Şimdi Ara

Sanalpazar rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir alışveriş sitesi rezaleti ile karşı karşıyayım. 1 hafta önce sanalpazar üzerinden bir ürün satmak istedim alıcı ürünü aldı ancak sonra site iptal etti ve bana hiçbir mesaj göndermedi. Niye iptal ettiniz dedim neymiş efendim başlığa özel ilandır diye
    yazamazmışım açıklayıcı olmalıymış oysaki 1 ay önceki bir işlemimde hiçbir şey olmamıştı.

Neyse tamam dedim yeni ilan açtım ama dandik site bu seferde ilanı mı bir türlü listelemedi neyse mesaj vs halloldu

Ama esas bombayı en sona saklamışlar ürün satıldı alıcı bana aldığına dair teşekkür mesajı dahi yazdı ancak haşmetmahapları kargoyu alıcı almamışta başka birisi teslim almış diye para onayını askıya aldı.

Tabi artık benim sigortalar yandı dedim ki kardeşim adamın ürün eline geçmese 1 haftadan beri neden şikayet bildirmesin ürün şahsın elinde bakın alıcı teşekkür mesajı dahi yollamış onay için hala ne bekliyorsunuz

Ve bardağı taşıran son damla cevap "Alıcıdan sesli teyit almadan para transferini onaylayamayız.

Adamı arayıyorum ama tel cevap vermiyor vesselam kafayı yemek içten değil

Ben bu lanet siteyi bıraktım arkadaşlar ve tüm sosyal mecralarda bu rezaleti paylaşıcam bundan sonra da bu site aracılığı ile iğne dahi alıp satmıcam

Ve en son atılan mesaj

"İşleyiş bu şekildedir. Üyelik iptali konusunda ise devam eden işlemleriniz sona erdiğinde tarafımıza bilgi vermenizi rica ederiz. Gerekli işlemler gerçekleştirilecektir. "

yerim sizin burnu büyüklüğünüzü benim üzerimden bundan sonra para kazanamayın bu bana yeter. Kimseye buradan alış satış yapmayın diyemem ama sırtımızdan milyonlar götüren bu sitelerin daha yapıcı ve daha alçakgönüllü olmasını beklemek hakkımız değil mi?

• 3 lira fazla veririrm diğer sitelerde hallederim işimi.Her türlü pislige yatip o larayi işletmek için bin dereden su getiriyorlar her işlemde.Hele ki mebla büyükse bittin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asarhaddon

Evet arkadaşlar bir alışveriş sitesi rezaleti ile karşı karşıyayım. 1 hafta önce sanalpazar üzerinden bir ürün satmak istedim alıcı ürünü aldı ancak sonra site iptal etti ve bana hiçbir mesaj göndermedi. Niye iptal ettiniz dedim neymiş efendim başlığa özel ilandır diye
    yazamazmışım açıklayıcı olmalıymış oysaki 1 ay önceki bir işlemimde hiçbir şey olmamıştı.

Neyse tamam dedim yeni ilan açtım ama dandik site bu seferde ilanı mı bir türlü listelemedi neyse mesaj vs halloldu

Ama esas bombayı en sona saklamışlar ürün satıldı alıcı bana aldığına dair teşekkür mesajı dahi yazdı ancak haşmetmahapları kargoyu alıcı almamışta başka birisi teslim almış diye para onayını askıya aldı.

Tabi artık benim sigortalar yandı dedim ki kardeşim adamın ürün eline geçmese 1 haftadan beri neden şikayet bildirmesin ürün şahsın elinde bakın alıcı teşekkür mesajı dahi yollamış onay için hala ne bekliyorsunuz

Ve bardağı taşıran son damla cevap "Alıcıdan sesli teyit almadan para transferini onaylayamayız.

Ben bu lanet siteyi bıraktım arkadaşlar ve tüm sosyal mecralarda bu rezaleti paylaşıcam bundan sonra da bu site aracılığı ile iğne dahi alıp satmıcam

Ve en son atılan mesaj

"İşleyiş bu şekildedir. Üyelik iptali konusunda ise devam eden işlemleriniz sona erdiğinde tarafımıza bilgi vermenizi rica ederiz. Gerekli işlemler gerçekleştirilecektir. "

yerim sizin burnu büyüklüğünüzü benim üzerimden bundan sonra para kazanamayın bu bana yeter. Kimseye buradan alış satış yapmayın diyemem ama sırtımızdan milyonlar götüren bu sitelerin daha yapıcı ve daha alçakgönüllü olmasını beklemek hakkımız değil mi?

