Bildirim
Evolve [PS4 ANA KONU] (2. sayfa)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şu oyun umarım keyifli olur ya. cod ve bf'den artık kusmak üzereyim bıraktım zaten. Müthiş harika bir oyun beklentim yok biraz keyif versinde oynayalım değişik bişeyler oynayalım yani. En üstte ki resim co-op boss fight tarzı bişeye benziyo. -
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
şu oyun umarım keyifli olur ya. cod ve bf'den artık kusmak üzereyim bıraktım zaten. Müthiş harika bir oyun beklentim yok biraz keyif versinde oynayalım değişik bişeyler oynayalım yani. En üstte ki resim co-op boss fight tarzı bişeye benziyo.
Bende aynı konudan muzdaribim, ama bu oyundan ziyade uzun vadede Destiny veya Get Even aranan kan olabilir kardeşim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 28 Ocak 2014; 8:11:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Yönetici bey, Alien ile ilgili olan resim ve videolar var. O mesajları silmeniz mümkün müdür? -
Gameplay fena değil gibi. Oynayıp bir görmek , tatmak lazım. Pek oyun yok zaten, yakın tarihte çıkacak oyun sayısıda az olduğundan bu oyun şans bulabilir -
Kotaku oyunu oynamış baya övüyorlar çok beğenmişler müsait olduğumda oyun hakkında yazdıkları detayları çeviri yapıp paylaşıcam. -
-
Arkadaşlar merhaba. Kotaku'da oyunu oynama şansına erişen bir kişi deneyimlerini paylaşmış. Bende elimden geldiğince Türkçe'ye çevirmeye çalıştım. Hatam varsa affola. Ayrıca site linkini de veriyorum eğer oradan okumak isterseniz okuyun. Çok güzel ve eğlenceli geliyor oyun. İyi okumalar
Site Linki
Çoğu multiplayer oyunda, benzer askerleri yönlendirdiğimiz bir karşılaşma olur. Peki ya bir grup askerin DEV bir yaratığa karşı mücadele vermesine ne dersiniz? Ateş püsküren bir yaratık? Güzel olurdu.
Ayrıca bir diğer gerçek: Yakın zamanda oynadığım ve beni etkileyen Turtle Rock Studios'un geliştirdiği Evolve. Bir kaç hafta önce Evolve'un yayımcısı olan 2K'in düzenlediği bir basın toplantısında yer aldım. Orada, basından bir grup kişi ile birlikte bilgisayarlar karşısında, tüm günü bu oyunu beraber ( ayrıca rakip olarak) oynayarak geçirdik.
Beş oyuncunun oyunda ki konumu bu şekildeydi;
Evolve, iş birliği şeklinde multiplayer bos savaşının ve bir kişinin bosu kontrol etmesinin en güzel tanımı. Dört oyuncu, sanıyorum ki iyi ücret alan paralı askerler, paraşütle sorunlu bölgelere atlayıp bela çıkaran büyük yaratıklara karşı avcı olarak birlikte görev alıyorlar. Beşinci oyuncu ise oyun boyunca önüne çıkan her şeyi un ufak edebilecek devasa, aşırı derecede güçlü bir yaratığı kontrol ediyor.
Avcılar, canavarı öldürünce kazanıyor ve canavar ise avcıları öldürerek “gelişip”, bazı özel görevleri tamamlayarak kazanıyor. (Bizim oynadığımız seviyeye göre, bir jeneratör yok edip bazı çaresiz bilim adamlarını yemek gerekiyordu.)
Bazı kilit noktaları ve gerçekleri paylaşacağım fakat videoda ki bazı bölümleri kesmem gerekti.
1) Tüm karakter sınıfları farklı şekilde oynuyor ve tabi ki dört karakter farklı seçilmek zorunda: Medic, Assault, Support ve Trapper. (Dört medic ile oyuna giremezsiniz.) Karakterlerinizin gerekli yeteneklerini kullanmazsanız yaratığı yenme gibi bir durumunuz bulunmuyor: Medic, yaralanan parti üyelerine sağlık aşımalı, Support Assault’u yönlendiren oyuncuya saldırdığı sürece kalkan tedarik etmeli, Trapper ise canavarın hareketlerini, takımın geri kalanı canavara saldırabilsin diye akıllı bir şekilde kısıtlamalıdır. Takım oyunu çok önemli ve iletişim kilit nokta. Bu iki önemli unsur olmadıkça, canavar sizin iletişim veya takım oyunu unsurunuzu önemsemeden yok edecektir.
Video’da, oyunun PC versiyonu olduğundan kısmen emin olduğumu belirttim, fakat şimdi oyunun PC versiyonundan alındığından tamamen eminim.(2K doğruladı.)
2) Ayrıca Evolve’un bölünmüş ekran ile oynanmayacağı da doğrulandı. Her bir konsolda ve PCde tek bir kişi oynayabilecek.
3) Oyun yeni nesil konsollara ve PC’ye çıkacak. Ashton’ın belirttiklerine göre, bir önceki nesil konsollara çıkarabilmek için oynanışı ve oyundaki dengeyi etkileyecek bazı fedakarlıkların yapılması gerekiyormuş. Bölümde ki vahşi doğayı veya kuşları öylece çekip oyundan alamazsınız. Çünkü canavarın evrimleşmesi için vahşi doğada beslenmesi ve kuşların avcılara canavarın nerede saklandığını belirtmesi gerekmekte.
