohbet edemezler. Milyonda bir çıkar böle presentabl çiiftler. Yok ben görmedim. Erkek kadın çoğu korkak cesaret edemio ayrılmaya , bi sürü bankada parası olan var , üç buçuk atıo boşanmıo mallar nolur die. Böle kepaze bi ilişkiyi yıllarca sürdürüo. Geçicen o sabırsızlar ayrılıolar lafını.

• Evlenmek yerine uzun süreli içinde cinsellikde olan ilişkiler kurun. Sonra kucanızda tonla çözmeniz gereken şeyler çıkar. Rutin iyidir. Değişim sancılı olur sıkıntılı olur. Memleketin sabahı belli değil sabahı.

• Mark Selby kullanıcısına yanıt

Evlilik içindeki münasebet dışarı çıkarsa sorun tepeyken dağ olur. Zaten dinazorların genç bireylere paradan başka verebileceği ne olabilir ki. Gölge etmesinler yeter.

Ekmek 10 lira ben çalışmam demek iyi cesaretmiş.

• haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    Cocuk yoksa bitir sakin duzelir deme aman sakinn

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Bende ayrılma arefesindeyim. Merak ettim çocuk falan var mıydı. Borderline falan mıydı eski eşiniz. Benimkide 1 aylına gidip düşünücem felan dedi rızam olmadan ama sonucu belli. Benim eşim rızam olmadan 40 günlüne gidiyorsa o evlilik bitmiştir die bakarım. Siz gene gel diye ılımlı yaklaşmıssınız.

Ben hep kendimi kritik ettim hala da ediom. Bazen gereksizce mi özeleştiri yapıyorum diorum.

Modern zamanın kadını çok arzulu oluyor. Yani isteklerinin sınırı sizi aşıyor. Bundan kastım maddi değil. Manevi.

Erkek biliyorsunuz yanlız doğar yanlız ölür . Kadın o yanlızlığa bir gün dayanamaz. Ama hayatın içinde beni niyetin ilgilendirmez sonuç ilgilendirir diyor kadın.

Ben bin pişmanım evlendiğime. Yeri geldikçe herkesede bunu söyliyip uyarıyorum.

Bi erkeğin evliliğine dinamitin en büyüğünü erkeğin anası babası koyar bunu bilerek ilişki yaşamak lazım.

Çocuk yok hocam çocuk olsa zehir olurdu süreç benim için bizim telefonlarımızı açmadığı için teyzesine söylemişti babam anlaşmalı olsun süreç sizi yıpratır diye avukatı aradı üçüncü kişileri sokmayın araya öyle istiyorlar dedi ha öyle mi dedim nafaka yok tazminat yok evden bir kürdan dahi alamaz mehirini de 24 ay eşit taksitlerle öderim işine geliyorsa yoksa istediği şartlarda istediği davayı açabilir evi terkeden kendisi dedim iletmiş teklifimi bugün babası babamı aradı niye böyle yapıyo tehdit ediyo falan diye ya herro ya merro dediğimi söylemiş yani bende avukata dedim bizi uyardınız üçüncü kişileri araya sokmayın diye niye babası babamı arıyor dedim haklısınız haftaiçi konuşalım dedi

Ekleme:Düzelecek bir şey yok zaten talağını verdim kendisi benim için Özgür bir vatandaş resmi nikah illaki düşer benim aslında burdaki acı tecrübeyi yaşamış arkadaşlardan hakime duruşma günü nasıl konuşmalıyız ben karımı seviyorum boşanmak istemiyorum dedik ağladık sızladık düzelecek dedik danışman atayın destek alalım vs vs dedik birinci duruşmayı atlattık ikinciye rapor aldık katılamadık zaten kafadan bir sene gitti hakime şunu nasıl söyleyeceğiz nasıl bir üslup kullanmak lazım evi terk eden kendisi boşanmak isteyen kendisi madem boşanmak istiyor makul olmayan karşılayamayacağım taleplerinden vazgeçsin madem demek yanlış mı olur nasıl konuşmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 31 Ağustos 2024; 21:10:29 >

Karşı tarafın avukatı varsa, ve anlaşma yoksa, yapcağı ilk şeyi söliyim. Sizin yaln yanlış hatanızı bulup elle tutulur , mahkeme önünde herkesin kabul edeceği gerçekliğe büründürür. Bu aşamadan sonra maddi talepleri sıralamaya başlar. Bide böle işiniz gücünüz belli olan biriyseniz bu parayı tahsil eder.

Aile mahkemelerinde bidefa kadın bi adım önde bşlar maalesefki. Hakim kadını mğdur olarak görür. Siz bunu çürütmekle uraşırsınız. İştirak nafakası isterse ömür boyu ödemek zorunda kalırsınız.

