Bildirim
EX300SL ses iyileştirme?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
"pink noise" denen sesi kullanabilirsin açmak için.ama en sağlıklısı dinledikçe kulağında açılması olacaktır -
White noise daha iyi gibi geldi ?
quote:
Orijinalden alıntı: peacelick
"pink noise" denen sesi kullanabilirsin açmak için.ama en sağlıklısı dinledikçe kulağında açılması olacaktır
-
hepsi işe yarıyo sanırım
http://www.burninwave.com/ burada hepsi var -
Ordan bir playlist yaptım bakalım . Cidden işe yarıyormuymuş görelim
quote:
Orijinalden alıntı: peacelick
hepsi işe yarıyo sanırım
http://www.burninwave.com/ burada hepsi var
-
Arabanın motorunun açılması diye birşey yoksa(rodaj süresinde (genelde 2000 km olur) araca fazla yüklenilmez hız yapılmaz vs.) kulaklıklar için de aynı durum. Zamana bırakın... -
arabanın motorunun açılması denen birşey yoktur. siz 0 km arabaya binene kadar test pilotları o motorun anasını ağlatıyor zaten yani açılacağı kadar açılıyor. bu kulaklıklardada durum böyleyse açılma denen birşey yoktur. şayet 2 yıldır cx300 kullanıyorum hepte basslı müzikler dinlerim ilk gün nasıl ses veriyorsa şimdide öyle veriyor. kimse kendisini kandırmasın yada başkalarını kandırmasın... -
quote:
Orijinalden alıntı: djnone
arabanın motorunun açılması denen birşey yoktur. siz 0 km arabaya binene kadar test pilotları o motorun anasını ağlatıyor zaten yani açılacağı kadar açılıyor. bu kulaklıklardada durum böyleyse açılma denen birşey yoktur. şayet 2 yıldır cx300 kullanıyorum hepte basslı müzikler dinlerim ilk gün nasıl ses veriyorsa şimdide öyle veriyor. kimse kendisini kandırmasın yada başkalarını kandırmasın...
Fkat kulaklıklarda öyle değildir. -
O zaman No problem:))
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kulaklık tamiri
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- mediamarkt ödeme reddedildi
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- sennheiser orpheus
- realme buds air 6 pro
- en iyi kablolu kulaklık
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- ikko active buds
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X