4) Oyunu çevrimdışı da oynayabilirsiniz. Oyundaki karakterlerle ve canavarla alıştırma yapabilirsiniz. (Burada anlatılmak istenen yanılmıyorsam oyunda single-player olmayacak. Yani bir hikayemiz yok.)
5) Oyunun yeni nesil konsollardaki performansını sordum fakat Ashton bu konuyu konuşmak için henüz erken dedi. Oynadığımız PC versiyonunda oyun, 60 FPS ve 1080p olarak çalışıyordu.
6) Oynadığım tüm karakterler arasında en çok Support sınıfını sevdim. Çok yönlü bir sınıf, çevredeki oyunculara sağlık tedarik edebiliyor, pelerin giyerek görünmez olabiliyor (ki canavardan kaçmanın en güzel yolu) ve avcılar canavarın etrafında çember oluşturduklarında yıkıcı olabilen çok güçlü bir hava saldırısı yapabiliyor. Medic ve Trapper oldukça eğlenceliler ve Trapper çok üzerinde durulması gereken bir sınıf gibi görünüyor. Assault en az ilginç olan sınıf fakat yine de eğlenceli, sağlam bir Medic sizi iyileştirir ve Support kalkanınızı sağlarsa canavarı un ufak edebilirsiniz.
7) Tabi ki canavar olarak oynamak en eğlenceli şey. Canavar ile oynadığım sırada bazı riskler aldım, açık arazide evrimleşerek 3. Seviyeye ulaştım. Birinci ve ikinci seviyedeki saklambaç biraz eğlenceli geçse de üçüncü seviyeye ulaştığınızda hızınızı alamıyorsunuz. Tamda bu noktada 2K’deki eleman “Tamamdır, daha fazla kaçmana gerek kalmadı. Bu herifleri alaşağı edebilirsin artık” dedi. Etrafımdaki avcıları teker teker avladım, masanın etrafındaki bir grubun alkışları eşliğinde maçı kazandım. Muhteşemdi! (Multiplayer oyunlarda daha önce kazanmamıştım.)
8) Bize sunulan demoda, her sınıfın bir ismi bulunuyordu. Support’un ismi Hank, Assault’unki markov, Medic’inki Val ve Trapper’ınki Griffon. Başta tabi ki sadece Medic bayan karakterdi diye düşündüm. Sonra, Chris Ashton her bir sınıf için farklı isimde bir sürü karakterin olduğunu, kadın karakterlerin farklı sınıflarda olabileceğini belirtti. Buda demek oluyor ki oynadığımız demoda bulunan karakterlerden daha fazlasını göreceğiz.
9) İsimli her bir karakter dört sınıftan biri ile çakışacaktır, fakat nasıl işleyeceğine dair bazı çeşitlilikler var. Her birinin ana silahı/aleti aynı olacak ama her bir karakter farklı silah ve yeteneklere sahip olacak. Oynadığınız sürece, geliştirmeleri ve yeni teçhizatları açabileceksiniz.
10) Bol çeşitli canavar ile çıkış yapmak Evolve için önemli olacak. Oynadığımız maçlarda Left 4 Dead’deki Tank savaşlarında olduğu gibi heyecana kapılmıştık ki zaten Turtle Rock ilk Left 4 Dead yapımcısıydı. Kontrol ettiğimiz canavar Goliath, L4D’teki Tanka çok benziyordu, onda olduğu gibi ağır şeyler fırlatma ve avcıların üstüne atlama yeteneği vardı. Bu güzel ve eğlenceliydi. Ama sanki “daha önce oynadım” hissi veriyordu. Geliştiriciler diğer canavarlar hakkında bilgi vermedi fakat ben güzel bir çeşitlilik bekliyorum. Mesela gizlilik öğesi barındıran canavarlar, uçan canavarlar yada garip şekilli çevik avcılar?
11) Oynadığımız bölüm büyük ve çeşitliydi. Canavar oyuncu birçok strateji uygulayabiliyordu. Zeki bir canavar oyuncusu, avcıları tuzağa çekebilir, fabrika altındaki dev asansörde pusu kurabilir yada zehirli böceklerin bulunduğu alana sürükleyebilir. Bölümü bilmek iki tarafa da önemli bir avantaj sağlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa -- 11 Şubat 2014; 22:32:47 >
-
-
-
-
Yeni nesile oyunlar gümbür gümbür geliyo buda değişik tarzda güzel bir fps/tps oyunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 18 Nisan 2014; 20:18:36 > -
Bu oyunun nasıl bir şey olacağını merak edenler Hidden oynasın, sistemi direk araklamışlar. -
Multi player zevki bir başka ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 18 Nisan 2014; 20:41:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
Multi player zevki bir başka ya
Kesinlikle can Zack. Bu arada hep dediğim gibi; coop yakışmayan oyun türü yok neredeyse.
İnşallah bir gün senaryosu coop JRPG oynamak hepimize nasip olur. -
-
çok güzel duruyor yaw ama sürekliliği sağlamak biraz zor gibi sanki çok oynayınca sıkılabilinir -
http://oyungezer.com.tr/haber/37146-evolvedan-ski-bir-oynanis-videosu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X