Şimdi Ara

Evrim Teorisi mufredattan kalkti, Big Bang ise 'tartismali' ilan edildi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
0
Favori
17.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok kardesim onlarin bu tepkileri korkudan.

Aslinda gercegin ne oldugunu onlarda hissediyor. Sadece beyinlerine nasil bir korku dalfasi siringa edildiyse soktan cikamiyorlar bir turlu.

Hepsinin bilincaltinda evrimin gercek oldugunu coktan anladiklarini saniyorum. Dedigim gibi kucuklerinden beri doldurulduklari batil inanclar yuzunden hepsi birer travma yasiyor.

Yoksa dediginiz gibi mantikli hicbir insan su seviyeden sonra artik boyle davranamaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay kara cahil vay bana bilimden bahsetmiş kendince koyun demiş sen önce yazılanı oku sonra cevap ver.

Arkadaş orda evrime kanun demek istemiş bende teori olduğunu söyledim, kendini bilmez kara cahilin tekide araya atlamış senin tahsilin ne ki bana koyun diyosun he ?

:D

• Bugüne kadar yeryüzünde yaşamış ve yaşayacak olan her insanın parmak izi bile farklıyken Allah'a (C.C.) inanmayıp hala evrim diye tutturup dinsizliklerini millete yutturmaya çalışan şoparların utanmadan millete koyun demesi ancak bu ülkede görülebilecek türden bir yüzsüzlükten ileri gelebilir. Sen git başka bilimlerle ilimlerle uğraş. Hala "teoride" kalmış bir varsayım üzerinden tartışma başlatıp bunu güncel politika üzerinden siyasi bir propoganda aracı yapma. Zİra kendi kitleleri içinde bile bu teoriye inanmayan milyonlarca insan var. Hatta inanan sayısı %0,0000001 falandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W0IkaN

Vay kara cahil vay bana bilimden bahsetmiş kendince koyun demiş sen önce yazılanı oku sonra cevap ver.

Arkadaş orda evrime kanun demek istemiş bende teori olduğunu söyledim, kendini bilmez kara cahilin tekide araya atlamış senin tahsilin ne ki bana koyun diyosun he ?

:D

5 yıllık üniversite üzerine yüksek lisans.Ayrıca 2.ci üniversite seneye başlayacağım.Evrim bir doğa yasasıdır.
    https://onedio.com/haber/evrim-teorisiyle-ilgili-14-yanlis-bilgi-386330

Bu linkten detaylı bilgi alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 17 Ocak 2017; 20:36:26 >

• Güncel - Araplaşmaya Devam, etrafınıza bakın gün be gün rezil bir Ortadoğu ülkesine dönüşüyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Şubat 2024; 16:26:24 >
  • Maymundan geldiğine inanmaya kabul etmeye medeniyet diyen zihniyet söz konusu İslam Müslümanlık ALLAH inancı olunca gericilik araplaşma vs diye bilme akıl yoksunluğunu kendinde görebiliyor.

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

Herseyin birbirinden türediği bir gercek.

En basitinden Çin'de yasayan insanla Avrupa'da yasayan insan neden bu kadar farklı? Çünkü değişiyorlar. Eğer bu değişim çok uzun süreler devam ederse, aynı türün nufusları çok uzun süre birbirinden ayrı ve izole biçimde kalırsa bir yerden sonra birlikte çocuk üretme yeteneği ortadan kalkıyor ve iki farklı tür ortaya çıkıyor.

Günümüzde bu değişimin orta yerinde olan canlı türleri var. At ile eşek, aslan ile kaplan gibi birbirlerinden ayrılma sürecinin ortasındaki canlı türleri.

Kısacası gözünle gördüğün bir gercekliği sırf hoşuna gitmiyor diye reddedemezsin. Öte yandan asıl çocukca olan "ol dedi oldu" gibi masalvari ifadelere nanmak değil mi?

Hayatında hiç büyü, sihir, biri ol dediği için yokluktan olan birşey gördün mü? Çocuklara uyumaları için anlatacağımız böyle bir iddianın gercekliği inanıyorsun da neden gercekten somut - fiziki kanıtları olan bir teoriyi reddediyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Şubat 2024; 16:55:43 >

• Cehaletten..

