Şimdi Ara

Evolve [PS4 ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
3
Favori
8.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evolve [PS4 ANA KONU]
     Evolve [PS4 ANA KONU]
     Evolve [PS4 ANA KONU]
     Evolve [PS4 ANA KONU]
     Evolve [PS4 ANA KONU]
     Evolve [PS4 ANA KONU]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu oyun hali hazırda yeni nesilin en keyifli co-op party oyunu olacak gibi. Kotaku'da öve öve bitirilemiyor. Son olarak editörlerden biri üst üste 6 round oynadığını ve her round'ta farklı deneyimler yaşadığından bahsetmiş.
  • Çıkış tarihi açıklandı arkadaşlar 21 Ekim 2014 . Ayrıca üst mesajlarda kotaku'da ki yapılan incelemenin çevirisin yapmıştım. Birazda olsa detaylı bilgi edinebilirsiniz.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evolve'dan Yepyeni Görseller

Evolve [PS4 ANA KONU]
     Evolve [PS4 ANA KONU]
     Evolve [PS4 ANA KONU]
     Evolve [PS4 ANA KONU]
     Evolve [PS4 ANA KONU]
     Evolve [PS4 ANA KONU]
     Evolve [PS4 ANA KONU]
     Evolve [PS4 ANA KONU]
     Evolve [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 11 Haziran 2014; 21:37:50 >

• Left 4 Dead serisinin asıl yapımcıları tarafından geliştirilen co-op odaklı oyun Evolve, başarılı bir E3 dönemi geçirdi. E3 Game Critic Awards'ta şovun en iyisi ödülü başta olmak üzere birçok ödül toplayan Evolve adına yapımcı ekipten de iddialı sözler geldi.

2K Games'ten Christoph Hartmann yaptığı açıklamalarda, "Evolve, bu senenin en çok beklenen oyunlarından birisi olmaya devam ediyor. Yeni nesil sistemlere çıkan yeni bir IP'nin böyle ilgi görmesi heyecan verici. Evolve ile beraber bu sene içerisinde yeni nesil deneyimini tanımlayacağız." sözlerine yer verdi.

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Evolve_Bu_Sene_Yeni_Nesil_Deneyimini_Tanimlayan_Oyun_Olacak-63090.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

Left 4 Dead serisinin asıl yapımcıları tarafından geliştirilen co-op odaklı oyun Evolve, başarılı bir E3 dönemi geçirdi. E3 Game Critic Awards'ta şovun en iyisi ödülü başta olmak üzere birçok ödül toplayan Evolve adına yapımcı ekipten de iddialı sözler geldi.

2K Games'ten Christoph Hartmann yaptığı açıklamalarda, "Evolve, bu senenin en çok beklenen oyunlarından birisi olmaya devam ediyor. Yeni nesil sistemlere çıkan yeni bir IP'nin böyle ilgi görmesi heyecan verici. Evolve ile beraber bu sene içerisinde yeni nesil deneyimini tanımlayacağız." sözlerine yer verdi.

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Evolve_Bu_Sene_Yeni_Nesil_Deneyimini_Tanimlayan_Oyun_Olacak-63090.htm

Efsane geliyor efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi bakalım umarım dedikleri gibi olur.Ne kadar çok alternatif olursa,bizim için o kadar iyi olur.
  • Alinip denenmeye deger.

• 21 Ekim yerine 21 Temmuz olsaydı iyiydi oynayacak bir iki oyun olurdu be Mustafa hazır konuyuda açmışsın şu çıkış sürecini hızlandır bakıym aç bi telefon yapımcıya
  • Hemen kanka, rehberde numarası kayıtlıydı zaten dur bi arayayım keratayı
  • Evolve

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpha'dan bir oynanış videosu sızmış;

• Evvveet bir etlenme daha gerçekleşti. Çok sabırsızlanıyordum fakat Evolve 10 Şubat 2015'e ertelendi. Bu sene oyunların konuşulduğu sene oldu fakat ertelenmeleriyle

KAYNAK
  • Evolve ertelendi!

2K Games’in dağıtımcılığını üstlendiği Evolve da 2014 senesi içerisinde ertelenen oyunlar arasında yerini aldı.
    Normal çıkış takvimine göre 2014′ün son çeyreğinde çıkması beklenen Evolve, 2015′in Şubat ayına ertelendi. Evolve ‘un neden ertelendiği hakkında konuşmayan 2K Games, oyunun tam olarak 10 Şubat 2015 tarihinde çıkacağını da belirtti. Evolve’u Playstation 4, Xbox One ve PC platformlarında oynayabileceğiz.

Evolve [PS4 ANA KONU]

Kaynak: Evolve 10 Subat 2015

• Evolve Big Alpha Trailer

• Alfa kodu geldi bakalım nasılmış.
  • bende sans yok kod geldı ama kullanılmıs tekrar kod gelmesını beklıyorum

• 12GB küsur, çekmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

bende sans yok kod geldı ama kullanılmıs tekrar kod gelmesını beklıyorum

E-800034 tarzi bir hata veriyorsa bölge sorunu yüzündendir hocam kod kullanilmamistir..Bana da geldi US ve Almanya hesabimda denedim calismadi,Avusturya hesabi actim orda calisti ve indiriyorum..

Alfaya katilmak icin hangi bölgeden kod istediniz ona göre kodu kullanin.. US - AU - EU - TR vs vs..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.