Maalesef zamanında o kadar çok dolandırıcılık oldu ki sanalpazar, alıcı - satıcı çok zarar gördü bu durumdan. O yüzden işleri gerçekten çok sıkı tutuyorlar.
    Biliyorsunuz benim satışlarımının büyük bir çoğunluğu sanalpazar üzerinden, aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Evet param 1-2 gün geç yatıyor ama sonuçta güvenli bir ortam var..

• quote:

Orijinalden alıntı: panelci

3 lira fazla veririrm diğer sitelerde hallederim işimi.Her türlü pislige yatip o larayi işletmek için bin dereden su getiriyorlar her işlemde.Hele ki mebla büyükse bittin..
    Bir arkadaşınıza hediye ürün aldığınızı düşünelim, satıcı ürünü kargoluyor, kargo başka birine teslim ediyor, arkadaşınızın henüz haberi yok olaydan. 1 hafta sonra konuşurken ürünün hiç ulaşmadığını anlayıp hakkınızı aramaya çalışıyorsunuz. Site diyor ki 1 haftadır kimse şikayet etmeyince biz de satıcıya parayı aktardık. Sonra buraya konu açıyorsunuz "sanalpazar rezaleti" diye, konusu da aldığınız ürünü başkasına teslim ettikleri halde paramı nasıl geri ödemezler. Ben mağdurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Bir arkadaşınıza hediye ürün aldığınızı düşünelim, satıcı ürünü kargoluyor, kargo başka birine teslim ediyor, arkadaşınızın henüz haberi yok olaydan. 1 hafta sonra konuşurken ürünün hiç ulaşmadığını anlayıp hakkınızı aramaya çalışıyorsunuz. Site diyor ki 1 haftadır kimse şikayet etmeyince biz de satıcıya parayı aktardık. Sonra buraya konu açıyorsunuz "sanalpazar rezaleti" diye, konusu da aldığınız ürünü başkasına teslim ettikleri halde paramı nasıl geri ödemezler. Ben mağdurum.

Alıntıları Göster
    Adamlar alıcıya 1 haftada ulaşamamış ben 1 günde ulaştım ne hikmetse! yine ürün onayı için alıcının sesli teyiti gerek deyip ille arayacağız diyen Sanalpazar iş durumla ilgili satıcıyı bilgilendirmeye gelince bırakın aramayı mesaj çekme nezaketini dahi göstermiyor! Öylesine sattıklarım bölümüne girmesem belki haberim olmayacak ve alıcıya ulaşamadık diye daha ne kadar paramı tutacaklardı Allah bilir.

Sırtımdan binlerce lira kazandılar bugüne kadar ama bitti dün itibariyle üyeliğimi iptal ettim

• Ugur851 kullanıcısına yanıt
    Beyefendi siz de okuma zaafiyeti var zannedersem yazdıklarımı iyi okuyun lütfen
    Ben ne yazmışım alıcının site üzerinden onay verdiğini hatta bana teşekkür mesajı gönderdiğini (onu düzelteyim teşekkür ederek itibar puanı verdiğini gerçi mesaj da gönderse sonuçta ürünü aldığını kanıtlayan bir delil ) ve bunu da siteye bildirdiğimi yazmışım ancak sitenin halen alıcının tüm bu onay ve itibar puanı değerlendirmesine aldırış etmeden sesli teyit istediğini belirtmişim. Yani ortada alıcıdan habersiz gerçekleşen bir durum yok!

Yorum yapmadan önce yazılanları okuma zahmeti gösterirseniz daha iyi olacağı kanaatindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asarhaddon -- 10 Haziran 2015; 19:19:48 >
  • quote:

Beyefendi siz de okuma zaafiyeti var zannedersem yazdıklarımı iyi okuyun lütfen
    Ben ne yazmışım alıcının site üzerinden onay verdiğini hatta bana teşekkür mesajı gönderdiğini (onu düzelteyim teşekkür ederek itibar puanı verdiğini gerçi mesaj da gönderse sonuçta ürünü aldığını kanıtlayan bir delil ) ve bunu da siteye bildirdiğimi yazmışım ancak sitenin halen alıcının tüm bu onay ve itibar puanı değerlendirmesine aldırış etmeden sesli teyit istediğini belirtmişim. Yani ortada alıcıdan habersiz gerçekleşen bir durum yok!

