Şimdi Ara

Evrim Teorisi mufredattan kalkti, Big Bang ise 'tartismali' ilan edildi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
0
Favori
17.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne 1960'ı? Türlerin Kökeni 1859 yılında yayınlandı. 20.yy a gelindiğinde destekçisi oldukça azalmıştı. Ardından Modern Sentez ile teorideki açıklar kapatıldı. Günümüzdeki hali ise çok daha komplike bir şekle büyümüştür. Yahudi ne alaka? 1960 lar ne alaka? ABD yi diyorsan orada bu konu mahkemelik oldu. O çok ayrı bir konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Yıl 2024 abd de hala azınsamıycak bir nüfus yahudilerin üfürüğü projesi diyor evrime .

Hangi koyu evrimciye baksan ya yahudi çıkıyor yada onlarla içli dışlı mason illuminat.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Manyak ABD 'de de manyak İsviçre' de de manyak. Yahudiler üfürmüşmüş. Ne alakası var yahu. Yahudi bilim insanlarının, sanatçıların çokça olmasının nedeni ayrı bir konu. Fakat Evrim fikrinin bir ırkla bir inançla ne alakası olabilir? Üstelik Darwin bir Hristiyan papaz olarak yetişti. Ölümüne yakın inancı epey azaldı tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 14 Şubat 2024; 16:18:58 >

Evrim karşıtlığı ABD'den ithal zaten. İran'da bile okullarda evrim öğretiliyor.

bunu ben idda etmiyorum gerçek olan birşey.

Abd lilere göre nüfusu ateizme yöneltme projesi insanlığı para ve güce tapmasını istiyorlarki tapkanlarıyla birlikte büyük israil yükselsin.

Büyük israilin önünde dindar müslümanlar ve hristiyanlar en büyük engel çünkü.

Mamanı vericekler ağzına para refah banka hesabım diyip susacan yani ses çıkarmıycan, şu anda tamda o oluyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Şubat 2024; 17:22:42 >

• Biz İblis'e tapan kişiler var deyince bazılarına komik geliyor herhalde, bu dünyada kötülüğün ahlaksızlığın inançsızlığın artması için uğraşan bilim diye dinsizlik pazarlayan İblis'in müritleri var.

Evrim yalanı dahil "tesadüfen oluştuk" fikri temel alınarak bilim kisvesi adı altında uydurulmuş birçok yalan var. Allah gerçek, İblis de gerçek, din de gerçek. Hepsini Kur'an yazıyor dünyada bunları gören bilen biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 14 Şubat 2024; 17:31:32 >

Valla hiç uğraşamayacağım. Benden bu kadar. He Yahudilerin dünyayı şeytani ateizme yöneltme projesi he.

Konuda birçok arkadaşın bilim ve gerçekler tarafında olması beni hem mutlu etti hem de şaşırttı açıkçası.

özelde forumda genelde toplumda eskiden daha çok cahil insan vardı. İnsanlara evrimi açıklamaktan, doğruları öğretmeye çalışmaktan yorulurduk.

Sorun biz insanlardaki kibirden geliyor bence.

onlara maymundan değil de aslandan geldiğimizi söyleseydik herhalde evrimi daha kolay benimserlerdi.

İşin aslı daha karanlık. Bir de yosundan geldiğimizi öğrenselerdi sen gör tepkilerini.

Dört ülke gördüm, gezdim yaşadım. Evrimi böyle inatla reddeden başka toplum yok.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Aynen kanzi, evrim mevrim yok biz çamurdan geldik ( mumin suresi ) , üremede "erkeğin sulbü ile kadının göğüs kemikleri arasından çıkar." ( Tarık suresi )

kafam çok rahatladı kanzi sağ olasın. Hayatın şifresini çözdüm, şimdi terapi için vereceğim parayı başka işlerde kullanacağım.

• ...çok hard geçicek.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Ben konuda hiç dini - felsefi yorum yapmadım. İslam ile evrim çelişir mi konusu evrimin konusu değildir. Pekala evrim ve tanrının varlığı aynı anda mümkün olabilir. Evrimi kabul ettin diye ateist olacaksın diye bir kural da yok. Buradaki bazı üyeler konuyu ısrarla ateizme çekmeye çalışıyor.

