Milli eğitimimiz bu konuda revize edilse sorun daha sağlam çözülür. ve tabiki kendine yetişkin diyen insanlar. insanların içinde var bu cevher. eline fırsat geçince kullanıyorlar. benim 2 yıldır bakmadığım mesajım varmış feybukta. 2 yıl hiç girmemişim. |
EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (822. sayfa)
-
-
nafaka tazminat altın falan filan hepsi iptal edilsin.yüzde 80 i düzelir evliliklerin.bu kanunları çıkarmak 1 gün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 12 Eylül 2024; 11:21:1 > -
Bunlar küreselcilerin talepleri degilmi ?
Cindeki gibi halki tamamen kontrol etme metodlari ?
Asla desteklemem bunlari.
-
Biz anlaştık eşyalar bana kaldı ama napacam kime satacam bilmiyorum spotçu çağırsan bin lira vereyim diyecek İkinci ele koysan kimsede o kadar para yok varmı bunu nakite çevirmenin bir yolu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günaydın yiğitler
Günaydın. Ülkede o kadar çok olay var ki, gündemde hangisi öne çıkacak acaba diye düşünür olduk.
-
mystiery_ arkadaşımız fişlemeyi keşfediyor. Tebrikler, yarın gel akp genel merkezinde işe başla.
Bu maddeleri onlara sun
Sosyal medyaya kimlikle kayıt okunacakmış . Beğenmiyorsan kullanmazsın. Instagram'ı beğenmiyorum kullanmıyorum mesela.
Aktif hesabım dahi yok , Facebook ha keza.
Çarpılmayın arkadaşım. Her kuyruk sallayana Eflak &Bogdan , yanına da 12 adaları veriyorsunuz ondan sonra forum köşelerini ağlama duvarına çevirip saçma sapan şeyler talep ediyorsunuz.
Kadın koynuna gireyim de ne olursa olsun derseniz oturur dert sahibi olursunuz.
Her devrin konjonktürel koşulları vardır. Uyum sağlayamıyorsaniz kabahati yasaklarda değil kendinizde arayın. Zaten memlekette veri sızıntısı olmayan kurum kalmamış,herkesi anadan üryan yapma derdindesiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 20 Eylül 2024; 18:8:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet düğüne nasip bulmak için gidiyor. Düğünler yasaklansa aşırı mutlu olurum. İmkanı olan yabancı biriyle evlensin. Ama boşanması aşırı zor olur o da dezavantajı
-
Son dönemlerde bi kez düğüne gittim oda yakın arkadaştı ,yorgunlukltan başka bişey değil vallahi nasip fln umrumda değil olmuyorsa yalnız yaşamaya devamquote:
Orijinalden alıntı: SkylinedMillet düğüne nasip bulmak için gidiyor. Düğünler yasaklansa aşırı mutlu olurum. İmkanı olan yabancı biriyle evlensin. Ama boşanması aşırı zor olur o da dezavantajı
Saklayacak hiçbir şeyi olmayanın, korkacak hiçbir şeyi yoktur.
Listede yazdıklarım tamamen kendi düşünce ve isteklerimdir. Bugün çok medeni sanılan avrupa birliği dahi sohbet uygulamalarındaki mesajlara erişmek ve illegal herhangi bir sohbeti tanımlamak için yasa çıkartmaya çalışıyor. Tabii bunlardan haberiniz yok. Eskisi gibi her türlü kötülük suç işlensin aileler yıkılsın aldatmalar artsın ama kaynağı veya sebebi bulunamasın kanıtlar yok edilsin dünyası son bulacak çok yakında.
patrick breyerNew EU push for chat control: Will messenger services be blocked in Europe?https://www.patrick-breyer.de/en/new-eu-push-for-chat-control-will-messenger-services-be-blocked-in-europe/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
cok yanlis bir bakis acisi, hem de cok
-
duygusal olarak çözemiyorsan, mantıksal olarak çözeceksin. maalesef tek çıkar yok bu.
-
Letgo ve sahibindene ilan açın. Yalnız aldım bitti mal benim deyip kapora göndermeyenlere inanmayın. Başkasına satmayın diye numara çekiyorlar. Alıcı ise kapora gönderecek
Yabancıların paylaşımı;
"Artık neden evlilikler yürümüyor?
Evliliklerin eskiden neden yürüdüğünü ve artık neden yürümediğini biliyor musunuz? 25 yıl önce sabah 2'de eski sevgililerimize mesaj atmıyorduk. Karşı cinsten arkadaşlarımıza arsız selfie'ler göndermiyorduk. Partnerimizle kanepede sarılmak yerine telefonumuzdaki 50 kişiye mesaj atmıyorduk. İlişkimizde tam istediğimiz gibi gitmeyen bir şey olduğunda sıradaki 'seçeneğimiz' hazır olmuyordu. Sorunlar üzerinde çalışıyor ve partnerimizle iletişim kuruyorduk, herkesin kendi fikrini belirtmesi için sosyal medyada sorunlarımızı paylaşmıyorduk. Bir şeylerin yürümesini mi istiyorsunuz? Partnerinizi sevginiz için rekabet ettirmeyi bırakın."
Sosyal medya = Çürümenin kaynağı = Kanalizasyon
Hepsi sacmalik küreselci hükümetlerin talebi bunlar amac siyasi sohbet edenleri fislemek sistem karsitlarini özelliklede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 26 Eylül 2024; 13:36:1 > -
Ne küreselcisi. Narin’i haberlerde duymuyor musunuz. Whatsapp konuşmalarını silmişler. Kanıtları yok etmişler. Bunlara da çare olacak merkezi bir kuruluşta saklanan sohbet yedeği ve bu kurala uymayan sohbet uygulamalarının yasaklanması. Hiçbiri de saçmalık değil. Hepsi bir temele dayanıyor.
sosyal medya değil kadın yada erkek aldatmaya meğilli ise sosyal medya olmasada yine yapacağını yapar.sosyal medya sadece seçeneği çoğallttı.sosyal medya olmayan zamanlarda doğan çoçukların dna testleri yapılsın gündüz programlarında çok görüyoruz neler olduğunu.
-
Günaydın hayırlı cumalar herkese ,evlenmeyin ağa evlenmeyin bi yakınım evlendi kızın çirkefliği yüzünden ,aile birbirine girdi ağa ben mutluyum inanın hiç tahammülüm yok.
Günaydınn nasılsınız evli arkadaşlar ,ev geçindirmeye ,sorumluluk almaya devammı:)
günaydın evli değiliz ama perişan haldeyiz evli olsak kim bilir neler olacaktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X