Yorum yapmadan önce yazılanları okuma zahmeti gösterirseniz daha iyi olacağı kanaatindeyim
    Size ne cevap versem boş, bildiğiniz gibi devam edin. Evet okuma zaafım var belli ki sizin de anlama zaafınız var.

• quote:

Size ne cevap versem boş, bildiğiniz gibi devam edin. Evet okuma zaafım var belli ki sizin de anlama zaafınız var.

Ben size okuma zaafiyetiniz var diyordum ama başka ciddi sorunlarınız da varmış

Açtığım konuya gelip yazdığım olayla bağdaşmayan bir örnekle yorum yapıyorsunuz Ben de size; bak arkadaşım sizin verdiğiniz örnek ile benim olayım farklı, ortada şahsın durumdan haberi olmaması gibi bir olay yok onay ve itibar puanı vermesi ürünün eline ulaştığını gösterir bir ispattır bu yüzden ilk önce okuyun okuma zaafiyetinizi giderin deyince kendinizde birtakım eksiklikler hatta sorunlar olduğunu kabullenmeyip klasik sataş kaç taktiği yapıyorsunuz

Neyse açtığım konuyu bir daha saçma yorumlarınız ile kirletmezseniz sevinirim

Selametle

• quote:

quote:

Açtığım konuya gelip yazdığım olayla bağdaşmayan bir örnekle yorum yapıyorsunuz Ben de size; bak arkadaşım sizin verdiğiniz örnek ile benim olayım farklı, ortada şahsın durumdan haberi olmaması gibi bir olay yok onay ve itibar puanı vermesi ürünün eline ulaştığını gösterir bir ispattır bu yüzden ilk önce okuyun okuma zaafiyetinizi giderin deyince kendinizde birtakım eksiklikler hatta sorunlar olduğunu kabullenmeyip klasik sataş kaç taktiği yapıyorsunuz

Selametle

Anladığınız dilden cevap verirdim ama nasılsa anlamayacaksınız uğraşmaya gerek yok. Konuyu kirletiyorsam yukarıda şikayet et butonu var, kimse elinizden tutmuyor.

• quote:

quote:

quote:

Selametle

Anladığınız dilden cevap verirdim ama nasılsa anlamayacaksınız uğraşmaya gerek yok. Konuyu kirletiyorsam yukarıda şikayet et butonu var, kimse elinizden tutmuyor.

selametle selametle hızlı hızlı uzaklaş

Allahım bunları sayı ile mi veriyorsun :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selametle

selametle selametle hızlı hızlı uzaklaş

Allahım bunları sayı ile mi veriyorsun :)

Alıntıları Göster
    Bugün malum siteden aradılar görüşebilirmiyiz diye. Durumu açıklayacaklarmış ben hem müsait olmadığımdan hem de artık o defteri kapadığımdan konuşmak istemedim sadece şunu söyledim alıcıyı aramak için bu kadar ısrarcı olan siteniz beni bilgilendirme konusunda neden hiçbir çaba sarfetmedi 1 hafta boyunca neden aranmadım dedim. Tabi birşey söyleyemediler karşıdaki arkadaş durumu açıklayacağını söyledi ama buradaki gibi sahtekarlığı önlemek için bunu yapıyoruz diyeceklerine neredeyse adım gibi eminim

• Benzer bir durum alıcı olarak başıma geldi. Belki de burada olan bir arkadaştan lens aldım, beni bir kere aramışlar ve telefonu duymadigimdan acamadim. Satıcı bana mesaj gönderdi, teyid için Aramışsın ulaşamamışlar diye, sonra bunlara mesaj attım beni arayın tekrar dedim. Netekim gün içinde tekrar aradılar ama telefonu 2 kere caldirip kapatıyorlar. Yetisemedim yani...
    Tekrar bi mesaj trafiği falan derken, para 3 gün sonra aktarıldı satıcıya.
    Bence parayı işletiyor bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Benzer bir durum alıcı olarak başıma geldi. Belki de burada olan bir arkadaştan lens aldım, beni bir kere aramışlar ve telefonu duymadigimdan acamadim. Satıcı bana mesaj gönderdi, teyid için Aramışsın ulaşamamışlar diye, sonra bunlara mesaj attım beni arayın tekrar dedim. Netekim gün içinde tekrar aradılar ama telefonu 2 kere caldirip kapatıyorlar. Yetisemedim yani...
    Tekrar bi mesaj trafiği falan derken, para 3 gün sonra aktarıldı satıcıya.
    Bence parayı işletiyor bunlar.
    Evet, belki de satışdan aldıklarından daha fazla bu işten kazanıyor bile olabilirler. Yukarıda da yazdım ben alıcıya bir günde ulaştım ama arkadaşlar 1 hafta boyunca ulaşamamış isteseler çok rahat ulaşabilirlerdi
  • quote:

