Şimdi Ara

EVOD MT3 Elektronik Sigara hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar deneyimli arkadaşların yardımcı olacağını düşünerek birkaç soru sormak istiyorum. Dün dolaşırken elektronik sıgara satan bir dükkan gördüm içeri girdim satıcıya ilk defa kullanacağımı söyledim ve 50 tl değerinde evod mt3 elektronik sigara bir tane likit bir tanede usb kablo verdi. Evod mt3 ler sadece sigara naylonu gibi etrafı kaplanmış 100 e yakın eloktronik sigarayı oraya koymuş ordan bitanesini aldı kurulumunu yaptı verdi. Benim sormak istediğim sorulara gelince;

1. Evod mt3 lere internetten baktığımda gövdeden şarz oluyormuş ve onun ayrı bir şarz etme aparatı varmış, bana verilen sadece usb kablosu ve elekronik sigaramın altından şarz oluyor ona bir anlam veremedim bir tuhaflıkmı var.

2.Elektronik sigarayı kullanırken her bir çekişimde patladı patlıyacak korkusu yaşıyorum , aslında ısınmaya dair herhangi bir sorun yaşamadım ama 50 tl lik bir ürünü nasıl kullanmalıyım bunlarda kullanılan pil ne kadar süre götürür beni.

3.yüzde 6 oranında nikotin değerine sahip likit aldım fakat başımı döndürdü ve ağız kuruluğu yaptı sebebini soracağım artı nikotinsiz iyi bir marka güzel tadı olan bir likit önebilirmisiniz.

4.Bu kullandığım elektronik sigaranın kaç haftada bir rezistanını ve pamuğunu değiştirmem gerekiyor , pamuğun yandığını nerden anlarım.

5. Son olarak nasıl kullanmam gerektiğini kısaca söylerseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımcı olacak bir arkadaş yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.