Yorumlara bakinca insanin ortadogunun ortasina atomu doseyip atesleyesi geliyor..

• guvenkab kullanıcısına yanıt

Din bilimden korkmaz mi?

Dandini dandini dastana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 11 Şubat 2024; 17:54:39 >
  • Guest-A2C4E36DE G kullanıcısına yanıt

20 universite e bitirsen evrimi red ettiginde kara cahilsindir.

• 7 yıl,yazıyla yedi yıllık konuyu hortlatıp,aralarında rahmetli olmuş😎 kişilerinde olacağı cevapları alıntılamak, ne biliiim🤣🤣🤣

• Periah kullanıcısına yanıt

Yokluktan var eden bir yaratıcı olduğu belli, sen ufacık bir şeyin bir binanın bile tesadüfen oluşamayacağını bilirken ne hikmetse dünyanın kainatın tesadüfen hiçbir yaratıcı olmadan oluşabileceğini düşünüyorsan sıkıntılı bir düşünce yağısına sahipsin demektir. Bir canlının coğrafyaya bağlı değişimi ile maymundan yada başka bir c anlıdan evrimleştiğine inanmak saçmalık ötesidir.

Neyi g ördün neyin evrimleştiğinin kanıtı var ömrü hayatında başka bir canlıdan başka bir canlıyada reddedemezsin diyorsun?

Yoo o bir inanç ALLAH ın varlığna ve herşeye kudreti olduğuna inanmak iman etmek. Sen buna masal dersin ben buna Yüce yaratıcının varlığı ve ona ilan inancım imanım dersin. Benim iman etmemin senin inkâr etmenden bir eksisi yok ama senin inkâr etmenin benim iman etmemden eksisi çok fazla bunuda düşünen bir akıl inkâr etmenin saçmalığını ortaya koyuyor.

Fiziki kanıtı olan teori neymiş kanıtlarınız neymiş acaba?

• Balkabağı fayton olunca masal oluyor, amip dinozor olunca bilim oluyor.

Evrim dinleri yok etmek için bilimadamı kimliği altındaki masonik şeytani sözde bilimadamları tarafından uydurulmuş bir masaldır.

Bigbang de aynı şekilde; milyarlarca galaksiden şans eseri oluştuk saçmalığını dünyaya yaymak için uydurulmuş bir teori, ne uzay var ne uzaya ay'a giden bi Allah'ın kulu, dolayısı ile uzay da yok bigbang de yok, hepsi yalan hepsi masonik şeytanın aldatmacası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 11 Şubat 2024; 21:1:14 >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    Ben ikna oldum, sag olun bilgilendirme icin. Sizin tahsiliniz, mesleginiz, ve konuyla alakali uzmanliginiz nedir acaba? Sallama diyen olursa sizi referans gostereyim 🦖🦕

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

tek hücreli amipin koskoca dionozor olduğuna inanmamak için hiçbir tahsile ihtiyaç yoktur buna inanan kişi tedavi edilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 11 Şubat 2024; 21:7:8 >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Kek hamuru bile raslantıyla tutmazken trilyarlarca şey raslantıyla tutacak 

En saçma bulduğum din ateizim, inekleri kutsal görenlere bile daha bir sempatim var 

Biyolojiyi geçtim zamanın kendisi bile bir mimarın allahın ıspatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Şubat 2024; 23:27:1 >
  • GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ...

• İranda bile eğitim sisteminin bu kadar gerici olmadığına eminim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

cunku din sorgusuz sualsiz inanmani emreder

boylece ne derlerse onu yaparsin

kitabi yazarken boyle yazmislar

basit

tarikatlara bak adamlar nasil biat ediyorlar

adamlar kendilerini badelettiriyorlar

sen bu adamlara ne anlatabilirsin?

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Efe Aydalyoutube
    Her videoma dava açıldığı için bu tür videoları kaldırmıştım ama insanlara yalan söylemek "ifade özgürlüğü" ise, doğruları göstermek de öyle olmalı. İsteyen buna da dava açsın. Müzik: Neil Biggin
    https://www.youtube.com/watch?si=cqf8aCeSoJCKrzxc&v=MfMOgJhUlJY&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.