Boşanma tek taraflı işlemdir. İki kişinin istemesi gerekli değil. Hakim sizin boşanmanızı reddetmek zorunda değil siz istemediniz die. Ki zaten bu şartlarda bu insanla aynı çatı altında devaö etmenin faydası ne. Rasyonel olmk lzım. Çok zor ama böle. Bilmiyorum kaç senelik evlisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avukat şov izleyeceğiz yani duruşmada çünkü bana isnat edebilecekleri hiçbir kusur yok hakimi ikna edecekler duman olup gidecez

• Sorsan kimse peygamberlerin sünnetlerini yerine getirmez ama mehir olayı olınca herkes dindar oluyo neden çünkü para var :)

Ben evlenecem kendi paramla ev altın alıp onu bi kadınla paylaşacam ve hayatım zehir olacak, erkeğe neden hşçbişey yok? Valla hiç bi kadın zor durumda değil, siz hiç bankta ölen kadın gördünüzmü ama ben erkek gördüm.

Çevremde çok kadın var valla hepsi mutlu, erkekler hep borç ödüyo, kadın bi kere psikolojik olarak asla yalnız kalmaz istediği an erkek bulur, isterse uzaylıya benzesin, kadının borcumu var iki cilve yapar birine ödetir kim bilecek.

Kadınların hangi hususta hayatı zor anlamadım, çalışmadan ömür boyu yatıyor, ben yalnız yaşıyorum evimin kadınlığınıda yapıyorum valla hiçte zor değil çok rahat, ev kadınlığı zor diyerek erkeği daha çok çalıştırıyolar :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Catcheee C kullanıcısına yanıt

Walla meclisin çounluğu erkek. Yasalarıda onlar çıkarıo. Mahkemelerde o 600 tane göbek kaşıyan adama göre davranıo.

Erkeklerin muhatabı o beleşçi tayfadır. Futbol takımı tutar gibi gdip oy vermeyin o zaman. Tanrıyı sattıkları için milyonların oyunu alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 1 Eylül 2024; 12:33:7 >

Karımı çok seviyorum, asla boşanmak istemiyorum deneyi unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Bu sölediniz sığ düşünce. Boşanmayan kağıt üstünde evli olan o çatının altında yıllarını harcayan bi sürü çift var iki kelimeyi yan yana getirmeyen. Zerre ortak noktaları olmayan.

Bu jenerasyonu geç, önceki jenerasyonun evlilik nedir haberi yok, sorsan bin tane nasihat verir ben böle fedakarlık yaptım die. 

Bu toplum cahil. Karısıyla yaptığı kavgayı bile normalleştirmiş. Yüzü gülmüo ama sorsan evli. Akşamları iki kelime sohbet edemezler. Milyonda bir çıkar böle presentabl çiiftler. Yok ben görmedim. Erkek kadın çoğu korkak cesaret edemio ayrılmaya , bi sürü bankada parası olan var , üç buçuk atıo boşanmıo mallar nolur die. Böle kepaze bi ilişkiyi yıllarca sürdürüo. Geçicen o sabırsızlar ayrılıolar lafını.

Valla kalbimi okudun, direkt beraber vakit geçirebileceğin, cinsellik yaşayacağın ilişki güzel hatta vallahi en akıllısını fuckbody olanlar yapıyo amaç o zaten.

Yaf adamın anası ağlamış karı bi dk susmuyo abi bakma evlilik iyidir diyiyo, evli adamlar artık o kadar ezilmeye alışmışki bunlar doğal geliyo su içmek, yemek yemek gibi.

İnan fırsat sun ülkenin ℅95 ı boşanır, yaf bi kadınla tanıştım 2 ay oluyo aga her dakika nerdesin nerdesin, görüntülü arıyo tamammı evdeyım uzanmışım bana bişeylermi çeviriyon diyiyo, yolun açık ola dedim yolladım.

Hep derim bu benim sözüm, erkek yalnızlıktan korktuğu sürece o tasma çıkmaz, Rabbim yar ve yardımcıları olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

işin ucunda para varsa her türlü hadis ayet açıklama artık her neyse bulunur inanılır. o konuda hiç sıkıntı yok. ama aynı hocanın "kocanın onayı olmadan cennete giremezsin" açıklaması yalandır.

• Bugün işyerinde bebeler var ,muhabbet açıldı işte evlilik iyidir,yok ailen ölse kim sana bakacak,dedim siz evlenin ,nedir bu yalnızlık korkusu ve 5 kişiydik, farklı düşünen tek kişi benim.

Toplum baskısının kralı gelsin ben savunurum kendimi ve kararlarım nettir ,özellikle bu yeni neslin evlenme modası nedir anlamadım ,yok olumlu düşün,yok evlen nedir ya bu saçma sapan mod.benim hayatım ya bu.

