Şimdi Ara

Excalibur Fan Sürtme Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2 yıldır Excalibur G900 model laptop kullanıyorum fakat laptopumun sağ fanından 1 aydır sürme sesine benzer, titreşimli çalışma sesi geliyor. Bunun üzerine 2 yıldır temizleme yapmadığımı ve sorunun bundan kaynaklandığını düşünüp temizlemeye verdim, fan temizliği termal macun vs tam bakım yapıldı ama sorun halen devam ediyor. Bugün fanları söktüm bir sorun yok gibi. Yağlamak istedim ama milin olduğu kısmı açamadım. Özellikle turbo fan modu açılında ses ve titreşim kesiliyor ama turbo fan modu kapalı olunda sağ tarafta titreşimli sürtme sesine benzer şekilde çalışma sesi geliyor. Konu ile ilgili bir önerisi olan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler

Edit: Dikiş makinesi yağı ile fanı, oturduğu yeri ve yanlarını yağladım. Titreme ve aşırı ses kesildi. Yine de bazen iki metal çarpma sesi gibi bir ses geliyor ama yok gibi bir şey arada yapıyor, zamanla geçer diye düşünüyorum. Zira öncesi sese göre yanında müzik kalır. Aynı sorundan musdarip arkadaşlar için belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Payne7 -- 18 Mayıs 2021; 17:27:48 >

• fanın dönme şeklini görebildiniz mi göbek kısmı dağıldıysa yalpa yapıyodur eğer öyleyse fan değiştirmekten başka çare yok gibi duruyor

• armagan_60 A kullanıcısına yanıt

Göremedim hocam, tel engeli var, ama açıkken saç kurutma makinesi ile çalıştırdığımda normal dönüyor. Hatta bilgisayarı havaya kaldırdığımda da ses olmuyor ama masaya düz zemine koyunca ses başlıyor bir türlü kaynağını bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.