Evet, belki de satışdan aldıklarından daha fazla bu işten kazanıyor bile olabilirler. Yukarıda da yazdım ben alıcıya bir günde ulaştım ama arkadaşlar 1 hafta boyunca ulaşamamış isteseler çok rahat ulaşabilirlerdi

Alıntıları Göster
    Teşekkürler zaten pek güvendiğim bir site değildi.Şimdi tamamen çıkardım seçeneklerimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Teşekkürler zaten pek güvendiğim bir site değildi.Şimdi tamamen çıkardım seçeneklerimden.

Alıntıları Göster
    Bir alıcının isteği doğrultusunda sanalpazar üzerinden hesap açıp ürün sattım, 13 ünde kargo teslim alınan ürüne alıcı bir türlü onay vermedi, ben de sanalpazar a mesaj attım daha bugün yeni onayladılar, 3 gün + 24 saat olması gereken süre 7 güne uzadı resmen.

Parayı da benim hesabıma yollamaları bir hafta sürer herhalde.

Gittigidiyordan tonla alışverişim var hiç böyle bir durumla karşılaşmadım, onaydan sonra da para ertesi gün hemen hesabımda oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Bir alıcının isteği doğrultusunda sanalpazar üzerinden hesap açıp ürün sattım, 13 ünde kargo teslim alınan ürüne alıcı bir türlü onay vermedi, ben de sanalpazar a mesaj attım daha bugün yeni onayladılar, 3 gün + 24 saat olması gereken süre 7 güne uzadı resmen.

Parayı da benim hesabıma yollamaları bir hafta sürer herhalde.

Gittigidiyordan tonla alışverişim var hiç böyle bir durumla karşılaşmadım, onaydan sonra da para ertesi gün hemen hesabımda oluyor.

Alıntıları Göster
    Sanal Pazar benim için bitmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

Sanal Pazar benim için bitmiştir.

Alıntıları Göster
    eğer paranızı alabilirseniz bidahaki satış yapacağınız site gittigidiyor olsun. 2 senedir ürün satıyorum hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Tavsiyem: Gittigidiyor sonuçta ebay sitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinek1 -- 21 Ekim 2015; 0:16:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

quote:

Evet arkadaşlar bir alışveriş sitesi rezaleti ile karşı karşıyayım. 1 hafta önce sanalpazar üzerinden bir ürün satmak istedim alıcı ürünü aldı ancak sonra site iptal etti ve bana hiçbir mesaj göndermedi. Niye iptal ettiniz dedim neymiş efendim başlığa özel ilandır diye

Ve en son atılan mesaj

Maalesef zamanında o kadar çok dolandırıcılık oldu ki sanalpazar, alıcı - satıcı çok zarar gördü bu durumdan. O yüzden işleri gerçekten çok sıkı tutuyorlar.
    Biliyorsunuz benim satışlarımının büyük bir çoğunluğu sanalpazar üzerinden, aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Evet param 1-2 gün geç yatıyor ama sonuçta güvenli bir ortam var..

Sözleşmelerinde belirtiliyor evet ama uygulamasında bu tür saçmalıklar neden var. bunun adı presentable üçkağıtçılık başka da bir şey değil. Bunu kabul ettiniz orda bu da geçiyor dolayısıyla bunu da kabul etmiş olursunuzculuk. Şark kurnazları.

Hocam hangi güvenli ortam, güvenlik kisvesi adı altında insanların paralarını alı koyarak dolaylı yolla fayda sağlıyorlar 3 kuruşluk hesapların peşinde koşan bu baldırıçığlaklara daha da tek kuruş kazandırırsam.Ya ürün satmaya korkuyoruz üç işlemden ikisi bunların uyduruk güvenlik sistemlerine takılıyor.