Ben ateistim ama evrim teorisi yüzünden ateist olmadım. Benim ateistligim evrime bağlı değil. Evrim kuramanın benim için diğer bilimsel kuramlardan bir farkı yoktur.

Her canlı türünün diğerlerinden üstün olan bir özelliği vardır. Bizde üstün olan özellik ise gelişmiş beyin yapısıdır. Bu da bize yiyip içmek ve üremek dışında hayatımıza dair başka amaçlar belirlememizi sağlıyor. Dinler de bu yüzden var zaten. Doğanın bir parçası olduğunu, diğer canlılardan aslında bir farkımız olmadığını kabul etmemiz bizi amaçsız yapmıyor.

Sormuşsun ya doğanın bir parçası olduğunu, diğer canlılar ile eşit olduğunu düşünmek sana ne fayda sağlıyor diye. Öncelikle doğanın bir parçası olduğunu düşünmek kendi türünü aşağılamak değildir. Eğer sen kendine atfettigin kutsal yucelik ile diğer canlılardan üstün olduğunu düşünüyorsan başka bir insan da senden daha yüce olduğunu söyleyip sana üstünlük kurabilir. Doğanın bir parçası olduğumu kabul etmek en öncelikle bana mütevazılık sağlıyor. Sonrasında insanların böbürlendigi değerlerin ne kadar tırışkadan olduğunu görmemi sağlıyor.

Tartışmada ezildikçe konuyu bambaşka yerlere çekmeye çalışıyorsun  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 14 Şubat 2024; 18:24:44 >

Kerimcem yine her zamanki gibi hiç bir bilgisinin olmadığı konuya daldı, attı tuttu. Forumda tartıştığı kişilerin bilgisi altında ezildi. Ezildikçe konuyu saçma sapan yerlere çekmeye çalıştı. Klasik Kerimcem işte...

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

7/24 para para para refah refah diye dolaşan senmi yazıyon bunu? bu vatan yamalı donla çorapla dolaşan halkın kanıyla,yokluktan ishal olmuş askerle kurtuldu yüksek limitli kredi kartı, iphoneyle değil? 

Sadece bize özel değil islam dünyasının çoğu para tapkanı yapıldı bunun okkalı şamarını yakında tüm insanlık yiyecek hiç meraketme beklemede kal  

O bayıldığın almanya siyonist köpeği yapılmış,ezik ,sindirilmiş işgal altında bir ülke hiç bir + sı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Şubat 2024; 18:39:28 >

Bunu nereden buldun? Ne alaka? Adam bana gay spa videosu attı ya.

Abd forumundan buldum abd liler paylaşıyordu bu dünyanın şeytanı sizsiniz diye neyse burda çoluk çocuk izler diye sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Şubat 2024; 18:41:27 >
  • Seni sinirden bu kadar kudurduğunu hiç görmemiştim kerim  

• Bir lafa bakarım lafmı diye, birde adama bakarım adammı diye. Nasıl iş bulup karnını doyuruyor bu anlamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Askerlikte gazi engelli kalıp, herhalde suçu Allahtan çıkarıp ateist oldun sen, muhtemelen oyle? oyle tiplerde var çünkü kendilerini hayattan eksik hissedince yarartıcıdan nefret ediyorlar ınchlarını ateist olmayla çıkarıyorlar ? çeşit çeşit tipi var.

Çünkü bu konuda bilimsel yaklaşan açıklamaya çalışan darktechno ve nat adlı yönetici arkadaş var genelde sen son derece içi boş yaklaşıyon sanki içindeki nefret ve kinden ateist olmuş gibisin? fake modeli yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Şubat 2024; 19:40:51 >
  • İslam düşmanı ateiste düzgünce soru soruyorum diyorum ki; evrim 1 defaya ait birşey mi diyorum.

Adam bana saçma sapan cevap veriyor.

Kendisi de bilmiyor evrimi, kendisi cevap veremediği için kendisi de anlamamış evrimi kafasına da yatmamış aslında bu saçmalık, ama sırf dini red etmek için bir araç olarak kullanıyor kendisini o şekilde tatmin edip rahatlatıyor.

Hepsi İblis'e tapan sahte bilim adamlarının Allah ile olan iddiası, hepsi öldükten sonra cehennemi yaşayacak, kendisini İblis'in müritlerine inanmaya zorlayanlar helak olacak.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.