Nerde ispatlandı? Göstersene bir tane makale.
Fikir söylemek ile yalan söylemek arasında bir fark var. Sen de bana sorabilirsin sen kimsin diye. Bu soruya peşin cevap vereyim. Benim kim olduğum önemli değil, çünkü ben kafamdan uydurduğum bir şeyi değil bilimsel çalışmaların gösterdiği şeyi söylüyorum. Sen ise kendi kendine birşeyler söylediğin için kim olduğun önemli. Biyolog musun, antropolog musun, genetikçi misin? Eğer değilsen söylediklerinin hiçbir önemi yok. Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış. Senin yaptığın hiçbir şey burada kimsenin sinirini bozmaz. Sen 7-24 çalışsan da bir kişinin oyunu değiştiremezsin. O gösterdiğin tiplerin AKP versiyonlarını gösteririm çok daha fazlasını. O zaman sen de o kişilerden olmuş olursun senin mantığına göre. Ha zaten senin AKP'ye oy verme motivasyonun gösterdiğin kişilerden çok daha absürd. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 24 Mart 2024; 16:42:37 > |
Evrim Teorisi mufredattan kalkti, Big Bang ise 'tartismali' ilan edildi (29. sayfa)
-
-
nebraska adamından başla işte gerisini getir sen bir domuz dişinden neler üretildi :) işte senin yalan dediğin bende yalan değil bunu da çok kez ispatlandı.
Niye burada evrimi savunanlar bu konuda uzman mı? sen niye konuşuyorsun sen bu konuda uzman mısın?
Hala idrak edemediğin şu benim için Ak parti vs umrumda değil ben Ak parti ye oy verdiğim zamanda oldu oy vermediğim zamanda
bu ülkede takım tutar gibi parti tutan chdp hdpkk bebek katil terör zihniyeti dir dem ve hp parti tutar gibi takım tutar
kısmende mhp öyledir ama şuan Ak partiye oy verenlerin çoğu geçmişte başka partilere vermiştir gelecekte de başka partilere oy verirler o yüzden o zihniyet ile onu karıştırma, şuan ak partiye oy verilmesinin sebebi ister sevin ister sevmeyin Erdoğandır haa onun sonrasında gelecek kişye göre değişir ama bu durum chp dem zihniyetinde hiç değişmiyor bunu idrak edebilyormusun acaba?
Mesela piro dedem bilmem ne dediğiniz kişi parti kursa yüzde kaç oy alır ben diyeyim en fazla 5 o bile olmaz ama neydi bu adam piroydu dedeydi kurtarıcıydı bilmem neydi ama nerede chp de önce bunu sorgula sonra bana gel konuş bi zahmet.
Bilinmeyen Hakikatleryoutube19. yüzyılda zirveye tırmanan ateizmin en önemli sözde bilimsel dayanağı, Darwin'in evrim teorisiydi. Darwin, hiçbir bilimsel delili olmamasına rağmen insanın ve tüm diğer canlıların kökeninin bilinçsiz doğa mekanizmaları olduğunu ileri sürdü ve böylece ateistlerin asırlardır açıklayamadıkları bu konuya bilim dışı bir açıklama getirdi. Nitekim devrin ateistleri Darwin'in teorisini büyük bir sevinçle karşıladı. Marx ve Engels başta olmak üzere, 19. yüzyılın ateist düşünürleri bu teoriyi felsefelerinin temeli olarak belirlediler. Ancak ateizmin bu en büyük dayanağı da 20. yüzyıldaki bilimsel bulgularla yıkıldı. Fosil bilimi, biyokimya, anatomi, genetik gibi farklı bilim dallarının ortaya koyduğu kanıtlar, evrim teorisini çok farklı yönlerden çürüttü. Darwin canlı türlerinin hepsinin hayali tek bir ortak atadan geldiği, çok uzun zaman içinde küçük ve aşamalı değişimlerle farklılaştıklarını öne sürmüştü. Bu iddianın kanıtlarının ise fosillerde, yani canlıların katılaşmış kalıntılarında bulunacağını ummuştu. Ancak 20. yüzyıl boyunca yürütülen fosil araştırmaları bunun tam aksi bir tablo ortaya çıkardı. Kazılarda yaklaşık 700 milyon fosil elde edildi ama bunların arasında Darwin'in teorisini kanıtlayacak tek bir tane bile ara tür fosili yoktu. Elde edilen bütün fosiller tüm uzuvları ve