• Mark Selby kullanıcısına yanıt

Altınlarınızı vermek için annesine soruyorsa burada senin büyük eksikliğin var.

• Güzel hafta başları herkese

Aynı bende aynı kafadayım, 9 sene evli kaldım boşanalı baya oldu, çocuklar 20 yaşında 23 yaşında takmış evliliğe, birde bunlar çoğu kız, sırf instagramda görmemişlik yapmak (paylaşım ve beğenme almak için), instagram evlilikleri yapıyorlar, yemin ederim sıyırmışlar, gerçek hayat tokat gibi gelince ilk yapacakları iş boşanmak olacak. Yapmayın etmeyin, kendi hayatını kurmadan başkasının hayatıyla birlikte kendinize yakmayın. Artık zor evlilik, ben bile bu haldeyken düşünüyorum ama hemen vazgeçiyorum, hayatta düğün müğün yapmam, defolsun gitsinler, 30 yaşına gelmeden düzeninizi kurmadan evlenmeyin uyarımdır :)

Selametle

Selamlar, güzel haftalar dilerim sanada.

Teşekkürler iyi niyetin için

• Aile kurumunu yozlaştıran sosyal medya’ya dair uygulanması gereken yasal tedbirler;
    1. Engellenenlerin sadece numarası gözükmeli; isim, fotoğraf gibi verilere engelleyen engelli listesinden ulaşamamalı bunlar kullanıcıya gösterilmemeli.

2. Engellenen sosyal medya kullanıcılarıyla bağlantılı olabilecek tüm hesaplar ve numaralar da kullanıcıya sormadan otomatik olarak engellenmeli.

3. Sosyal medya uygulamalarında veri silme kısıtlaması olmalı. Kayıtların hemen silinmesini önleyen kısıtlamalar getirilmelidir. Örneğin arama kayıtlarının minimum 3 yıl, mesajların 2 yıl silinmesi yasaklanmalı.

3.a.(alternatif) Sosyal Medya uygulamalarında yapılan tüm iletişim (yazılı, sesli, mesajlı, görüntülü) merkezi kayıt kuruluşuna anında aktarılmalı ve orada saklanmalı. Sosyal medya kullanıcısı mesajları fotoğrafları arama kayıtlarını vb. kendi telefonundan silse dahi bu uygulamalar vasıtasıyla yaptığı tüm iletişim merkezi kayıt kuruluşunda kalmaya devam etmeli.

4. Adına ‘anlık’ denilen ve bir kere gösterilip kaybolan fotoğraf özellikleri yasaklanmalıdır.

5. Sosyal medyada anonim hesap açılmasını zorlaştıran tedbirler alınmalıdır.

6. Gerçek kimlikle hesap açılması zorunlu kılınmalıdır.

7. Sosyal medyadaki reklamlar denetlenmeli ve Aile değerlerimize aykırı reklamlar yasaklanmalıdır.

8. Zararlı içerikleri raporlama daha kolay ve takip edilebilir şeffaf hale getirilmelidir.

9. Zararlı içerikleri otomatik olarak tespit eden teknolojiler (yapay zeka) kullanılmalıdır.

10. Sosyal medyada aile dostu içeriklerin teşvik edilmesi sağlanmalıdır.

11. Sosyal medya platformları zararlı içeriklerin yayılmasından yasal olarak sorumlu tutulmalıdır.

12. Siber zorbalığa karşı güçlü hukuki ve teknik önlemler alınmalıdır.

13. Sosyal medya platformları, kullanıcıların güvenliğinden doğrudan sorumlu tutulmalıdır.

14. Sosyal medyada zararlı davranışları tespit eden analiz araçları ve anında önleme gibi tedbirler alınmalıdır.

15. Sosyal medyada Ailelerin zararlı içerikleri filtrelemesine olanak tanıyan içerik filtreleme özellikleri zorunlu olarak sunulmalıdır.

16. Sosyal medya uygulamalarında; aramaların, mesajların sessize alınma özelliği yasaklanmalıdır. Örneğin whatsapp’tan veya instagramdan biriyle konuşmalarınızın bildiriminin telefona düşmesini engellemek yani mesajı yada aramayı sessize almak yasaklanmalıdır. Bildirim telefonun ekranına düşecek fakat isterseniz sesi yine çıkmayacak. Mesele bir aramanın, konuşmanın (mesajın) bildiriminin telefonun ekranına düşmesinin sağlanması. Mesajı yada aramayı sessize almak tamamen yasaklanmalıdır Türkiye’deki sosyal medya uygulamalarında. Böylece gizli saklı iş çevirenlerin foyası ortaya çıkar anında. Sosyal medya üzerinden aldatmalar azalır.
    .
    .
    .

• 
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.