< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 19 Haziran 2024; 19:28:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
"Evroba ganunu var yeghenım"! Euro2024 bile palavra! Macaristan'ı doğruyorlar.
-
-
golünü de yediler gibi! pozisyon tekrarını da vermediler! liboşların "Afrikaner Deutschland über alles" rüyası patladı patlayacak!
-
verilen skandal karar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ukraynayı da kayırıyorlar kral ondan 3 yedi. macaristan çok dertleniyorsa ab'den çıkabilir. macaristan halkının bunu pek destekleyeceğini sanmıyorum ama. sen alman milli takımındaki afrika kökenlilere niye dertleniyorsun onu anlamadım safkan alman mısın ahahahaha sanırsın hohenzollern hanedenından safkan prusya soylu ailesinden ya da bavyera yerlisisin he ayak yapıyon surada. adamlar orada doğmuş büyümüş yetişmiş senden daha almandır muhtemelen, sen kimsin de kendini milli takımda oynayanların kökenini sorgulayabiliyorsun?. her seferinde aynı şeyi diyorum hacı madem bu kadar geriyor avrupa ya da almanya taşın rusyaya ya da çine sen de kurtul biz de kurtulalım ne içlendin.
-
Kural dışı konu açmışsın ayrıca futbola kafan basmıyor. Pozisyon ofsayttı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 19 Haziran 2024; 20:2:31 > -
Özgör hüküg dövledü
şu formalara bakınca bile ne kadar özgür ülke olduğu anlaşılıyor :)
sol faşizmi nedir diye merak eden olursa Alman milli takımı formasına baksın. evroba özghür yeğenüm
-
Boş bir konu. Lüks bir mesele.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanlara son dakika net penaltı verilmedi!
Keza Merih olayı da bunu gösterdi! yok yere iki maç ceza verdiler!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X