özellikleri ile tam ve kusursuz canlılara aitti. Dahası, bilinen tüm temel canlı grupları, fosil kayıtlarında aniden ortaya çıkmaktadır, kendilerinden önce herhangi bir "ataları" bulunduğuna dair hiçbir iz kesin olarak yoktur. Örneğin "Kambriyen Patlaması" olarak bilinen olgu evrim teorisini yıkmaya yeterlidir. Bu erken jeolojik dönemde, hayvanlar alemindeki temel kategorilerin tamamına yakını aniden belirmiştir. Vücut yapıları birbirlerinden tümüyle farklı olan yumuşakçalar, omurgalılar, eklembacaklılar, derisidikenliler gibi çok farklı kategorilerdeki canlılar son derece kompleks organ ve sistemleriyle aniden ortaya çıkmışlardır. Fosil kayıtlarının ortaya koyduğu bu gerçek, evrim teorisini çürütmekte ve yaratılışı kanıtlamaktadır. Darwin, teorisini ortaya atarken hayvan yetiştiricilerinin farklı köpek veya at cinsleri türetmeleri gibi örneklere dayanmıştı. Her canlının bu şekilde ortak bir atadan gelmiş olabileceğini savunmuştu. Ancak 19. yüzyılın yetersiz bilim düzeyi içinde ortaya atılan bu iddia da 20. yüzyıldaki bulgularla çürüdü. Farklı hayvan ve bitki türleri üzerinde onyıllar boyu yapılan gözlemler, canlılardaki çeşitlenmenin hiçbir zaman için belirli bir genetik sınırın ötesine geçmediğini gösterdi. Öte yandan genetik deneyler, neo-Darwinizm'in bir "evrim mekanizması" olarak tanımladığı mutasyonların da canlılara hiçbir yeni genetik bilgi eklemediğini, aksine onlara hep zarar verdiğini ortaya koydu. Meyve sinekleri üzerinde yapılan sayısız mutasyon deneyinde hep sakat bireyler ortaya çıktı. Darwin'in teorisine göre yeryüzündeki yaşamın cansız maddelerden başlamış olması gerekir. Peki ileri sürülen bu ilk canlı nasıl ortaya çıkmıştır? Darwin bu konuya değinmemiş sadece “ilk canlı hücre küçük sıcak bir göletin içinde ortaya çıkmış olabilir” diye yazmıştı. Darwinizm'in bu açığını kapatmak niyetiyle konuya eğilen evrimci biyologlar, hayalkırıklığına uğradılar. Tüm gözlem ve deneyler, cansız maddenin içinden canlı bir hücrenin doğmasının tek kelimeyle imkansız olduğunu gösterdi. 20. yüzyılın ikinci yarısında bilim adamları birşeyi daha keşfettiler: Başta canlı hücresi ve içindeki kompleks organeller olmak üzere canlılık son derece kompleks yapılarla doludur. Hiçbir kameranın kendisiyle boy ölçüşemeyeceği gözlerimiz; kuşların, uçuş teknolojisine ilham kaynağı olan kanatları; canlı hücresinin iç-içe geçmiş kompleks sistemleri; veya DNA'daki olağanüstü bilgi... Tüm bunlar açık birer yaratılış örneğidir ve canlılığı kör rastlantıların ürünü sayan evrim teorisini çaresiz bırakmaktadır. Bu bilimsel gerçekler, 20. yüzyılın sonunda Darwinizm'i köşeye sıkıştırmış durumdadır. Bugün başta ABD olmak üzere pek çok Batılı ülkede bilim adamları Darwinizm'i reddetmekte ve onun yerine yaratılışı savunmaktadır. Kısacası bilim, tüm canlıları Allah'ın yaratmış olduğu gerçeğini bir kez daha tasdik etmektedir…https://www.youtube.com/watch?v=HtPbfetyXBEBilinmeyen HakikatleryoutubeEvrimcilerin Sahtekarlıkları: Nebraska Adamı 1922'de Amerikan Doğa Tarihi Müzesi müdürü Henry Fairfield Osborn, Batı Nebraska'da Pliosen dönemine ait bir azı dişi fosilinin bulunduğunu açıkladı. İddiaya göre bu diş hem insan hem de maymunların ortak özelliklerini taşıyordu. Evrimciler, yarı insan yarı maymun olduğunu iddia ettikleri bu "Nebraska Adamı"nın tek dişinden yola çıkarak, hayali kafatası ve vücut çizimleri yaptılar. Daha sonra onun eşi ve çocuklarıyla birlikte kendi elleriyle çizdikleri aile fotoğraflarını yayınladılar. Ancak 1927 yılında iskeletin