Karşılaştığım sesli teyit alma bahanelerini sıralıyorum:

1) Ya alıcı onayı yanlışlıkla verdiyse (oha birader gerizekalı muamelesi mi yapacaksınız şimdi ürün sattığım adama)

2) Mebla yüksek (Bana ne ? )

3) Alıcı olarak belirtilen kişiden başkası kargoyu teslim almış (adamı aradıalr adamda ben almadım bana gelmedi derse soğuk su için )

4) Alıcı kişi kasıtlı olarak telefon numarasını yanlış girmiş adam akıllı o da DH den bir arkadaştı gitmiş türkcell müşteri hizmetlerinin numarasını vermiş kendi numarası diye ( Yine kazığı sana sokacaklar adama ulaşamayınca)

5) Ve bence en saçması adama elden teslim ettin elden yani adam geldi buluştunuz ürünü denedi filan al kardeş onaylıyorum dedi onayladı ve bir daha da hiç görmediniz sonra tak işleminiz için teyit almamız gerekiyor (Oha ya adam yanımda, yanımdaki adamı arayıp teslim aldınız mı beyefendi emin misiniz, hiç bir baskı ve zorlama olmadan akıl sağlığınız yerindeyken mi onayı verdiniz, emin misiniz ?

Bunlar şimdi aklıma gelenler ama çook daha saçma sebeplerle insanların parasını rehin aldıklarına eminim.

Bu çingene dilenci kurumla benim işim bitmiştir, kalanlara allah sabır versin.

"Güvenlik için bunu yapıyoruz" zırvalığına inanan arkadaşlar umarım bir gün telefon numarasını yanlış girmiş (adam adını bile yanlış giriyor bilerek) ve karakter olarak pislik olan birine denk gelmezler adam aradıklarında "yoo ben teslim almadım vs vs" saçmalasın o zaman bana dedikleri gibi işlemi iptal etmekten başka çaremiz yok kusura bakmayın desinler. 560 tl lik ürününüz adamda üstüne üstlük parasını da geri alıyorken klavye parçalamak zorunda kalmazlar.

Bu saydığım askıya alma işlemlerinde satıcının hiç ama him güvenli olmayan bir ortamda satış yaptığını vurgulamak istiyorum. Daha sayfalarca rdevam edebilirim. Kendimdefırsat bulucna geniş bir rezalet başlığı açıcam şimdilik arkadaşa destek veriyorum.

ÇİNGENESİN SANALPAZAR, DİLENCİSİN !..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackStar13

Sözleşmelerinde belirtiliyor evet ama uygulamasında bu tür saçmalıklar neden var. bunun adı presentable üçkağıtçılık başka da bir şey değil. Bunu kabul ettiniz orda bu da geçiyor dolayısıyla bunu da kabul etmiş olursunuzculuk. Şark kurnazları.

Hocam hangi güvenli ortam, güvenlik kisvesi adı altında insanların paralarını alı koyarak dolaylı yolla fayda sağlıyorlar 3 kuruşluk hesapların peşinde koşan bu baldırıçığlaklara daha da tek kuruş kazandırırsam.Ya ürün satmaya korkuyoruz üç işlemden ikisi bunların uyduruk güvenlik sistemlerine takılıyor.

Karşılaştığım sesli teyit alma bahanelerini sıralıyorum:

1) Ya alıcı onayı yanlışlıkla verdiyse (oha birader gerizekalı muamelesi mi yapacaksınız şimdi ürün sattığım adama)

2) Mebla yüksek (Bana ne ? )

3) Alıcı olarak belirtilen kişiden başkası kargoyu teslim almış (adamı aradıalr adamda ben almadım bana gelmedi derse soğuk su için )

4) Alıcı kişi kasıtlı olarak telefon numarasını yanlış girmiş adam akıllı o da DH den bir arkadaştı gitmiş türkcell müşteri hizmetlerinin numarasını vermiş kendi numarası diye ( Yine kazığı sana sokacaklar adama ulaşamayınca)

5) Ve bence en saçması adama elden teslim ettin elden yani adam geldi buluştunuz ürünü denedi filan al kardeş onaylıyorum dedi onayladı ve bir daha da hiç görmediniz sonra tak işleminiz için teyit almamız gerekiyor (Oha ya adam yanımda, yanımdaki adamı arayıp teslim aldınız mı beyefendi emin misiniz, hiç bir baskı ve zorlama olmadan akıl sağlığınız yerindeyken mi onayı verdiniz, emin misiniz ?

