Şimdi Ara

"Evroba ganunu var yeghenım"! Euro2024 bile palavra! Macaristan'ı doğruyorlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macaristan takımını doğruyorlar. Adamlar geçen maç doğrandı. hadi o hakem hatası dendi ama yediği bir gol var. Yani ben ağzım açık izledim. foul olan topu gol saydılar. Avrupa bu solun elinde futbolu bile temiz değil!

Macaristan gerek lgbt palavraları olsun, gereke mülteci politikası olsun, gerekse de rusya politikası olsun, hep bu batılı liboş politikaların karşısında durduğu için sürekli liboş batılı medya tarafından saldırıya uğruyordu. Bu liboş sol anlayış adamları futbolda da cezalandırma derdinde. Bize 90larda yapılanlar şimdi macarlara yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 19 Haziran 2024; 19:28:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• golünü de yediler gibi! pozisyon tekrarını da vermediler! liboşların "Afrikaner Deutschland über alles" rüyası patladı patlayacak!

• verilen skandal karar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukraynayı da kayırıyorlar kral ondan 3 yedi. macaristan çok dertleniyorsa ab'den çıkabilir. macaristan halkının bunu pek destekleyeceğini sanmıyorum ama. sen alman milli takımındaki afrika kökenlilere niye dertleniyorsun onu anlamadım safkan alman mısın ahahahaha sanırsın hohenzollern hanedenından safkan prusya soylu ailesinden ya da bavyera yerlisisin he ayak yapıyon surada. adamlar orada doğmuş büyümüş yetişmiş senden daha almandır muhtemelen, sen kimsin de kendini milli takımda oynayanların kökenini sorgulayabiliyorsun?. her seferinde aynı şeyi diyorum hacı madem bu kadar geriyor avrupa ya da almanya taşın rusyaya ya da çine sen de kurtul biz de kurtulalım ne içlendin.

• &quot;Evroba ganunu var yeghenım&quot;! Euro2024 bile palavra! Macaristan&#39;ı doğruyorlar.
    &quot;Evroba ganunu var yeghenım&quot;! Euro2024 bile palavra! Macaristan&#39;ı doğruyorlar.x (formerly twitter)
    PushGoals (@PushGoals) on X
    https://x.com/PushGoals/status/1803469993192919361

Kural dışı konu açmışsın ayrıca futbola kafan basmıyor. Pozisyon ofsayttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 19 Haziran 2024; 20:2:31 >
  • Özgör hüküg dövledü

&quot;Evroba ganunu var yeghenım&quot;! Euro2024 bile palavra! Macaristan&#39;ı doğruyorlar.

şu formalara bakınca bile ne kadar özgür ülke olduğu anlaşılıyor :)

sol faşizmi nedir diye merak eden olursa Alman milli takımı formasına baksın. &quot;Evroba ganunu var yeghenım&quot;! Euro2024 bile palavra! Macaristan&#39;ı doğruyorlar.  evroba özghür yeğenüm

• Boş bir konu. Lüks bir mesele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almanlara son dakika net penaltı verilmedi!

Keza Merih olayı da bunu gösterdi! yok yere iki maç ceza verdiler!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.