diğer parçaları da bulununca, bu dişin ne insana ne de maymuna ait olmadığı anlaşıldı. Diş, soyu tükenmiş bir domuz türü olan Prosthennops'a aitti.https://www.youtube.com/watch?v=r8qmZHvQuYQBilinmeyen HakikatleryoutubeEvrimcilerin Sahtekarlıkları: Piltdown Adamı 500.000 yıllık olduğu iddia edilen, kafatası ve çene kemiğinden oluşan Piltdown Adamı fosili, insanın evriminin reddedilemez delili olarak 40 yıl boyunca Britanya müzesinde sergilendi. İngiliz paleontolog Kenneth Oakley, 1949'da Piltdown Adamı üzerinde bir deney yaptı. Yapılan test sonucunda kafatasının 500 yıl önce yaşamış bir insana, çene kemiğinin ise yeni ölen bir orangutana ait olduğu belirlendi. Bu iki parça kasıtlı olarak birleştirilmişti. Orangutanın çenesindeki dişler insan dişlerine benzeyecek şekilde aşındırılmıştı. Antika bir görünüm kazandırmak için potasyum dikromatla lekelendirilmişti. Piltdown Adamı'nın bir sahtekarlık olduğu evrimciler tarafından da kabul edildi. Tüm bunların ardından bu eser alelacele müzeden kaldırıldı.https://www.youtube.com/watch?v=99hcs18HFBoBilinmeyen HakikatleryoutubeEvrimcilerin Sahtekarlıkları: Ota Benga Darwin'in insanın maymuna benzer bir canlıdan türediğini iddia etmesinin ardından bu senaryoyu doğrulayacak delil arayışları başladı. Evrim araştırmacısı Samuel Werner, 1904 yılında Kongo'dayken, daha evrimini tamamlamamış yarı maymun olduğunu düşündüğü Afrikalı Ota Benga'yı yakalayıp zincirledi ve kafese attı. İki çocuk babası olan Ota Benga, ailesinden ayrılarak New York'a getirildi. New York Bronx Hayvanat Bahçesi'nde şempanzelerin bulunduğu bir kafeste ara geçiş formu olarak sergilendi. Ota Benga, hayvanat bahçesine gelenlerin kendisine hayvan muamelesi yapmasına, alay etmesine, muz vermesine, hakaret etmesine dayanamayarak intihar etti.https://www.youtube.com/watch?v=ISathfblze8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 24 Mart 2024; 17:14:47 >
-
Şunu kaale alan varmı ya🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sözde evrim teorisi kanıtları diye gösterilenler sahte mi değil mi? sen buna bak fosilerde böyle geçiş formları olmadığı ortada olanlarında uydurulduğu ortada neyi hala eveliyor geveliyorsun. Ortada kanıt yok geçiş formları yok fosiller yok gözle görülür hiçbir bulgu yok ama sorsan adı teori olan bir şeyi kesinmiş gibi satma hevesi merakı var. Sahte olduğunu ben biliyorum söylüyorum o muhakemeyi yapamayan evrim teorisine inananlar inandırılanlar yıllarca onlara inanan kişiler senin gibiler ben değil.
Ama işte siz ve sizin gibi düşünenlere fırsat diyorum atan ile üre o zaman katınla bilime katkın olsun diye o kadar kişisiniz birinizde bunu yapıp kanıtlayayım demiyor, hem evrimi kanıtlayan kiş olarak tarihe de geçersin hadi iyisin
Diğer konuya cevap vermemiş bana iftira atmışsın. Ben daha öncede dedim bebek katili soykırımcı katliamcı işgalci terörist israile kim destek veriyorsa savunuyorsa gönül birliği varsa ALLAH belasını versin bunu Ak parti de yapıyorsa fark etmez ben sizin gibi değilim. Ben sizin gibi chp hdpkk bebek katili terör zihniyeti ile DEMlenenlere her koşuda oy verenlerden değilim. Ben işime gelir oy veririm işime gelmez vermem bu kadar basit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 24 Mart 2024; 17:54:26 >
-
Senin kadar hayal dünyasında yaşayan insan görmedim. Novagate bile senden daha evla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son şakası güldürmedi
Bu doğruysa helal olsun MEB e
Adamlar evrim safsatasi diye harun yahya gibi paylasim yapmış.