Bunlar şimdi aklıma gelenler ama çook daha saçma sebeplerle insanların parasını rehin aldıklarına eminim.

Bu çingene dilenci kurumla benim işim bitmiştir, kalanlara allah sabır versin.

"Güvenlik için bunu yapıyoruz" zırvalığına inanan arkadaşlar umarım bir gün telefon numarasını yanlış girmiş (adam adını bile yanlış giriyor bilerek) ve karakter olarak pislik olan birine denk gelmezler adam aradıklarında "yoo ben teslim almadım vs vs" saçmalasın o zaman bana dedikleri gibi işlemi iptal etmekten başka çaremiz yok kusura bakmayın desinler. 560 tl lik ürününüz adamda üstüne üstlük parasını da geri alıyorken klavye parçalamak zorunda kalmazlar.

Bu saydığım askıya alma işlemlerinde satıcının hiç ama him güvenli olmayan bir ortamda satış yaptığını vurgulamak istiyorum. Daha sayfalarca rdevam edebilirim. Kendimdefırsat bulucna geniş bir rezalet başlığı açıcam şimdilik arkadaşa destek veriyorum.

ÇİNGENESİN SANALPAZAR, DİLENCİSİN !..

Alıntıları Göster
    Sanalpazarın kahrını yıllardır çekiyoruz sırf komisyon daha düşük olduğu için onun dışında hiç bir avantajı ve güvenliği yok. Bu güne kadar 86 tane işlem yapmışım sanal pazar üzerinden hemen hemen hepsinde de para aktarımı sorunu yaşadım 3 günden önce ne alırken nede satarken paranın transferi yapılmadı. Özellikle bir bayram tatili veya idari bir tatil varsa önünüzde 2 gün öncesinden halleti halletiniz para aktarım işini yoksa o tatil başlamadan 2 gün önce alır beklemeye tatil biter 2 günde öyle bekler 2-3 tane alış verişim aynı duruma düştü 10 gün ödeme beklediğim oldu. Ama gittigidiyor ve sahibinden üzerinde yaptığım hiç bir alışverişte site ile ilgili bir problem yaşamadım.

Sahibinden ve gittigidiyor sitesinde ilan açarken ilanınız incelenir uygunsuzsa size bildirilir ve siz o ilanı kurala uygun şekle sokana kadar ilanı size iade eder ve sizi kınamaz. Fakat 2 gündür sanalpazar ile problem yaşıyorum ilanı düzenledim yayına verdim 2 dk geçmedi kontrol ettim ilanınız kurallara uymadığı için yayına alınmamıştır diye uyarı mesajı gelmiş bende ilanda yazan elden şu kadar olur yazısını sildim tekrar yayına verdim ve hemen tekrar mesaj geldi kurallara uygun olmayan satışlar yaptığınızdan hesabınız askıya alınmıştır şaşırdım ki bu güne kadar hiç sorunlu bir alışverişim olmadı ve son zamanlarda alış verişimde yok site üzerinde, işin tuhaf olan yayında ilanım 2. düzenlemede yayına alındı fakat hesabım kapalı. Bende mesaj yazdım tekrar keyfi olarak hesabımı askıya alıyorsanız keyfinize göre de hesabımı silin diye şimdi hesabımı silmişler.

Anlaşılan o ki zaten karman çorman site yapısı ve bu kadar sıkıntısı yetmezmiş gibi psikolojisi bozuk çalışanlarıyla bağlı bulunduğu gold bilgisayarın diğer mağazalar karşısında lider mağazadan köşe başı elektronikcisi durumuna düşmesi gibi sanalpazar da 2. el forumlarına döner. Yaptığınız işten para kazanıyorsanız size para kazandıran müşteriye saygı duyacaksınız ve doğabilecek sorunları aşmada yeterli olmak zorundasınız. En ufak problemde müşteriye kapıyı gösterirseniz gün gelir o kapıdan kimse girmez olur.

• quote:

Ve en son atılan mesaj

Merhaba
    Yukarıda yazdıklarınızı hali hazırda yaşamaktayım. Alıcı arkadaş ürünü teslim aldı. Ürüne onay verdi. Kullanıcı adıma yorum ve teşekkür yazdı. Özel mesaj yolu ile karşılıklı helalleştik ama, kargoyu alıcıdan başka biri teslim almış diye benim ödemem halen askıda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.