Şimdi Ara

Evmanya Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evmanyandan alışveriş yaptım ve hepsiburada filan güvencesiyle yazısını görünce ne kadar kötü olabilir ki diye düşündüm. 400 liralık alışveriş yaptım. Ürünleri parça parça 15 günde yollardılar hadi bunu geçtim ilk gelen ürün resimdekinden alakasız çıktı iade ettim. 2. gelen üründe alakasız çıktı iade talebinde bulundum. 3. ürün kırık geldi ve aradım ne kadar siparişim varsa iptal ettim. Evmanya kadar kurumsallıktan uzak bir firma yok UZAK DURUN ! Gelen ürünlerin bi kısmını kargoyla yolladım elimde olan ürünleri de kargoya vereceğim iade için aldığım ürünü ve gelen ürünü resimlerde görebilirsiniz gerçekten komik bir durum birde utanmadan müşteri hizmetleri diyor ki evet gelen ürünle alaksı yok firmaya bir soralım ? Neyi soruyorlar anlamadım gelen ürün bildiğin agaçtan kopma bir şey rezillik başka birşey diyemiyorum.

Evmanyandan Alırken şimdi iyi düşünün.Zaten iade işlemide 3-4 ay sürüyormuş yorumlarda öyle yazıyor aman diyim uzak durun.

Resimdeki ürün ve gelen ürünler

Evmanya RezaletiEvmanya Rezaleti

Evmanya Rezaleti

Evmanya Rezaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurcansiz -- 1 Aralık 2017; 18:49:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İncehesap.com Rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Sanalpazar rezaleti
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.