Neandertalleri, hedielberg insanını falan hiç mi duymadınız
Bizim homo sapiens'siz, bizimle aynı zamanda yaşamış en az iki insan türünün fosili var
Ayrıca bizim ortak atamız homo sapiensten önceki türlerin bir sürü fosili var. Almanyanin heidelberg kasabasına giderseniz heidelberg insanının fosillerini görebilirsiniz. Homosapiensten evrim agacinda daha öncelerden bir tür.
Hadi onu geçtim balinanin pelvis kemiklerini görmediniz mi?
Bu arada yürüyen balinanin da fosilleri bulundi 50 milyon yillik falan, pakistanda bulundu
Evrim yok demek komik. Covid türleri nedir o zaman? Sürekli değişti hastalık evrim deniyor buna :)) virus sürekli mutasyonlarla kendi kodunu değiştirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 30 Mart 2024; 13:38:48 >
Bunlar inançları gereği bilimi reddediyor ama hasta olduklarında hastane hastane gezerler , ateist bilim adamlarının buluşlarıyla ölmemek için direnirler.
Madem bu kadar inançlılar ilk hastalıkta tanrılarına kavuşmaları için sevinmeleri gerekirdi.
evrim ağacı2018 Nobel Kimya Ödülü, Evrimin Kimya Alanındaki Uygulamalarına Verildi! - Evrim Ağacıhttps://evrimagaci.org/2018-nobel-kimya-odulu-evrimin-kimya-alanindaki-uygulamalarina-verildi-7413
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
O azime ulaşanlarda kendini patlatıyor patron sakat yöntem bu şekil telkin yapmak.
azim demeyelim , en cahil en saf kesimi cennet huri vaadiyle kandırıp canlı bomba yapıyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni tomurcuklanmış memeli, 12 yaşında kız çocukları vaad edio tanrıları. Ölmek isterler tabii.
-
Darwin burayı okusa gözleri yaşanırdı, teorinin ispatlanması lazım ki gerçeklikle bağı olsun. Bilim adamları tabi ki her ihtimali araştırsın ama her şeyi öğrencinin bilmesine gerek yok.Sağlık alanında okuyacak olan kişi ilerde konuyu derinlemesine öğrenir zaten. Müfredat sadeleştirilmesi de bu yüzden. Her şeyden düşmanlık üretmek doğru değil. Her şeyi din karşıtlığıyla açıklamaya çalışmak da doğru değil. Millet ineğe tapıyor bize ne. Bazılarının da maymuna tapmasında şahsen bence bi sıkıntı yok
Bilimi reddeden yok hocam, tıp ilmininin en önemli bilim adamı, İbni Sinadır. Kaç sene kitabı Avrupa'da üniversitelerde okutuldu. Müslümandır kendisi. Yani tıp ilmini ateistler keşfetmedi. Sen biliyorsun bunları da işine nasıl geliyorsa öyle konuşuyorsun.
Zaten din ile sömürülen bir ülkede evrim var diyemezlerdi, big bang'in tanrıyla bağı olmadığını tam anlayamamışlar
-
teoriler, kanunlara açılan kapıdır. bir teori, 100 yıl teori olarak kalıyorsa artık raftan kalkmalı. bilim değil mi bu, bugün böyle dersin yarın yanılmışız aslında şöyle dersin.
evrim teorisi zamanında türlerin ortaya çıkmasını anlatmak için mükemmel bir yoldu ama şimdilerde etkisini kaybetti. milyonlarca yıl içindeki değişimi, ömrü 100 yılden fazla olmayan insanlığın anlaması da milyonlarca yıl alabilir.
benim için hiç bir önemi yok bu teorinin. çünkü halen teori ve karşı teorileri de var. seç birini:)
-
Cübbeli Ahmet Hocayoutubeİbni Sina ve Farabi Neden Kafir Sayıldılar? Resmi Web Sitesi : http://www.cubbeliahmethoca.tv Resmi Youtube : http://www.youtube.com/cubbeliahmethoca #cübbeliahmethoca #duasızolmaz #ahmetmahmutünlü #lalegültvhttps://www.youtube.com/watch?v=uJhs7pD4tRU
Evrim uydurmadır...
O zaman bu sahtekarlar neden her sene yeni aşılar için devlet bütçesini zorluyorlar ? Almasınlar yeni aşı madem evrim yok !
Milyarlarca TL yi evrimi yenmek için harcayıp, okul kitaplarından evrimi çıkarmak ancak 3 tane badem bıyıklının vizyonuna sığar. Bunlarin yöneteceği ülkede bir kilo et kaç paeaya alınır hep beraber görüyoruz zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X