Şimdi Ara

Evolve [PS4 ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
3
Favori
8.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki gün mu süresi varmış o zaman indirmeye değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kod ıcın ıgn ye de bakabılırsınız

• girebilen var mı :) ?
  • Hiç bir kayıt yapmamama rağmen Alpha kodu geldi, oyunu almayı düşünmüyorum da yinede bakmak gerek.

Evolve [PS4 ANA KONU]
  • sanırım serverlar öğleden sonra 5 gibi açılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

13 gb mis zaten yarin akk basliyor. 2 gunluk alpha icin kotami harcayamayacam kusura bakmasin yalan oldu benim icin

ben dün başlattım downloadı ekim akk 240 gb olmuştu 1 günde iner dedim 3mbit ile indi az önce hiç kasıma sarkıtmadım iyi oldu. hem illaki çıkana kadar bikaç defa daha beta vs yaparlar. bu arada ben pc ye indirdim pc konusu yokmu yav bu oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

13 gb mis zaten yarin akk basliyor. 2 gunluk alpha icin kotami harcayamayacam kusura bakmasin yalan oldu benim icin

ben dün başlattım downloadı ekim akk 240 gb olmuştu 1 günde iner dedim 3mbit ile indi az önce hiç kasıma sarkıtmadım iyi oldu. hem illaki çıkana kadar bikaç defa daha beta vs yaparlar. bu arada ben pc ye indirdim pc konusu yokmu yav bu oyunun

Gel hocam bu konu herkese yeter kucak acalim sana

• Dante kullanıcısına yanıt
    geldim

pc ile ps4 aynı zamanda açılacak diye okudum bazı yerlerde doğrumudur hacı?
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Git burdan hocam sanırım dün Xbox için açıldı bügünde pc ve ps4 için açılacak

• 45 dakika sonra açılcak diyor twitter'da insanlar
  • Pazartesi günü bitiyor diye biliyorum.
  • Abi zaten pazartesi bitiyor. Böyle bekletiyolar uyuz oluyorum. Aç akalım işte 2-3 gün ya ama yok beklicek millet
  • https://twitter.com/EvolveGame/with_replies

arkadaşlar PC için açıldı. PS4 için açılmadı onla ilgili açıklama verilcekmiş az sonra. buradan takip edin.
  • Sanırım PS4 içinde birazdan açılacak. Açılsında akalım biraz artık

Edit: We have some unfortunate news to share with folks planning to participate in the Big Alpha test on PlayStation 4 starting today. Following the recent PS4 2.00 firmware update, we are experiencing difficulties with the Evolve Big Alpha on PlayStation 4. As a result, the test on PlayStation 4 is postponed. PlayStation and 2K are working together on a resolution.

If you’re playing in the Big Alpha test on Xbox One or PC, don’t worry, the show will go on.

We know that for many of you PS4 players this is a big letdown. We’re disappointed too, and we’re going to do our best to make up for this delay. For starters, if you’re a PS4 player affected by this delay and you also own an Xbox One or PC, you can register on one of those platforms right now using the codes below and we’ll send you an invite today so you can start playing.

Al işte şaşırmamak lazım. PS4 altyapısı adama kafayı yedirtir cidden. Açıklama linki;http://evolvegame.com/news/big-alpha-important-news-for-ps4-players

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa -- 31 Ekim 2014; 19:45:11 >

• Her zaman ki gibi PS4'te sıkıntı varmış hocam 2.00 update'ten dolayı. Şimdi o sorunu çözmeye çalışıyorlarmış verdiğim linkte link vermişler oradan tekrar alpha için kayıt yaptırın kod gönderilecek ve sorun düzelmiş olacak yazmışlar.
  • Güncellemeyle çözülmezse 12 GB indirilmez bi daha gerek yok.
  • Sony zeveyim senin yapacağın işi vumalari bu saatte eve gelmem sirf oyun icin geldim hevesimi kursagimda biraktin be sony.

• Valla yeniden indirilmesi isteniyor gibi bakalım. Nefret ediyorum sony'nin bu tarz sorunlarından. İnsan cihazdan soğuyor gerçekten ya
  • Sakin olun dostlar tekrardan indirmeye gerek yok. Orada demişler ki eğer bu durumdan etkilenen bir ps4 sahibiyseniz ve aynı zamanda xbox1 veya pc'niz varsa o sayfadaki linkten bu platformlardan biri için derhal bir kod edinebilirsiniz.
  • BadGuy kullanıcısına yanıt
    Sonunda "Size davetiye göndereceğiz ve oynamaya başlayabileceksiniz" deniyor hocam. Ben o yüzden tekrar indirmemiz için kod gönderilebilir diyorum. Umarım tekrar indirmek için kod gönderilmez de 12gb boşa gitmiş olmaz. Eğer öyle olursa zaten indirmem
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.